E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι μεγαλύτερες κακίες που είπαν οι διάσημοι για συναδέλφους τους

Σκέτη χολή!

Οι μεγαλύτερες κακίες που είπαν οι διάσημοι για συναδέλφους τους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γνωστοί μουσικοί κατακεραυνώνουν με τα σχόλιά τους άλλους διάσημους συναδέλφους τους. Από τον Elton John και τη Madonna, μέχρι τους Kiss και τη Rihanna, πολλές σφαίρες πετάγονται και εμείς απλώς παρακολουθούμε εξελίξεις με ενδιαφέρον. Ας δούμε 10 τέτοιες προσβολές, από τις μεγαλύτερες που έχουν ειπωθεί ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Christina Aguilera εναντίον Lady Gaga. Το 2008, όταν το φαινόμενο Gaga άρχισε να παίρνει δημοσιότητα, κάποιοι συνέκριναν την ανερχόμενη τραγουδίστρια με την Christina Aguilera, η οποία σε συνέντευξή της στους «L.A. Times» δήλωσε πως δεν γνώριζε ποιο είναι αυτό το άτομο (η Lady Gaga) και πως ήρθε στην προσοχή της όταν ξεκίνησαν να κάνουν τη μεταξύ τους σύγκριση. Μάλιστα η Aguilera είπε πως δεν ήξερε αν η Gaga ήταν άντρας ή γυναίκα.

Elton John vs Madonna. Όλα ξεκίνησαν το 2004, στην απονομή βραβείων του βρετανικού περιοδικού «Q», όπου ο Elton έξαλλος δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν η Madonna να πάρει το βραβείο καλύτερης ζωντανής εμφάνισης, από τη στιγμή που δεν τραγουδά ζωντανά, αλλά με playback, και μάλιστα δήλωσε πως λυπάται όσους πλήρωσαν περίπου 95 ευρώ για να την ακούσουν.

Patrick Carney προς Justin Bieber. Ο ντράμερ των Black Keys είχε πει για τον νεαρό Bieber, το 2003 στα βραβεία Grammy, ότι δεν παράγει πραγματική μουσική, αλλά έχει βγάλει πολλά λεφτά, για τα οποία μπορεί να καμαρώνει. Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές του Bieber δεν χάρηκαν καθόλου με αυτήν την προσβολή και ξεκίνησαν να παρενοχλούν τον Carney στο Διαδίκτυο. Έναν χρόνο μετά, σε συνέντευξή του στο «Rolling Stone», ο ντράμερ είπε για τον Bieber ότι είναι ένας ανόητος, ανεύθυνος και ηλίθιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Lil Kim για τη Nicki Minaj. Οι δυο ράπερ είχαν από την αρχή ανταγωνισμό. Το 2011 η Lil Kim δήλωσε πως δεν τη θεωρεί απαίσια καλλιτέχνη, απλά υπερεκτιμημένη, ενώ είπε ότι ο μόνος τρόπος για να συνεργαστεί σε ένα τραγούδι μαζί της, είναι να πληρωθεί αδρά.

Ο Trent Reznor προσέβαλε τον Marilyn Manson, λέγοντας πως είναι αριβίστας και πως θα πατούσε επί πτωμάτων για να πετύχει αυτό που θέλει. Το μέλος των Nine Inch Nails είπε ακόμα για τον γνωστό τραγουδιστή, ότι δεν θα δίσταζε να ξεπερνούσε κάθε ηθική, ενώ πλέον τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που κυριαρχούν στη ζωή του, τον έχουν μετατρέψει σε κλόουν.

Pink και Kanye West. Η αντιδραστική τραγουδίστρια νευρίασε όταν ο West διέκοψε την ομιλία της Taylor Swift για το βραβείο που πήρε. Αφού τον έβρισε στο Twitter, εμφανίστηκε και στην εκπομπή «Today», που πάλι το στόλισε με επίθετα, όπως «ηλίθιος», «σκουπίδι» και «υποχείριο της βιομηχανίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τραγουδίστρια της indie Beth Ditto ειρωνεύτηκε την Katy Perry για το τραγούδι της «I Kissed a Girl», το οποίο βρήκε προσβλητικό ως λεσβία, γιατί προσπαθεί μέσα από αυτήν την κατάσταση να εpεθίσει τους άντρες. Η Beth είπε ότι μισεί την Katy, γιατί δεν σέβεται την LGBT κοινότητα και δεν σκέφτεται πόσο βλαβερό και προσβλητικό είναι κάτι τέτοιο για τους gay.

Ο Gene Simmons των Kiss σχετικά με τη Rihanna. Αφού ανακοίνωσε την περιοδεία των Kiss, ο Gene θέλησε να την πει στη Rihanna, λέγοντας πως στις συναυλίες της μπάντας του δεν επιτρέπονται τραγουδιστές karaoke και ψεύτικοι καλλιτέχνες, και αυτό να το βάλει καλά στο μυαλό της η Rihanna, η Schmianna και κάθε άλλο άτομο που το όνομά του τελειώνει σε a.

Noel Gallagher vs Jack White. Το 2005 ο White των White Stripes έγραψε ένα κομμάτι για τη διαφήμιση της Coca-Cola, κάτι που ο Gallagher βρήκε απαράδεκτο, μιας και ο White υποτίθεται ότι ανήκει στην πλευρά των εναλλακτικών προτύπων και του εναλλακτικού τρόπου σκέψης.

Dave Grohl και Courtney Love, αλληλοπροσβάλοντας ο ένας τον άλλο. Ο φίλος και μέλος της μπάντας του Kurt Cobain, των Nirvana, είναι γνωστό ότι αντιπαθεί τη χήρα του αποθανόντος φίλου του, όπως επίσης κάνει και εκείνη όσον αφορά αυτόν. Το να ανταλλάσσουν μεταξύ τους προσβολές και βρισιές δημοσίως, είναι κάτι γνωστό γι' αυτούς. Το 2002 κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας την αποκάλεσε «άσχημη σκύλα» και εκείνη είπε ότι ο πρώην σύζυγός της τον απεχθανόταν, ενώ σε άλλη δήλωσή της λέει ότι ο Grohl είναι κάτω του μετρίου.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 1 ώρα

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 1 ώρα

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.