E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Bill Cosby: Κατηγορείται για βιασμό για δεύτερη φορά

Νέες αποκαλύψεις, που σοκάρουν

Bill Cosby: Κατηγορείται για βιασμό για δεύτερη φορά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ήχο της αγκράφας της ζώνης του, την ώρα που ξεκούμπωνε», λέει η ηθοποιός Barbara Bowman, που περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα έζησε δίπλα στον Bill Cosby.Υποστηρίζει πως είναι μια από τις 13 γυναίκες που έπεσαν θύματα βiασμού από τον γνωστό ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα κατηγορεί τον πασίγνωστο ηθοποιό για σeξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με τη 47χρονη σήμερα Barbara Bowman, ο Bill Cosby έχει βiάσει συνολικά 13 γυναίκες.

Η Bowman επέλεξε να αφηγηθεί τη δική της εμπειρία στην «Daily Mail» και να περιγράψει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες πώς ο Cosby την κακοποίησε ψυχολογικά και πνευματικά όταν ήταν έφηβη, πώς εκμεταλλεύθηκε την αθωότητα της ηλικίας της και την έπεισε πως ήταν η πατρική φιγούρα που εκείνη αναζητούσε, για να την βiάσει, τελικά, επανειλημμένα.

«Αυτός ο άνδρας μού έδωσε ναρκωτικά και με βiασε. Είναι ένα τέρας», λέει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεγαλωμένη σε μονογονεϊκή οικογένεια, η Bowman ξεκίνησε το μόντελινγκ πολύ νωρίς. Το 1985 την κάλεσαν για συναντήσει τον Cosby για μια οντισιόν. Δυο χρόνια μετά, το όνειρό της είχε γίνει ο χειρότερος εφιάλτης της.

«Μου έλεγε ξανά και ξανά «εμπιστεύσου με σαν να ήμουν ο πατέρας σου». Ποτέ δεν δέχτηκα να πάρω λεφτά για να μην μιλήσω (σ.σ. λέγεται ότι αυτό έγινε με άλλα θύματα του Cosby). Θέλω να ξεμπροστιάσω τον Cosby».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα ξεκίνησαν το 1985, όταν εκείνη ήταν 17 ετών. Την είχαν καλέσει να συναντήσει τον Cosby σε μια άδεια αίθουσα συνεδρίου, πίσω από ένα νυχτερινό κέντρο στο Ντένβερ. «Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν να πάω να βρέξω τα μαλλιά μου, να κάτσω σε μια καρέκλα και να κάνω μαζί του έναν αυτοσχεδιασμό. Ήθελε να κάνω τη μεθυσμένη. Στάθηκε πίσω μου και χάιδεψε τον λαιμό και το πάνω μέρος του στήθους μου. Τότε άρχισαν όλα».

Ο Cosby την έπαιρνε παντού μαζί του, την πήγαινε στο Broadway να δει παραστάσεις, ακόμη και στην Καλιφόρνια, για να τον δει να παίζει γκολφ. Σύντομα όλα αυτά έγιναν ρουτίνα. Η Bowman πήγαινε στα ξενοδοχεία όπου έμενε ο Cosby, έμενε σε δικό της δωμάτιο, έβλεπε τις παραστάσεις του και μετά τον περίμενε στα παρασκήνια.

Ο Cosby είχε κερδίσει ακόμη και την εμπιστοσύνη της μητέρας της. Ήταν, άλλωστε, ένας άνθρωπος που αγαπούσε όλη η Αμερική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1986, ένα βράδυ στο Rhino της Nevada, όλα άλλαξαν. Ο Cosby την κάλεσε στο δωμάτιό του. Όταν πήγε, έκλεισε όλα τα φώτα. «Με ξάπλωσε στον καναπέ, άρχισε να με χαϊδεύει και να με αγγίζει παντού. Μετά, έβαλε το χέρι μου στο πeος του και με ανάγκασε να τον ικανοποιήσω. Όταν όλα τελείωσαν, έτρεξα έξω από το δωμάτιο και έκανα εμετό».

«Είχα παραλύσει από τον φόβο. Δεν μπορούσα να μιλήσω στη μητέρα μου. Έπεισα τον εαυτό μου πως ήταν κάτι που συνέβη μόνο μια φορά», θυμάται.

Η επόμενη φορά ήταν στη Νέα Υόρκη. Ο Cosby την είχε καλέσει για φαγητό. «Φάγαμε στην κουζίνα. Ήπια με το δείπνο ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να κάνω εμετό στη λεκάνη της τουαλέτας, να φοράω ένα ανδρικό λευκό μπλουζάκι και το εσώpουχό μου.

Ο Bill ήταν εκεί και μου κρατούσε τα μαλλιά, για να μην πέφτουν στο πρόσωπό μου. Δεν είχα ιδέα πώς είχα βρεθεί εκεί. Ήμασταν πια μόνοι στο σπίτι, το προσωπικό είχε φύγει. Όταν συνήλθα, μου κάλεσε ένα ταξί και έφυγα».

Η Bowman πιστεύει πως εκείνο το βράδυ ο Cosby τη νάρκωσε και τη βiασε. Δεν ήταν η τελευταία φορά. Ο Cosby της νοίκιασε ακόμη κι ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν, για να μπορεί να είναι κοντά στη σχολή υποκριτικής.

Μέχρι που ήρθε το Ατλάντικ Σίτι. Ο Cosby έδινε παράσταση και κάλεσε την Barbara να τον επισκεφτεί. Όταν εκείνη έφτασε στο ξενοδοχείο, είχε χαθεί η βαλίτσα της και κάλεσε την υποδοχή για να ενημερώσει. Κοιμήθηκε, και το πρωί που ξύπνησε βρήκε τη βαλίτσα της μέσα στο δωμάτιο και τον Cosby έξαλλο, να την κατηγορεί πως ήταν μεθυσμένη και τον έκανε ρεζίλι. Μια 19χρονη είχε καλέσει στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου από το δωμάτιό του: «Έπρεπε να είσαι διακριτική. Με ντρόπιασες!», της είπε.

Την πέταξε στο κρεβάτι και με το χέρι του στον λαιμό της την κράτησε εκεί, χωρίς εκείνη να μπορεί να κινηθεί. «Προσπαθούσε να ξεκουμπώσει τη ζώνη του και να κατεβάσει το παντελόνι του. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον ήχο αυτό. Δεν μπορούσε να ξεκουμπώσει τη ζώνη του. Ούρλιαξα για βοήθεια και προσπάθησα να παλέψω μαζί του, ενώ εκείνος προσπαθούσε να βγάλει τη ζώνη του και συγχρόνως να μου βγάλει το παντελόνι. Δεν σταμάτησα να φωνάζω, μέχρι που κατάλαβε πως δεν θα σταματούσα. Κατάλαβε πως θα έπαιρνε μεγάλο ρίσκο και δεν ήθελε να το διακινδυνεύσει. Μετά, με πέταξε έξω».

Τις επόμενες μέρες την πέταξε και από το σπίτι της, το οποίο είχε νοικιάσει εκείνος. Δεν την άφησαν να πάρει ούτε τα πράγματά της. Ο ιδιοκτήτης την κλείδωσε έξω. Έτσι, επέστρεψε στο Ντένβερ.

Στα χρόνια που ακολούθησαν έκανε καριέρα πρωταγωνιστώντας σε διαφημίσεις και κάνοντας εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να κάνει αυτό που ονειρευόταν ή πίστευε. Προσπάθησε να πάει σε δικηγόρο, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που την είπαν τρελή ή την κατηγόρησαν πως τα έκανε όλα για τα λεφτά.

Πηγη: newsit.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Συνέβη ένα γεγονός… Η κόρη μας ξέρει ελάχιστα»: Το 1ο μήνυμα της συζύγου του Κόκοτα μετά το έμφραγμα

Σήμερα

«Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα» ανέφερε η σύζυγός του στον ΑΝΤ1

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Μιλά για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του

Σήμερα

Ο ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο καθώς υπέστη έμφραγμα

Δημήτρης Κόκοτας – Τι συνέβη στις πρόβες του J2US

Σήμερα

«Αρχισε να ιδρώνει, να μουδιάζει το χέρι του και να έχει τάσεις λιποθυμίας»

Ντιλέτα Λεότα: Πήγε στη δουλειά με το εσώρουχο σε κοινή θέα

Σήμερα

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε η Ιταλίδα αθλητικογράφος στο Instragram

Δημήτρης Κόκοτας: Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα ‑ Υπέστη έμφραγμα, ανακοπή και ανατάχθηκε

Σήμερα

Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του

Αγρια επίθεση στον Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο

Σήμερα

Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον δύο μαυροφορεμένοι άνδρες

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Σήμερα

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Σήμερα

Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

par: 22
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.