E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι πιο επικίνδυνες συμμορίες του κόσμου

Ο φόβος και ο τρόμος των φυλακών

Οι πιο επικίνδυνες συμμορίες του κόσμου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Είναι οι τρομακτικότερες συμμορίες του κόσμου. Διακινούν τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών, δεν σταματούν πουθενά, δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό, σκοτώνουν όσους δεν είναι μαζί τους. Διαβάστε πού και πώς δρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aryan Brotherhood

H συμμορία των Aryan είναι μία από τις μεγαλύτερες, με έντονη δράση εντός κι εκτός φυλακών. Έχουν σκοτώσει δεκάδες εντός φυλακής και οργανώνουν διάφορα εγκλήματα, τα οποία εκτελούν τα νεότερα μέλη της συμμορίας. Είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες: σε αυτούς που είναι στις μεγάλες πολιτείες και σε αυτούς που είναι στις μικρότερες. Για να εισχωρήσει κάποιος στη συμμορία, πρέπει να σκοτώσει κάποιον – αυτό που ονομάζουν «blood in, blood out». Aν κάποιος θέλει να φύγει από τη συμμορία, συνήθως πληρώνει ακριβά το τίμημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mexican Mafia (La Eme)

Πάλι εντός των φυλακών, η μεξικάνικη μαφία ξεκίνησε το 1950 στο Tracy της Καλιφόρνιας. Κυρίως ασχολούνται με διακίνηση ναρκωτικών, δολοφονίες και εκβιασμούς. Συνεργάζονται με άλλες ομάδες, για να σκοτώσουν προδότες ή για να αυξήσουν τα έσοδά τους. Οι κανόνες της συμμορίας: δεν μιλάς ποτέ για τη συμμορία, δεν δειλιάζεις ποτέ, κάνεις πάντα ό,τι σου λένε. Επίσης, δεν πρέπει κάποιος να είναι ομοφυλόφιλος. Ακόμη κι αν αποφυλακιστείς, είσαι πάντα υποχρεωμένος να στέλνεις ένα ποσοστό του εισοδήματός σου στη συμμορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

The Mungiki (Kenyan Mafia)

Δρουν στην Κένυα και συγκεκριμένα στο Ναϊρόμπι. Η συμμορία ξεκίνησε τη δράση της το 1980 και κάθε χρόνο στην παρέα προστίθενται και άλλοι. Λειτουργούν σε μικροομάδες, που τις ονομάζουν «κελιά». Επιτίθενται σε γυναίκες, τις οποίες ακρωτηριάζουν ή τις αποκεφαλίζουν ή κόβουν τα yεvvητικά τους όργανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Primeiro Comando da Capital (PCC)

Η συμμορία αυτή δρα στη Βραζιλία, ιδρύθηκε το 1993 από 8 φυλακισμένους και είναι κατά του κράτους, σκοτώνοντας περισσότερους από 300 ανθρώπους που σχετίζονται με το Δημόσιο – αστυνομία, δικαστές ή δημόσιους υπαλλήλους. Για τη συμμετοχή κάποιου στη συμμορία, υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό που πρέπει να δίνεται κάθε μήνα (περίπου 27 δολάρια για τους φυλακισμένους και 270 δολάρια για τους ελεύθερους).

Black Guerrilla Family (Black Family, Black Vanguard)

Ξεκίνησε τη δράση της το 1966 από τον George Jackson στην Καλιφόρνια. Η Black Guerilla Family σχετίζεται φυσικά με την αφροαμερικανική φυλή. Ο στόχος ήταν να επαναφέρουν «τον σεβασμό στη μαύρη φυλή εντός της φυλακής» και να ρίξουν την κυβέρνηση. Η συμμορία αυτή είναι αρκετά πολιτικοποιημένη. Η ομάδα έχει 50.000 μέλη. Για να μπει κανείς στη συμμορία, πρέπει να τον καλέσει κάποιος που είναι ήδη στους κόλπους της.

La Nuestra Familia

Η συμμορία βρίσκεται στο Μεξικό και ξεκίνησε τη δράση της το 1968. Ουσιαστικά δημιουργήθηκε για να ελέγχει τη διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές της περιοχής. Ποτέ δεν ξέρεις αν είσαι ασφαλής, ακόμη κι αν είσαι μέλος της ομάδας. Όπως φαίνεται, όλα τα μέλη της Nuestra Familia είναι εχθροί, με κοινό στόχο τα χρήματα. Όποιος θεωρηθεί πως μπορεί να βγάλει περισσότερα λεφτά είναι στόχος.

Texas Syndicate (Texas 7)

Βρίσκονται στην Καλιφόρνια και είναι η απάντηση στη Mexican Mafia και την Aryan Brotherhood. Στην Texas 7 μπαίνουν μόνο όσοι είναι Μεξικανοί. Η συμμορία το 2000 είχε περίπου 1.000 μέλη εντός φυλακής και 830 άτομα εκτός φυλακής.

Crips

Ξεκίνησαν τη δράση τους το 1969 από τους 16χρονους Stanley Williams και τον Raymond Washington. Με τα χρόνια οι Crips έγιναν μία από τις μεγαλύτερες συμμορίες της Αμερικής, με περισσότερα από 300.000 μέλη. Ειδικεύονται σε φόνους και ληστείες. Η συμμορία φοράει χαρακτηριστικά μπλε χρώματα και χρησιμοποιεί ιδιαίτερο τρόπο χαιρετισμού.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Γραμμένο

Χτες

Βρίσκεται στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί

Ο Μπάιντεν επικύρωσε τους νόμους για παροχή βοήθειας σε Ουκρανία, Ισραήλ καθώς και την απαγόρευση του TikTok

Χτες

To TikTok απαντά «δεν πάει πουθενά» καθώς πιστεύει ότι θα δικαιωθεί στα δικαστήρια και θα μπλοκάρει την εφαρμογή του νόμου

Αφρικανική σκόνη: Ποιες χημικές ουσίες εντοπίστηκαν στην Αττική

Χτες

Η ΕΑΓΜΕ συνέλεξε και ανέλυσε δείγμα της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει την Αττική τις τελευταίες ημέρες

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia μετά τις συλλήψεις φοιτητών

Χτες

Η ανάρτηση του τραγουδοποιού για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο Columbia μετά τις κινητοποιήσεις φοιτητών που αντιδρούν με τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα

Ευρωεκλογές: Αυτά είναι τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν

Χτες

Κόπηκαν 15 κόμματα, μεταξύ των οποίων οι «Σπαρτιάτες»

Φλώρος: «Μου έβρισε τη μητέρα, έκανε χειρονομίες. Δεν μετανιώνω»

Χτες

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την δική του εκδοχή

Λάρισα: Ανήλικα με πατίνι συγκρούστηκαν με ΙΧ

Χτες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης

par: 26
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.