E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο σκοτεινός Robert De Niro: Ναρκωτικά, γυναίκες, εκρήξεις οργής, πoρνεία

Στο νέο βιβλίο για τα σκοτεινά μυστικά του Hollywood...

Ο σκοτεινός Robert De Niro: Ναρκωτικά, γυναίκες, εκρήξεις οργής, πoρνεία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κραιπάλες. Ναρκωτικά. Αμέτρητες γυναίκες. Εκρήξεις οργής. Εκφοβισμοί. Στο νέο βιβλίο για τα σκοτεινά μυστικά του Hollywood... ο «βασιλιάς είναι yυμvός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Ταλαντούχος και γοητευτικός. Ο Robert De Niro, που δούλευε ως ταξιτζής στη Νέα Υόρκη πολύ πριν ακόμα παίξει στην ταινία «Taxi Driver», παραμένει μια αινιγματική φιγούρα, ακόμα και για τους συμπρωταγωνιστές του. Ένα βιογραφικό βιβλίο που βγαίνει στην δημοσιότητα έρχεται να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά της ζωής του De Niro και αποδίδει τη μυστικοπάθειά του σε άλλους παράγοντες και όχι στη φυσική συστολή του διάσημου ηθοποιού. Ο Shawn Levy στο βιβλίο του «In De Niro: A Life» αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την προσωπική ζωή του διάσημου ηθοποιού, για τις καταχρήσεις του, τις σχέσεις του με τις γυναίκες, αλλά και τη φιλία του με τον κωμικό John Belushi, ο θάνατος του οποίου στιγμάτισε τη ζωή του.

Μπορεί να μην έχει εμφανιστεί σε καμία σπουδαία ταινία τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά είναι πολύ έντονες ακόμα οι μνήμες από τις ένδοξες κινηματογραφικές στιγμές του. Τελειομανής στη δουλειά του, ο Robert De Niro έμαθε ακόμα και μια διάλεκτο της Σικελίας για να υποδυθεί τον Vito Corleone στον «Νονό 2», ενώ έκανε και μαθήματα πυγμαχίας για τον ρόλο του ως Jake LaMotta στο «Raging Bull».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βιβλίο του, ο Shawn Levy αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την προσωπική ζωή του ηθοποιού και τις σχέσεις του με τις γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρώτος του γάμος, με την ηθοποιό Diahnne Abbott, τελείωσε το 1979, με τον Robert De Niro να αποδίδει τον χωρισμό στην πίεση της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός επιδίωξε μια εργένικη ζωή και ελεύθερες σχέσεις μετά το διαζύγιο. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, άρχισε να απεχθάνεται τη δημοσιότητα, γιατί ακολουθούσε έναν τρόπο ζωής που δεν ήθελε να αποκαλυφθεί.

Βυθίστηκε στον κόσμο των ναρκωτικών και μοιράστηκε την αγάπη του για την κοκαΐνη με με τον κωμικό John Belushi, με τον οποίο τους συνέδεσε μια βαθιά φιλία. Ο τραγικός του θάνατος τον συγκλόνισε. Ήταν Φεβρουάριος του 1982, όταν οι δύο ηθοποιοί διέμεναν στο ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Λος ¶ντζελες. Εκεί ο John Belushi πήρε τη μοιραία δόση. Όταν ο διευθυντής του ξενοδοχείου ενημέρωσε τον De Niro για τον θάνατο του φίλου του, ο διάσημος ηθοποιός δάκρυσε. Οι έρευνες έδειξαν ότι ο θάνατος του κωμικού προήλθε από ένα θανάσιμο κοκτέιλ ηρωίνης και κοκαΐνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκείνη την εποχή και η ερωτική ζωή του Robert De Niro ήταν ταραχώδης. Μετά τον χωρισμό του έκανε σχέση με την Bette Midler και πολλές άλλες γυναίκες. Η σχέση που τον στοίχειωσε ήταν αυτή με την τραγουδίστρια Helena Springs. Προκειμένου να την καλέσει για φαγητό, την ακολούθησε με το αυτοκίνητό του. Ο δεσμός του μαζί της συνεχίστηκε για πολλά χρόνια. Εκείνη μάλιστα είχε μείνει έγκυος και έριξε το παιδί χωρίς να τον ενημερώσει. Όταν το 1981 έμεινε και πάλι έγκυος, ο Robert De Niro επιχείρησε να την αναγκάσει να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Όταν τελικά έφερε στον κόσμο την κόρη της, Nina, ο Robert De Niro της έδωσε 50.000 δολάρια, αλλά αρνήθηκε να κάνει εξέταση DNA, φοβούμενος πως θα το χρησιμοποιήσει για να του αποσπάσει χρήματα. Δέκα χρόνια αργότερα η τραγουδίστρια τον μήνυσε, επειδή δεν την υποστήριξε με την ανατροφή του παιδιού. Το τεστ DNA έδειξε ότι δεν ήταν εκείνος ο πατέρας.

Στο βιβλίο αποκαλύπτεται η βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες, με τον σκηνοθέτη Peter Bogdanovich, φίλο της Cybill Shepherd, που είχε παίξει μαζί του στο δράμα «Taxi Driver», να ισχυρίζεται πως της είχε κάνει τη ζωή κόλαση αφού τον απέρριψε.

Οι γυναίκες που τον ενδιέφεραν ήταν μαύρες και πολύ όμορφες. Τις πλησίαζε σε δημόσιες εκδηλώσεις και σε πάρτι, ενώ αν έβλεπε κάποια που του άρεσε, έβαζε ακόμα και τρίτους να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Στη δεκαετία του '90 άρχισε να βγαίνει και με τη Naomi Campbell μετά τον χωρισμό της από τον μποξέρ Mike Tyson, ενώ ερωτoτροπούσε και με την τραγουδίστρια Whitney Houston, το μοντέλο Veronica Webb και την Uma Thurman.

Η Toukie Smith, ένα μοντέλο από τη Νέα Υόρκη, κράτησε περισσότερο το ενδιαφέρον του ηθοποιού και μαζί απέκτησαν δύο γιους, χωρίς όμως ποτέ να παντρευτούν.
Παντρεύτηκε το 1977 την Grace Hightower, ένα μοντέλο και πρώην αεροσυνοδό.

Το όνομα του διάσημου ηθοποιού ενεπλάκη και σε ένα high class κύκλωμα πopvείας το 1998, με τις Αρχές να τον ανακρίνουν μετά την αποκάλυψη Αγγλίδας πopvoστάρ πως είχαν δεσμό. Δεν το αρνήθηκε, αλλά επέμεινε πως ποτέ δεν την πλήρωσε, κάτι που αποδέχτηκαν οι εισαγγελείς.

Σήμερα παραμένει ακόμα παντρεμένος με την Grace Hightower.

Πηγή:  iefimerida.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το 90s ζευγάρι που ήταν μαζί 7 χρόνια και η σχέση τους έληξε άδοξα λόγω ενός εθισμού

Πριν 7 ώρες

Ήταν και οι δυο στα πιο όμορφα χρόνια τους, η καριέρα τους άνθιζε

Celebrities που γύρισαν την πλάτη τους στη δόξα και τώρα κάνουν κανονικές δουλειές

Πριν 7 ώρες

Εξαφανίστηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας

Κώστας Φραγκολιάς: Η οργισμένη ανάρτηση για τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα

Χτες

Η ανάρτηση που έκανε ο συνεργάτης του Δημήτρη Παπανώτα

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Χτες

Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Δημήτρης Παπανώτας, από τις εκπομπές lifestyle ως το ΣΥΡΙΖΑ

Χτες

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ μένει τελικά ο Δημήτρης Παπανώτας

Η αγγελία για σπίτι στη Βούλα που έγινε viral

Χτες

Υπάρχουν και αυτοί οι ιδιοκτήτες!

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Χτες

Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

Χτες

Με ένα στιγμιότυπο στο Instagram, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση.

Νότης Σφακιανάκης: Σημαντική απώλεια για τον τραγουδιστή ‑ Πέθανε στενός φίλος και συνεργάτης του

Χτες

Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν από τους λίγους που είχε επικοινωνία τελευταία

par: 25
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.