E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Hollywood σκάνδαλα: Τα εξώγαμα των celebrities

Τα παιδιά που είναι καρποί μυστικών σχέσεων

Hollywood σκάνδαλα: Τα εξώγαμα των celebrities
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τους διάσημους για τη ζωή τους, καθώς δεν γνωρίζουμε πώς είναι η ζωή στο Hollywood, όπου η δράση δεν σταματά πίσω από τις κάμερες. Πολλοί από τους αστέρες, πέρα από τις επίσημες συζύγους τους, είχαν και φιλενάδες, με τις οποίες μάλιστα απέκτησαν και παιδιά, και είναι πολύ πιθανό να σοκαριστούμε με τα ονόματα κάποιων από αυτών. Παρακάτω ακολουθούν τέτοιες περιπτώσεις διασήμων, που έγιναν μπαμπάδες από τις κρυφές τους σχέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Steven Tyler
Η ηθοποιός Liv Tyler είναι το παιδί του εν λόγω τραγουδιστή και του μοντέλου Bebe Buell, όμως όσο εκείνη μεγάλωνε, πίστευε ότι ο πατέρας της ήταν ο Todd Rundgren, γιατί έτσι της είχε πει η μητέρα της, προκειμένου να την προστατέψει από τον Tyler, ο οποίος ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά εκείνη την περίοδο. Αφού ο Tyler καθάρισε, η αλήθεια ήρθε στην επιφάνεια και οι δύο άντρες γνωρίστηκαν στον γάμο της όμορφης ηθοποιού.

Hugh Grant
Σίγουρα αυτό πρέπει να αποτέλεσε ένα μεγάλο σοκ για τον 54χρονο ηθοποιό, ο οποίος μέχρι πρόσφατα δεν είχε κανένα παιδί –ή τουλάχιστον έτσι πίστευε– και τώρα βρέθηκε με τρία, τα οποία έτυχε να γεννηθούν σε πολύ κοντινά διαστήματα μεταξύ τους. Τα δύο παιδιά είναι από την Tinglan Hong και το τρίτο από την Anna Eberstein, που έτυχε να είναι έγκυος την ίδια περίοδο που ήταν και η Hong, στο δεύτερο παιδί του Grant!

Eddie Murphy
Κάποιες φορές, όσο και να αρνούμαστε την αλήθεια, εκείνη πάντα βρίσκει τρόπο και αποκαλύπτεται, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Eddie Murphy, που αρνούνταν ότι ήταν ο πατέρας του παιδιού της Mel B από τις Spice Girls, όμως μετά από τεστ πατρότητας που έκανε, έγινε ξεκάθαρο ότι αυτός είναι ο πατέρας της μικρής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Arnold Schwarzenegger
Το 2011 μια είδηση-βόμβα έσκασε για τον Arnold Schwarzenegger, ο οποίος παραδέχτηκε στην τότε σύζυγό του, Maria Shriver, ότι είχε αποκτήσει ένα παιδί με την καμαριέρα τους πριν από μια δεκαετία! Φυσικά η Shriver έκανε αίτηση διαζυγίου και πλέον όλοι ζουν τις ζωές τους χωριστά και ευτυχισμένοι.

Owen Wilson
Η ιστορία αυτή είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα. Ο Owen Wilson έκανε παιδί με τη γυμνάστριά του, Caroline Lindqvist, με την οποία οι φήμες τους ήθελαν μαζί. Η Lindqvist έμεινε έγκυος από τον ηθοποιό όσο ήταν ακόμα παντρεμένη με άλλον! Παρ' όλα αυτά, η Lindqvist υποστήριξε ότι ποτέ δεν ήταν γυμνάστρια του Wilson, αλλά φίλη του, και ότι αποφάσισαν να κάνουν ένα παιδί μαζί, καθώς και οι δύο ήθελαν να τεκνοποιήσουν, αλλά δεν ήθελαν να βρίσκονται σε σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Chuck Norris
Φυσικά από αυτήν τη λίστα δεν γινόταν να λείπει ο Texas Ranger, Chuck Norris, ο οποίος γνώρισε την κόρη του όταν αυτή ήταν 26 ετών και του έστειλε ένα γράμμα, στο οποίο του εξηγούσε ότι πίστευε πως εκείνος ήταν ο πατέρας της. Αφού συναντήθηκαν, το επιβεβαίσωσαν.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

Σήμερα

«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Σήμερα

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Σήμερα

Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Σήμερα

Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Σήμερα

Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.