E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τηλεοπτικοί «φίλοι» που στην πραγματικότητα ήταν εχθροί

7 σχέσεις αγάπης στην τηλεόραση και μίσους στην πραγματική ζωή!

Τηλεοπτικοί «φίλοι» που στην πραγματικότητα ήταν εχθροί

Μπορεί στις τηλεοπτικές σειρές οι χαρακτήρες να έχουν εκπληκτικές σχέσεις αγάπης και αφοσίωσης με τους φίλους τους, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που μόλις τα φώτα σβήσουν και τα γυρίσματα λάβουν τέλος, η έχθρα κάνει την εμφάνισή της και οι πάλαι ποτέ κολλητοί μετατρέπονται σε άσπονδους εχθρούς. Ας δούμε 7 περιπτώσεις γνωστών «κολλητών» της τηλεόρασης, που στην πραγματικότητα ήταν εχθροί.

Victoria Justice – Ariana Grande: Ξεκίνησαν ως κολλητές στη σειρά «Victoriοus», όμως όπως φαίνεται, μετά το τέλος της σειράς, το 2013, έβγαλαν τα μαχαίρια, με την Grande να κατηγορεί την Justice για το φινάλε της σειράς και εκείνη να την αποκαλεί υποκρίτρια. Σήμερα, οι φήμες λένε ότι η σχέση τους έχει διορθωθεί, αλλά και πάλι δεν μπορούμε να τις πούμε κολλητές.

Sarah Jessica Parker – Kim Catrall: Οι δύο πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς «Sex And The City», φαίνεται πως μόνο ξύλο που δεν έπαιξαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, λόγω της καλύτερης αμοιβής που έπαιρνε η Catrall από όλες τις άλλες.

Chad Michael Murray – Sophia Bush: Ο όμορφος ηθοποιός έκανε το λάθος να κάνει σχέση στην πραγματική ζωή με τη συμπρωταγωνίστριά του και έτσι όταν εκείνοι χώρισαν, και μάλιστα ήταν και τσακωμένοι, έπρεπε στο «One Tree Hill» να παριστάνουν το αγαπημένο ζευγαράκι. Μάλλον θελουν να ξεχάσουν αυτήν την εμπειρία.

Leighton Meester – Blake Lively: Η κολλητή τους φιλία στο «Gossip Girl» φαίνεται πως δεν είναι πραγματική, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια της σειράς οι πρωταγωνίστριες δεν αντάλλαξαν κουβέντα εκτός γυρισμάτων και ο λόγος, σύμφωνα με φήμες, ήταν το ότι η Lively δεν έδωσε ποτέ τα συγχαρητήριά της στην  Meester για τον γάμο της με τον Brody.

Terry Hatcher vs όλο το cast των «Desperate Housewives»: Τα πραγματικά συναισθήματα των «Desperate Housewives» ήταν μάλλον η οργή και η απελπισία, καθώς η Hatcher είχε καταφέρει να είναι αντίπαλη με όλες τις πρωταγωνίστριες της σειράς.

Jennie Garth – Shannen Doherty: Η Kelly και η Donna ήταν οι κολλητές στο «Beverly Hills 90210», εκτός σειράς όμως μόνο που δεν πιάστηκαν μαλλί με μαλλί. Βέβαια, αφού τελείωσε η συνεργασία τους, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, η οποία και τελικά πέτυχε.

Alyssa Milano – Shannen Doherty: Οι αδερφές με την υπέροχη σχέση στο «Charmed» φαίνεται ότι πίσω από τις κάμερες ζούσαν έναν εμφύλιο πόλεμο, καθώς η ντίβα Doherty δημιουργούσε συχνά-πυκνά επεισόδια, που τελικά οδήγησαν στην απομάκρυνσή της από τη σειρά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι οι πιο ρατσιστική

Πριν 4 ώρες

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Πριν 4 ώρες

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Σαν σήμερα: Γεννήθηκε ο ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλος Μελάς

Πριν 4 ώρες

Θυσιάστηκε για την ελευθερία της Μακεδονίας

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Προχτές

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Προχτές

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.