E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι εφτά λόγοι για τους οποίους ένας άντρας απατά μια γυναίκα

Πώς μπορείτε να κρατήσετε τον σύντροφό σας, ώστε να μην παρεκτραπεί

Οι εφτά λόγοι για τους οποίους ένας άντρας απατά μια γυναίκα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/3/2015 | 00:00

Γιατί οι άνδρες είναι άπιστοι; Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, αυτό δεν έχει πάντα να κάνει με το σeξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια μελέτη, στην οποία συμμετείχαν άπιστοι σύζυγοι, σχεδόν οι μισοί είπαν ότι οδηγήθηκαν στην απιστία επειδή ένιωσαν παραμελημένοι από τις συζύγους τους. Μόνο το 7% παραδέχθηκε ότι το έκανε επειδή επιθυμούσε σeξουαλικά κάποια άλλη γυναίκα. Πώς λοιπόν μπορείτε να κρατήσετε τον σύζυγό σας ώστε να μην παρεκτραπεί; Απευθυνθήκαμε κατευθείαν στην πηγή του κακού – που δεν είναι άλλη από τους άντρες!  Αυτοί είναι οι εφτά λόγοι για τους οποίους ένας άντρας μπορεί να υποπέσει στο αδίκημα της απιστίας!

Δεν νιώθει πια σeξι
«Ένιωσα ότι η γυναίκα μου έπαψε να με θεωρεί γοητευτικό και ελκυστικό. Συνέχεια μου έκανε παρατηρήσεις για την εξωτερική μου εμφάνιση και για το πόσο έχω αλλάξει συγκριτικά με την περίοδο που γνωριστήκαμε, ενώ κάθε φορά που βλέπαμε μαζί ταινία έλιωνε με τους πρωταγωνιστές», θυμάται ο Jeff. Σκεφτείτε πώς θα αντιδρούσατε αν ο καλός σας σας σύγκρινε όλη την ώρα με αστέρες του κινηματογράφου. Να αντιμετωπίζετε πάντα τον άλλο όπως θα θέλατε κι εκείνος να σας αντιμετωπίζει.

Νομίζει ότι δεν θα το ανακαλύψετε
Ορισμένοι άντρες φοβούνται μόνο τις συνέπειες της απιστίας. «Η γυναίκα μου δεν θύμωνε κάθε φορά που έπρεπε να δουλέψω μέχρι αργά ή ακόμα κι όταν έβλεπα ποδόσφαιρο στα γενέθλιά της. Ήξερα όμως, ότι αν ανακάλυπτε την απιστία μου, θα γινόταν έξαλλη», λέει ο Ερρίκος. Το θέμα είναι λοιπόν, ότι ακόμα κι αν είστε επιεικής και χαλαρή, σε γενικές γραμμές να θέτετε όρια, ώστε να γνωρίζει ο καλός σας πού είναι η διαχωριστική γραμμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εγωισμός του είναι πληγωμένος
Μερικές φορές μια δύσκολη εμπειρία μπορεί να κάνει ένα άτομο να αμφιβάλλει για τον εαυτό του και να αναζητά επιβεβαίωση έξω από το συζυγικό κρεβάτι. «Η γυναίκα μου είναι καταπληκτική, αλλά μετά από μια περίοδο έξι μηνών ανεργίας, κι ενώ εκείνη πήγαινε κάθε πρωί στη δουλειά της, είχα την ανάγκη να ξεφύγω από το πόσο άσχημα ένιωθα για τον εαυτό μου. Έτσι οδηγήθηκα στην απιστία», εξομολογείται ο Rick.

Δεν υπολογίζει τα συναισθήματά σας
Ο Ron παραδέχεται: «Ήμουν άπληστος. Μια γυναίκα δεν μου ήταν αρκετή». Αυτή η συμπεριφορά του συνεχίστηκε για χρόνια, ώσπου η γυναίκα του του είπε πως η κακή συμπεριφορά του την πλήγωνε αφάνταστα. «Πλήγωσα τον άνθρωπο που αγαπώ πιο πολύ στον κόσμο», λέει ο Ron. Η σύζυγός του τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι θα τον ξαναεμπιστευτεί μόνο αν της δείξει με πράξεις ότι πραγματικά άλλαξε. Σταμάτησε λοιπόν τις απιστίες, κι εκείνη τον συγχώρεσε.

Αισθάνεται ότι δεν είναι σημαντικός για εσάς
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας συχνά δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις. Μην αφήσετε όμως να συμβεί αυτό. «Όταν ξεκινήσαμε την κοινή μας ζωή, ήμασταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Ήξερα ότι η ένταση δεν θα διαρκέσει για πάντα, αλλά μόνο μετά από μερικά χρόνια άρχισα να αισθάνομαι ότι η γυναίκα μου με θεωρεί δεδομένο και βρισκόμουν δέκατος στη λίστα των προτεραιοτήτων της», λέει ο Andy. Η απιστία του δεν οφειλόταν τόσο στη σeξουαλική έλξη για κάποια άλλη γυναίκα, όσο στο γεγονός ότι ήταν πιο σημαντικός γι' αυτήν την άλλη γυναίκα απ' ότι στη σύντροφό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αισθάνεται υποτιμημένος
Ακόμη κι αν η σeξουαλική σας ζωή είναι έντονη, τα κομπλιμέντα μεταξύ σας μόνο καλό θα κάνουν. «Είχα μια εξωσυζυγική σχέση με μια γυναίκα που με έκανε να πετάω στον έβδομο ουρανό», λέει ο Eddie. Ακόμα κι αν έληξε τώρα αυτή η ιστορία, ο ίδιος εξακολουθεί να αισθάνεται ότι η σύζυγός του δεν τον εκτιμά. Μην ξεχνάτε να ανταλλάσσετε φιλοφρονήσεις μεταξύ σας – δεν έχει σημασία πόσο μικρές είναι, αρκεί να υπενθυμίζετε ο ένας στον άλλο το ενδιαφέρον σας.

Του λέτε συνέχεια ότι είναι άπιστος
«Από τον μήνα του μέλιτός μας, η σύζυγός μου εξέφρασε τις υποψίες της περί απιστίας. Ήξερα ότι το έκανε επειδή ο πατέρας μου ήταν άπιστος και πίστευε ότι σόι πάει το βασίλειο. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με μένα. Δεδομένου ότι τίποτα δεν την έκανε να αισθανθεί καλύτερα, ένιωσα ότι δεν θα είχε σημασία αν όντως την απατούσα. Έτσι κι έγινε», εξομολογείται ο Robert. Συζητήστε τι σας ενοχλεί και ελέγξτε τις ανασφάλειές σας. Σε έναν γάμο πρέπει και οι δύο σύντροφοι να έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Σήμερα

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Σήμερα

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Σήμερα

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.