E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτός είναι ο περιζήτητος Ελληνας ζιγκολό

Από το μοντέρνο πένταθλο στα VIP κρεβάτια

Αυτός είναι ο περιζήτητος Ελληνας ζιγκολό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/3/2015 | 00:00

O Έλληνας... Richard Gere είναι μόλις 27 ετών και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο άφησε το πένταθλο, για να επιδοθεί σε έναν διαφορετικού είδους αθλητισμό, που σίγουρα δεν θα δούμε στους Ολυμπιακούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ή Giorgio, όπως είναι γνωστός, είναι πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας μοντέρνου πεντάθλου και πλέον μπαινοβγαίνει στις επιβλητικές βίλες πλουσίων κυριών των βορείων προαστίων και κάνει πραγματικότητα τις απόκρυφες φαντασιώσεις των πλούσιων πελατισσών του.

Ως συνοδός (male escort) ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες, ενώ το επάγγελμά του έχει κινδύνους, αλλά και προκαθορισμένες ταρίφες.

Ο ίδιος αποκαλύπτει μιλώντας στην Espresso: «Στο κρεβάτι οι Έλληνες είναι ο πιο ανώμαλος λαός του κόσμου». Χαρακτηριστικά, αναφέρει: «Τα μάτια μου έχουν δει πολλά. Οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρ» μοιάζουν παραμυθάκι μπροστά στην πραγματικότητα. Οι πελάτισσές μου, ηλικίας 18 ως 60 ετών, επιθυμούν να ζήσουν μοναδικές στιγμές πάθους και ηδονής και ζητούν ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τον τελευταίο καιρό είναι της μόδας τα σαδομαζοχιστικά προγράμματα»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, εκτός από τις μοναχικές (αλλά και τις παντρεμένες) κυρίες, το πελατολόγιο του Giorgio περιλαμβάνει ζευγάρια που ψάχνουν για ένα τρίτο άτομο στο κρεβάτι τους, που θα ανανεώσει τη σχέση τους: «Είναι κι αυτό πολύ της μόδας πλέον. Ένα από τα πιο ακραία περιστατικά που έχω ζήσει ήταν με ένα ζευγάρι που συνάντησα σε δωμάτιο υπερπολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας. Ο άντρας μάλιστα είναι γνωστός και επιτυχημένος εφοπλιστής και η σύζυγός του είναι πανέμορφη...».

Ο Giorgio είχε ασχοληθεί αρκετά χρόνια με τον αθλητισμό. Υπήρξε αθλητής του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου και μέλος της Εθνικής Ομάδας στο μοντέρνο πένταθλο, που περιλαμβάνει τρέξιμο, κολύμβηση, ιππασία, ξιφασκία και σκοποβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το 2007 κατέκτησα την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα», λέει ο 27χρονος και προσθέτει: «Αγαπώ τον αθλητισμό και αισθάνομαι Σπαρτιάτης σε σώμα και πνεύμα! Ωστόσο, το 2010, όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό, δέχτηκα μια πρόταση να συμμετάσχω σε εpωτική ταινία... Έπειτα από δύο χρόνια, δέχτηκα πρόταση και πήγα στη Sirina».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

Σήμερα

«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Σήμερα

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Σήμερα

Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Σήμερα

Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Σήμερα

Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.