E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πού ζουν οι πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη

Είναι η Ελλάδα μέσα στο top 12;

Πού ζουν οι πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tο site drprem, που ειδικεύεται στον ρομαντικό τουρισμό, ετοίμασε μια λίστα με τις 12 χώρες στις οποίες μένουν οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γυναίκες σαφώς και είναι η ομορφότερη δημιουργία του Θεού. Η ομορφιά τους παραμένει σε όποιο μέρος και αν βρίσκονται, παρ' όλα αυτά υπάρχουν ορισμένες περιοχές του πλανήτη όπου η ομορφιά συναντάται σε μεγάλες ποσότητες. Με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε κάθε χώρα, το γυναικείο φύλο μαγνητίζει τα βλέμματα και σαγηνεύει στο πέρασμά του. Παρακάτω ακολουθούν 12 χώρες όπου μπορείτε να θαυμάσετε τις –κατά γενικής ομολογίας– πανέμορφες γυναίκες τους.

Ουκρανία
Για δύο πράγματα φημίζεται αυτό το κράτος: τη γυναικεία ομορφιά και τις επιχειρήσεις. Είναι η χώρα με τις νύφες κατά παραγγελία και σε όποια πόλη της και αν βρεθείτε, οι όμορφες υπάρξεις θα σας κλέψουν το μυαλό.

Σουηδία
Οι ομορφότεροι άντρες και γυναίκες του πλανήτη θεωρείται ότι ζουν σε αυτήν τη χώρα. Οι γυναίκες εκεί είναι εκθαμβωτικές – ψηλές, ξανθές, με γαλάζια μάτια, έξυπνες, μορφωμένες και φιλικές, αποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό μυαλού και εμφάνισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταϊλάνδη
Αυτή η χώρα μπορεί να είναι γνωστή για την κουλτούρα και τη φύση της, όμως εξίσου γνωστή είναι και για τις πανέμορφες και ντροπαλές της γυναίκες. Ρομαντικές, με σκούρο δέρμα, αποπνέουν μια εξωτική αύρα, που πρέπει να τη δείτε για να την καταλάβετε.

Βουλγαρία
Αγγελικές υπάρξεις υπάρχουν και σε αυτήν τη μικρή χώρα της Ανατολικής Ευρώπης, με ανοιχτόχρωμα μάτια και σκούρα μαλλιά, πολύ φιλικό και ρομαντικό χαρακτήρα.

Ρωσία
Το κράτος αυτό είναι το σπίτι των ομορφότερων γυναικών του πλανήτη. Μεταξένια επιδερμίδα, γαλάζια μάτια, ανοιχτόχρωμα μαλλιά και εξυπνάδα συνδυάζονται στις Ρωσίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολλανδία
Πέρα από την καλή φιλοξενία, για την οποία αυτή η χώρα φημίζεται, είναι γνωστή και για τις όμορφες και ψηλές γυναίκες της, που ξεπερνούν κατά μέσο όρο το 1,72.

Λίβανος
Ο αραβικός κόσμος είναι γνωστό ότι έχει πολύ όμορφες γυναίκες και αν θέλετε να δείτε πολλές από αυτές, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον Λίβανο, ώστε να θαυμάσετε τα μαυρισμένα και γεμάτα καμπύλες κορμιά τους, όπως και τα εκπληκτικά μάτια τους.

Πολωνία
Τα κορίτσια στην Πολωνία φημίζονται για την ομορφιά, τη χάρη και τη θηλυκότητά τους, ενώ τα λεπτεπίλεπτα κορμιά τους τραβούν τα βλέμματα. Ξέρουν να ντύνονται και να κλέβουν τις καρδιές, ενώ τους αρέσει η παράδοση και ο πολιτισμός. Είναι οι ιδανικές γυναίκες για όσους αναζητάτε την πραγματική αγάπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ινδία
Οι Ινδές αγαπούν τη θρησκεία και την παράδοση και ακόμα και οι μοντέρνες μεταμορφώνονται σε πιο παραδοσιακές, φροντίζοντας στοργικά τους άντρες τους. Και μπορεί να καλύπτουν τα κορμιά τους με τεράστια υφάσματα, όμως καταφέρνουν να είναι σeξι ακόμα και με αυτά.

Βραζιλία
Οι γυναίκες εκεί είναι γνωστές για τα εκπληκτικά τους κορμιά, ενώ είναι ο τόπος με τους περισσότερους μιγάδες, οπότε γι' αυτό και υπάρχει τόση ομορφιά ανάμεσα στους ανθρώπους, και κυρίως στο γυναικείο φύλο. Ξανθές, μελαχρινές, έγχρωμες και λευκές, με καμπυλόγραμμα και αθλητικά κορμιά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.