E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δολοφονήθηκε (και δεν αυτοκτόνησε) η Anna Nicole Smith, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ένοχος κρίθηκε ο σύντροφός (και δικηγόρος)της, καθώς και η φυσιοθεραπεύτριά της.

Δολοφονήθηκε (και δεν αυτοκτόνησε) η Anna Nicole Smith, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ένοχοι κρίθηκαν από το δικαστήριο ο σύντροφος και η φυσιοθεραπεύτρια της Anna Nicole Smith, με την κατηγορία της συνωμοσίας όσον αφορά στο θάνατο του μοντέλου. Στη δίκη που διήρκεσε δύο μήνες, οι δύο ένοχοι αντιμετώπιζαν τις κατηγορίες της συνωμοσίας, παρέχοντας αντικαταθλιπτικά χάπια και αναλγητικά στην Anna Nicole, την οποία δε βοήθησαν ποτέ να απεξαρτηθεί, με αποτέλεσμα το θάνατό της από υπερβολική δόση στα 39 της χρόνια.

Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι οι κατηγορούμενοι παρείχαν στο μοντέλο και ηθοποιό, κοκτέιλ από παυσίπονα, μυοχαλαρωτικά και αντικαταθλιπτικά χάπια, τα οποία κατάφερναν να προμηθευτούν με διαφορετικές ιατρικές συνταγές, χρησιμοποιώντας πλαστά ονόματα. Το δικαστήριο απάλλαξε από τις κατηγορίες το γιατρό της Anna Nicole. Οι δύο ένοχοι θα μάθουν την ποινή τους στις 6 Ιανουαρίου, ενώ υπολογίζεται ότι θα καταδικαστούν σε έως και τρία χρόνια φυλάκισης ο καθένας.

Η Anna Nicole Smith είχε βρεθεί νεκρή τον Φεβρουάριο του 2007 σε ένα ξενοδοχείο της Φλόριδα, έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της και έξι μήνες αφού είχε χάσει τον εικοσάχρονο γιο της από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ήταν πασίγνωστη για το πλούσιο στήθος της καθώς και για το γάμο της με τον πολυεκατομμυριούχο J. Howard Marshall (κατά 63 χρόνια μεγαλύτερο της - 89 ετών εκείνος και 26 αυτή).

Γεννημένη το 1967 στον Αμερικάνικο Νότο, έζησε τα πρώτα 18 της χρόνια στο Houston και τη Mexia, κοντά στο Ντάλλας. Εργαζόμενη σε ένα τοπικό εστιατόριο γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο στα 17 της – εκείνος ήταν 16 – και απέκτησε το πρώτο της παιδί, Daniel Wayne Smith. Ο γάμος δεν ευδοκίμησε και σύντομα εκείνη επέστεψε στο Houston και ξεκίνησε να εμφανίζεται σε στριπ κλαμπ της περιοχής.

Τον 1992 κάνει την πρώτη φωτογράφιση για το Playboy, όπου τονίζεται η ομοιότητα της με τη Marilyn Monroe. Οι αναγνώστες του Playboy την αποθεώνουν και το 1993 ψηφίζεται Playmate της χρονιάς. Εξασφαλίζει το πρώτο της μεγάλο συμβόλαιο στη διαφημιστική καμπάνια της Guess, η οποία την παραλλήλιζε με την έτερη θρυλική σταρ του Hollywood, την Jane Mansfield.

Γνώρισε το J. Howard Marshall το 1991, όσο ήταν εξωτική χορεύτρια και η σχέση τους διήρκησε 2 χρόνια πριν χωρίσει οριστικά τον πρώτο της σύζυγο για να παντρευτεί τον 89χρονο εκατομμυριούχο. Ο J. Howard έζησε μαζί της 13 μήνες και πριν το θάνατο του της υποσχέθηκε τη μισή του περιουσία. Παρόλα αυτά ο γιος του προσέβαλε τη διαθήκη και τότε ξεκίνησε μια δικαστική μάχη που περιπλέχθηκε μετά το θάνατό του.

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη της δικαστική υπόθεση. Η πατρότητα της κόρης της αμφισβητήθηκε από τον πρώην σύντροφο της, φωτογράφο Larry Birkhead, που υποστηρίζει ότι το παιδί είναι δικό του και όχι του (καταδικασμένου πλέον) συντρόφου της Howard H. Stern. Μετά από εξέταση DNA αποδείχθηκε ότι ο πατέρας ήταν ο Birkhead.

Πλέον ο Stern, που υπερασπίστηκε την Anna Nicole Smith στην δικαστική διαμάχη για την κληρονομιά του Marshall, όχι μόνο δε θα έχει πρόσβαση στην περιουσία (που έχει περάσει στη νεογέννητη κόρη της), αλλά θα βρεθεί στη φυλακή (για διάστημα 3 ως 15 χρόνων) ως ο υπεύθυνος για το θάνατο της συντρόφου του.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντρας που έφυγε από την Αγγλία το 2008, εγκλωβίστηκε στην Αιθιοπία για 16 χρόνια

Σήμερα

Εχασε το ταξιδιωτικό του έγγραφο για τους πρόσφυγες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Η εποχή του Οzempic: Ένα φάρμακο που δημιούργησε κουλτούρα

Χτες

Η κουλτούρα της δίαιτας, την εποχή της υπερκατανάλωσης

Πως κάνουν τατουάζ οι φυλακισμένοι;

Χτες

Ο περιορισμός τους κάνει όλο και πιο εφευρετικούς

Το αρχαίο εpωτικό γκράφιτι που βρέθηκε σε ελληνικό νησί

Προχτές

Αφορούσε τη συνέυρεση δυο αντρών

Ένας άνδρας που ο κόσμος δεν του έδωσε την αναγνώριση που άξιζε

Προχτές

Το επίτευγμά του και η αναγνώριση που δεν ήρθε

Εξωγήινοι: Οι 3 πιο γνωστές περιπτώσεις «στενών επαφών»

Προχτές

Κάποιοι είδαν, κάποιοι έκαναν ότι δεν είδαν

4 εθνικοί ύμνοι που δεν έχουν καθόλου στίχους

Πριν 3 μέρες

Ποιες χώρες δεν περιλαμβάνουν λόγια στον ύμνο τους

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.