E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πέντε αγνοούμενες Ελληνίδες τηλεπαρουσιάστριες

Από τα φώτα της δημοσιότητας στην αφάνεια

Πέντε αγνοούμενες Ελληνίδες τηλεπαρουσιάστριες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα χρυσά χρόνια της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, από τις αρχές της δεκαετίας του '90 και μέχρι τα μέσα της επόμενης, τα τηλεοπτικά πλατό μετατράπηκαν σε Ελ Ντοράντο επαγγελματικής καταξίωσης για δεκάδες νέες, όμορφες και ξανθιές – κατά κανόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας προηγουμένως περάσει, συνήθως όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, από τους χώρους του μόντελινγκ, του θεάτρου, της δημοσιογραφίας ή ακόμα και μη έχοντας καμιά απολύτως προϋπηρεσία στη showbiz, βρέθηκαν να αποτελούν τη φουρνιά εκείνη των πολλά υποσχόμενων παρουσιαστριών, που γέμιζαν τις σελίδες των αναρίθμητων τηλεπεριοδικών της εποχής. Έφτασαν να γίνουν αστραπιαία αστέρες της ιδιωτικής τηλεόρασης, που αποδείχτηκαν όμως διάττοντες, καθώς η κανιβαλική διάθεση του Μέσου, αλλά και του κοινού, τις κατέστησε αναλώσιμες.

Μαίρη Μηλιαρέση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν βλέπαμε πάντα gossip εκπομπές τα μεσημέρια. Αυτό, για σένα που είσαι γεννημένος τα τελευταία χρόνια και η πρώτη σου τηλεοπτική ανάμνηση από τη μεσημεριανή ζώνη είναι η Τατιάνα, η Λαμπίρη και το «Κους Κους». To 1994 το MEGA ξεκίνησε την προβολή του «Ρουκ Ζουκ», της ελληνικής μεταφοράς του αμερικάνικου «Bruce Forsyth's Hot Streak», ενός γρήγορου διασκεδαστικού τηλεπαιχνιδιού, που έκανε θραύση στις νεαρές ηλικίες. Παρουσιάστριά του η Μαίρη Μηλιαρέση, εστεμμένη Μις Ελλάς 1993.

Για τουλάχιστον τρεις σεζόν το τηλεπαιχνίδι αποτελούσε την απόλυτη μεσημεριανή επιτυχία, προβαλλόμενο πριν από το δελτίο ειδήσεων. Ανάλογη επιτυχία και αναγνώριση εισέπραξε και η Μαίρη Μηλιαρέση, χωρίς όμως να καταφέρει να συνεχίσει την καριέρα της στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε μπαρ στου Ψυρρή, ενώ παραμένει λαμπερή, σαν να μη πέρασε μια μέρα από τότε που μας χαιρέτησε για τελευταία φορά με το «καλησπέρα, πέρα για πέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόπη Χατζηδημητρίου

Μια από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστιες των 90s, με πλούσιο βιογραφικό και αξιοπρεπή παρουσία – με το τελευταίο ίσως και να της στοίχισε το μέλλον της στην τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από κειμενογράφος στο τμήμα τρέιλερ του AΝΤ1 βρέθηκε στη σατιρική εκπομπή «Όχι τα Νέα του ΑΝΤ1», διασκευή του βρετανικού «Not the Nine O'Clock News» στην ελληνική τηλεόραση από τον Νίκο Μαστοράκη, με παρουσιαστές τους Ντάνο Λυγίζο και Ελένη Ράντου.

Τη σεζόν 1993-1994 παρουσίασε το «3, 2, 1 ΑΝΤ1», μία μεσημεριανή εκπομπή που άφησε εποχή, με τα χαμογελαστά κορίτσια και τα παιχνίδια με τους τηλεθεατές. Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στην ηλεκτρική καρέκλα –ή μάλλον καναπέ– του «Πρωινού Καφέ», διαδεχόμενη τη Ρούλα Κορομηλά.

Το 1996 έκανε πρεμιέρα στο MEGA με την ψυχαγωγική εκπομπή «Τοκ Τοκ», ενώ το 1997 παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι «Foto Finish».Τo 1998 βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου στο πρωινό σόου «Πολύ Καλημέρα Σας», προκειμένου να το υποστηρίξει με την παρουσία της, κάτι που αποδείχτηκε μάταιο. Τελευταία της εκπομπή ήταν το 2000-2001, που παρουσίαζε στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER το «Γένους Αρσενικού Θηλυκού». Για δέκα χρόνια έκανε ραδιοφωνική εκπομπή στον Galaxy 92, ως και πρόσφατα. Η εμφάνισή της διαφέρει αρκετά από αυτήν με την οποία την είχαμε γνωρίσει, με το μαλλί της πλέον κοντό και τη μύτη της... διορθωμένη.

Κατερίνα Λάσπα

Ξεκίνησε την καριέρα της από τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης, ενώ παρουσιάζοντας το 1997-98 το πρωινό μαγκαζίνο του STAR με τίτλο «STAR CAFE», πολλοί πίστεψαν ότι θα ήταν η νέα Ρούλα Κορομηλά. Ρούλα μπορεί να μην έγινε ποτέ, αλλά κατά τη συμμετοχή της ως καλεσμένη στο «Μπράβο» στη Σύρο γνωρίστηκε με τον Stefano Sartini και έγιναν ζευγάρι.

Μετά το πρωινό όμως, πέρασε στα reality, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του αποτυχημένου «Party» στο MEGA το 2002. Λίγα χρόνια μετά ξενιτεύτηκε στην Κύπρο, για να παρουσιάσει το «Super Bingo» στο ΡΙΚ. Έπειτα από μια ατυχή της στιγμή στον αέρα, όπου ξεστόμισε την τουρκική φράση «άι σιχτίρ», εξοργίζοντας κοινό και σταθμό, έφυγε νύχτα από το νησί και έκτοτε έχει πέσει για εκείνη μαύρο στη μικρή οθόνη. Σήμερα διατηρεί τη δική της ιστοσελίδα.

Σία Λιαροπούλου

Το αντίπαλο δέος του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν θηλυκό, ψυχρό και ακόμα πιο trash. Ξεκίνησε από το STAR το 1997 με το «Μια Νέα Αρχή», το 1998 στο ίδιο κανάλι παρουσίασε το «Τα Μυστικά της Αγάπης» με επιτυχία, ενώ το 2001 έκανε ένα πέρασμα από το βραχύβιο Tempo. Το «Ζευγάρι της Χρονιάς» στο ALTER το 2002 υπήρξε ο απόλυτος πάτος του επιπέδου της ελληνικής τηλεόρασης, γεγονός που κατέστησε τη Σία Λιαροπούλου αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του reality. Συζητήθηκε στη συνέχεια το όνομά της για πρωινό στο STAR, το οποίο δεν είδαμε ευτυχώς ποτέ. To 2006 επανήλθε για λίγο με την αποτυχημένη «Τελική Απόφαση» στον ίδιο σταθμο, και από τότε ως σήμερα μοιάζει να εξαφανίστηκε από προσώπου γης. 

¶ννα Μαρία Λογοθέτη

Δύο ονόματα, γιατί το ένα δεν φτάνει για να περιγράψει την πιο πληθωρική ξανθιά που πέρασε ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Εμφανίστηκε το 1994 στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 «3 2 1», καθώς και στη σειρά «Αραχτοί και Λάιτ». Ένα όμορφο και ζουμερό κορίτσι, που χόρευε, τραγουδούσε και ήταν η προσωποποίηση της χαράς και της ζωντάνιας. Με τη μετακίνηση της Πόπης Χατζηδημητρίου στον «Πρωινό Καφέ», ανέλαβε η ίδια τα ηνία της εκπομπής.

Η δήλωσή της «Είμαι παρθένα» έγινε το Νο 1 θέμα εκείνης της εποχής. Αργότερα συμμετείχε στα σίριαλ του Γιάννη Δαλιανίδη και της Ελένης Μαβίλη, έβγαλε το πρώτο της CD, παρουσίασε τηλεπαιχνίδια σε διάφορα κανάλια και είδε το αστέρι της να λάμπει στον χώρο της showbiz.

Ώσπου το 1999 πήρε την απόφαση και τα παράτησε, ανοίγοντας ένα μαγαζί με ρολόγια στο αεροδρόμιο.

Η εμφάνισή της σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα τη σeξοβόμβα των 90s.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

par: 29
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.