E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καραμπέτη: «Εχω έναν σύντροφο που είναι νεότερος και οικονομικός μετανάστης»

Συνέντευξη

Καραμπέτη: «Εχω έναν σύντροφο που είναι νεότερος και οικονομικός μετανάστης»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη παραχώρησε συνέντευξη στο «BΗΜΑgazino» και μίλησε για πρώτη φορά για τον σύντροφο της, Κρις Ραντάνοφ, και τη σχέση τους, που αντέχει στον χρόνο. Δεν έχουν παντρευτεί, ούτε έχουν αποκτήσει παιδί, αλλά ζουν μια ευτυχισμένη ζωή μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καταξιωμένη ηθοποιός είπε συγκεκριμένα: «Η ζωή μού χάρισε φως. Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν. Ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση».

Μάλιστα μίλησε και για τον ρόλο που παίζει ο έpωτας στη ζωή της: «Μαζί με την τέχνη, ήταν ο άλλος πόλος, στον οποίο στήριξα την ύπαρξή μου. Και μέσα απ' αυτόν προσπάθησα να δουλέψω τον εαυτό μου και να κατανοήσω καλύτερα τα ανθρώπινα. Ακόμη κι από τότε που ξεκίνησα την εpωτική μου ζωή, ήθελα να κοιτάω τον άλλον στα μάτια και να συζητάω μαζί του τα πάντα. Ήμασταν πολύ νέοι, σε μια ηλικία που το αίμα έβραζε, που ψάχναμε τον εαυτό μας, τη σeξουαλικότητά μας, τον κόσμο γύρω μας. Πίστευα, όμως, ότι τα μυστικά και τα ψέματα στις σχέσεις πονάνε, ότι τα πράγματα είναι πιο ουσιαστικά και σωστά όταν στηρίζονται στην αλήθεια, γιατί τότε μόνο μπορείς να καταλάβεις και να αποδεχθείς τον άλλον».

Επίσης, πρόσφατα είχε παραχωρήσει συνέντευξη για τον έpωτά της και στο περιοδικό «Antivirus», το οποίο απευθύνεται και στην ελληνική γκέι κοινότητα. Η Καρυοφυλλιά στην ερώτηση «Αν ήσουν λεσβία, θα επέλεγες να το πεις δημόσια;», απάντησε: «Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Ως στρέιτ γυναίκα, ζω κι εγώ μια ζωή που δεν είναι ακριβώς μέσα στις συγκεκριμένες συνθήκες που επικροτεί η κοινωνία. Δηλαδή δεν είμαι παντρεμένη, έχω έναν σύντροφο που είναι νεότερος, και μάλιστα μη Έλληνας. Είναι μετανάστης οικονομικός. Αυτά τα λέω, γιατί ενδεχομένως είναι γνωστά. Δεν θα κατονομάσω τον σύντροφό μου εύκολα. Δεν θα βγω να φωτογραφηθώ μαζί του. Γιατί, ξέρεις κάτι; Από ένα σημείο και μετά χάνεται η μπάλα. Παίρνει μια μεγάλη έκταση, που περνάει στον χώρο του κουτσομπολιού και στον χώρο του ξεπουλήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος είναι ο Κρις Ραντάνοφ;

Το 2001 ο Κρις ήρθε στην χώρα μας, από τη Βουλγαρία, ως οικονομικός μετανάστης, κυνηγώντας το όνειρό του για την υποκριτική. Σήμερα είναι 42 ετών, τελειόφοιτος της δραματικής σχολής «Ίασμος» και μετρά συνεργασίες στην τηλεόραση («Για την ¶ννα», «Κόκκινο Δωμάτιο», «Λατρεμένοι μου Γείτονες»), στον κινηματογράφο («Όμηρος» του Κωνσταντίνου Γιάνναρη) και στο θέατρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δούλεψα πολύ οικοδομή όταν ήρθα. Στην πατρίδα μου ήμουν σωματοφύλακας. Το να γίνω ηθοποιός ήταν ένα όνειρο που είχα ξεχάσει. Το θυμήθηκα όταν ήρθα στην Ελλάδα...», είχε πει σε συνέντευξή του στο «Βήμα» το 2010. Στην ίδια συνέντευξη είχε παραδεχτεί ότι υπήρξε και ο ίδιος κατά μία έννοια ρατσιστής και είχε αποκαλύψει ότι μία παράσταση στην οποία είχε συμμετάσχει τον βοήθησε να σκεφτεί διαφορετικά. «Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα,πίστευα ότι εγώ είμαι ανώτερος από τους μαύρους... Με την παράσταση «Ένας στους Δέκα» κατάλαβα το λάθος μου, κατάλαβα τους ανθρώπους. Μετάνιωσα, ζήτησα συγγνώμη. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε, για να αλλάξουν και οι άλλοι απέναντί μας. Και τώρα που ανήκω στην Ένωση, δεν πρέπει να βλέπουμε τους άλλους μετανάστες αλλιώς...», είχε δηλώσει.

Η ζωή στη Βουλγαρία

Σε ηλικία 14 ετών γνώρισε ο Κρις τον πατέρα του, ο οποίος πέρασε δέκα χρόνια σε στρατόπεδα συγκέντρωσης καταναγκαστικής εργασίας στη Βουλγαρία. Παράλληλα με το σχολείο, έκανε πάλη και όταν τελείωσε τη σχολή τεχνικής ενέργειας, δούλεψε ως σωματοφύλακας.

Αντλώντας υλικό από τις σημειώσεις του πατέρα του, ο Κρις Ραντάνοφ έφτιαξε έναν μονόλογο που παρουσίασε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, με τον τίτλο «Σόσιαλ Δομή ΑΕ». Μαζί με μαρτυρίες και άλλων, το κείμενο εμπλουτίστηκε κι έγινε παράσταση, με θέμα τους ανθρώπους της πατρίδας του.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μιχάλης Ρακιντζής: Πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα – Το έχω παρκάρει μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Σήμερα

«Τα είχες όλα μπροστά σου. Δεν είναι αεροπλάνο, που πηγαίνεις στα 10.000 πόδια»

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Σήμερα

Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Δημήτρης Παπανώτας, από τις εκπομπές lifestyle ως το ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ μένει τελικά ο Δημήτρης Παπανώτας

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Με ποια μοιάζω;»

Σήμερα

Δείτε την ανάρτηση που έκανε το μοντέλο

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

Σήμερα

Με ένα στιγμιότυπο στο Instagram, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση.

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Σήμερα

Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.