E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δείτε 10 δημοφιλείς γυναίκες της εγχώριας σόουμπιζ χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Πώς είναι τα δημοφιλέστερα κορίτσια της τηλεόρασης εντελώς άβαφα;

Δείτε 10 δημοφιλείς γυναίκες της εγχώριας σόουμπιζ χωρίς ίχνος μακιγιάζ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/5/2015 | 00:00

Χωρίς ίχνος μέικ απ φωτογραφήθηκαν 10 όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και ταυτόχρονα αποκαλύπτουν μικρά μυστικά περιποίησης του προσώπου τους.
Το περιοδικό «People» δημοσιεύει, μεταξύ άλλων, φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού, της Μαίρης Συνατσάκη, την Ειρήνης Παπαδοπούλου, την Αντωνίας Καλλιμούκου, άβαφες να ποζάρουν στον φακό, και το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι η φυσική ομορφιά είναι μοναδική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Στην καθημερινότητά μου προτιμώ να είμαι φυσική και να αναπνέει η επιδερμίδα μου. Θυμάμαι πως όταν ξεκίνησα να βάφομαι στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσα, φορούσα μολύβι, μάσκαρα και κραγιόν. Οι άλλες τραγουδίστριες μου σχολίασαν πως φαινόμουν σαν αμακιγιάριστη και με έπεισαν να πάω να πάρω glitter. Την επόμενη μέρα, πήρα glitter σε όλα τα χρώματα και άρχισα να το εφαρμόζω σε όλο το καπάκι του ματιού, αλλά και κάτω από τα μάτια. Έναν χρόνο μετά, στη νέα μου συνεργασία, μια άλλη τραγουδίστρια μου είπε να σταματήσω να βάφομαι με αυτόν τον τρόπο. Γενικά, δεν μου αρέσει να βλέπω γυναίκες υπερβολικά βαμμένες, το μεταφράζω ως έλλειψη αυτοπεποίθησης. Προσωπικά προσπάθησα να φτιάξω το μέσα μου και να με γνωρίσω καλύτερα κι έκτοτε η εικόνα μου δεν με απασχολεί τόσο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαρία Φραγκάκη

«Μου αρέσει στο μακιγιάζ να τονίζω τα μάτια μου, γι' αυτό επιλέγω το smoky, αλλά δεν θα κάνω άλλη υπερβολή. Όπως επίσης, όταν επιλέξω να φορέσω κόκκινο κραγιόν, θα περάσω μόνο μια μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου, γιατί δεν θέλω να έχει πολλή φασαρία το αποτέλεσμα. Από την τσάντα μου δεν λείπει ποτέ το κόκκινο κραγιόν και ο μόνος άντρας που δεν του αρέσει είναι ο γιος μου. Κάθε φορά που με βλέπει, μου ζητάει να το βγάλω. Γενικά, είμαι πολύ κοκέτα και το κάνω για μένα, καθώς μου φτιάχνει τη διάθεση. Όταν δεν αισθάνομαι καλά ψυχολογικά, προσπαθώ να μην ξεσπάω στην εικόνα μου κάνοντας υπερβολές. Το καλό είναι πως το καταλαβαίνω, οπότε έχω μέτρο. Φυσικά δεν παραλείπω ποτέ να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου και πραγματικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε μία φορά βαμμένη. Τα μέρη που θα με δείτε χωρίς καθόλου μακιγιάζ είναι το σπίτι μου, η παραλία και το γυμναστήριο».


¶ννα Πρέλεβιτς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το έντονο μακιγιάζ δεν ταιριάζει στα δικά μου χαρακτηριστικά και προτιμώ τους φυσικούς τόνους. Όταν πήγαινα σχολείο, έβαφα πιο έντονα τα μάτια μου, αλλά ποτέ δεν φορούσα make-up ή πούδρα. Συνήθως κυκλοφορώ αμακιγιάριστη, αλλά έχω πάντα ρουζ στην τσάντα μου και βάζω κάθε φορά που νιώθω πολύ κουρασμένη ή φαίνομαι χλομή. Θα έβγαινα πρώτο ραντεβού χωρίς ίχνος make-up, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, και πιστεύω πως το τελευταίο διάστημα οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες που επιλέγουν ένα διακριτικό και φυσικό μακιγιάζ. Η συμβουλή μου είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας, να τονίζουμε τα δυνατά μας σημεία και όχι να γινόμαστε αγνώριστες όταν βαφόμαστε».

Νόνη Δούνια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στην καθημερινότητά μου δεν βάφομαι πολύ, συνήθως βάζω μάσκαρα και λίγο ρουζ, για να φαίνομαι πιο φρέσκια, ενώ από την τσάντα μου δεν λείπει ποτέ το κόκκινο κραγιόν, που μόλις το φοράω, νιώθω πάντα περιποιημένη. Επειδή δεν συνηθίζω να βάφομαι έντονα, όταν το κάνω, αρέσει στο σύζυγό μου, γιατί είναι κάτι το διαφορετικό. Ευτυχώς, όμως, του αρέσω και χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Αν έχω κάποιο επαγγελματικό ραντεβού και τύχει να μην έχω στην τσάντα μου κάποιο προϊόν, όπως ρουζ ή make-up, δεν θα αισθανθώ πάρα πολύ καλά. Το καλοκαίρι αυτό δεν συμβαίνει, γιατί όταν η επιδερμίδα είναι ηλιοκαμένη, είναι διαφορετικά, δεν χρειάζεσαι μακιγιάζ. Το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει ήταν την εποχή των 90s, όταν βγάζαμε πολύ τα φρύδια μας. Κοιτώντας εκείνες τις φωτογραφίες, παρατηρώ πόσο διαφορετικές ήμασταν με τόσο λεπτό σχήμα φρυδιών και πόσο άγριο φαινόταν το πρόσωπό μας».

Όλγα Λαφαζάνη

«Το πιο ωραίο κομπλιμέντο που έχω ακούσει είναι πως χωρίς μακιγιάζ φαίνομαι πιο όμορφη και μικρότερη. Στην καθημερινότητά μου κυκλοφορώ αμακιγιάριστη – ακόμα και να βγω βόλτα, με τα χίλια ζόρια θα φορέσω κραγιόν. Φυσικά έχει συμβεί να μη με αναγνωρίσουν στο δρόμο όταν κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ, κάτι να τους θυμίζω, αλλά να μην καταλάβουν ποια είμαι. Τα χρόνια στο λύκειο και στο πανεπιστήμιο τόνιζα έντονα τα μάτια μου, φορούσα κόκκινο κραγιόν και ήμουν πάντα πολύ περιποιημένη. Νομίζω πως από τότε που γνώρισα τον σύζυγό μου (σ.σ. Νίκο Οικονόμου), άρχισα να είμαι πιο χαλαρή. Πιστεύω πως όλα πηγάζουν από μέσα μας, γιατί αν δεν είσαι καλά, ο καλύτερος make-up artist να σε βάψει, θα φαίνεσαι θαμπή, ενώ όταν διανύεις μια όμορφη περίοδο, ακόμα και βάση να μην έχεις βάλει πάνω σου, λάμπεις. Προσωπικά, όταν αισθάνομαι καλά, νιώθω πολύ όμορφη».

Μαρία Αλιφέρη

«Είμαι μονίμως χωρίς μακιγιάζ και δεν το κάνω για να προστατέψω την επιδερμίδα μου, αλλά μετά από τόσα χρόνια που βαφόμουν για το θέατρο, το σινεμά και τον κινηματογράφο, έχω κουραστεί. Οι ταξιθέτριες στο θέατρο κάθε φορά που με βλέπανε αμακιγιάριστη μου έλεγαν πως είμαι πιο ωραία έτσι και να μη βάφομαι. Το λάθος που έκανα παλαιότερα ήταν να τονίζω πολύ έντονα τα μάτια μου, τα οποία είχα παιδέψει πολύ – μέχρι και τεράστιες βλεφαρίδες έβαζα και ήμουν σαν νυχτερίδα. Ειδικά όταν πρωτοξεκίνησα να βάφομαι, έβαζα τα πάντα στο πρόσωπο μου και όταν βλέπω φωτογραφίες, ανατριχιάζω. Περνώντας ο καιρός, έμαθα πως η ομορφιά πηγάζει από το μέσα μας, αυτό που νιώθεις αποτυπώνονται στο πρόσωπό σου. Μπορεί να δεις ένα πανέμορφο πρόσωπο και να είναι απωθητικό, γιατί μέσα του κουβαλάει σκοτάδι. Η δική μου συμβουλή είναι να ασχοληθούμε με την ψυχή μας και να αγαπήσουμε πραγματικά τον εαυτό μας».

Αντωνία Καλλιμούκου

«Στην προσωπική μου ζωή κυκλοφορώ πάντα χωρίς μακιγιάζ, γιατί πρώτον θέλω η επιδερμίδα μου να είναι φρέσκια και δεύτερον δεν ξέρω να βάφομαι. Όταν κάνω απόπειρα να βαφτώ, χρειάζομαι ένα τέταρτο μόνο για τη μάσκαρα, αφού τρέμει το χέρι μου, μετά βάζω lip gloss και λίγο ρουζ. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές δεν πετυχαίνω σωστά το ρουζ, αλλά ευτυχώς έχω καλές φίλες, που μου το διορθώνουνε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που έβαλα κόκκινο κραγιόν: ξέχασα να κάνω περίγραμμα και ήμουν σαν τον Joker. Επιπλέον, είχα βάλει κραγιόν και στα δόντια μου!».

Μαίρη Συνατσάκη

«Μου αρέσει πολύ όταν μου λένε πως χωρίς μακιγιάζ φαίνομαι μικρότερη, όχι μόνο σε σχέση με το πώς μοιάζω στην τηλεόραση, αλλά και με την ηλικία μου (είμαι 30). Δεν θέλω να νιώθω το make-up στην επιδερμίδα μου. Στις προσωπικές μου στιγμές, το μόνο που θα φορέσω είναι μάσκαρα και στο τσακίρ κέφι ένα κραγιόν. Έχω βγει ραντεβού χωρίς να φοράω τίποτα άλλο σε μακιγιάζ – αλλά τη μάσκαρα δεν τη διαπραγματεύομαι. Όταν ξεκίνησα να πρωτοβάφομαι στα 17 μου, είχα πολύ λάθος άποψη για το κονσίλερ και έχω αρκετές εφηβικές φωτογραφίες που μοιάζω κοάλα. Γενικά, τα έβαζα όλα εκείνη την περίοδο. Ήταν και τα 00s βέβαια, οπότε δικαιολογείται κάπως η ασημί σκιά και το φουξ γκλίτερ. Από την τσάντα μου –εκτός από τη μάσκαρα– δεν λείπουν τα lip balms. Θέλω να είναι ενυδατωμένα τα χείλη μου και επιπλέον έχουν ωραία γεύση/μυρωδιά και μου φτιάχνουν την διάθεση...».

Τάμτα

«Στην καθημερινότητά μου επιλέγω να κυκλοφορώ χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, είμαι πολλές ώρες βαμμένη, οπότε στην προσωπική μου ζωή θέλω το δέρμα μου να αναπνέει. Το πιο ωραίο κομπλιμέντο που έχω ακούσει χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω μου, είναι πως δείχνω μικρότερη από την ηλικία μου. Φυσικά, μου έχει συμβεί να μη με αναγνωρίσουν στο δρόμο όταν είμαι εντελώς αμακιγιάριστη, αλλά είναι κάτι που δεν με ενοχλεί καθόλου, καθώς δεν πιστεύω πως διαφέρω από τις υπόλοιπες γυναίκες. Έχω μάθει να αγαπάω τον εαυτό μου όπως ακριβώς είναι και το θεωρώ πολύ σημαντικό. Δεν μου άρεσε ποτέ να βάφομαι έντονα, αντίθετα. Προτιμώ τους φυσικούς τόνους, για να δείχνει το πρόσωπο υγιές, και επιλέγω τις γυαλάδες στα μήλα, που δίνουν περισσότερη λάμψη».

Δούκισσα Νομικού

«Μου αρέσουν οι αλλαγές και τις υποστηρίζω κιόλας, έτσι μετά το τέλος του «Dancing» έκοψα αρκετά τα μαλλιά μου και πριν από λίγες μέρες άλλαξα και το χρώμα μου, καθώς ο Νικόλας Βιλλιώτης μου έκανε ένα πιο σκούρο ξανθό, κοντά στα φυσικά μου χρώματα. Όταν μαυρίζει και η επιδερμίδα, η συγκεκριμένη απόχρωση δημιουργεί ένα πιο εξωτικό αποτέλεσμα, που μου αρέσει πολύ. Ανέκαθεν ήμουν υπέρ του φυσικού. Τα φρύδια μου δεν τα βγάζω εδώ και πολλά χρόνια και ποτέ δεν βάφομαι στην καθημερινότητά μου εκτός δουλειάς. Αν ψάξεις στα καλλυντικά μου, δεν έχω make-up, δεν φοράω ποτέ. Θα βάλω λίγο κονσίλερ και λίγο ρουζ και αυτό είναι το μακιγιάζ μου. Θεωρώ πως ένα φρέσκο κορίτσι δεν έχει λόγο να βάφεται υπερβολικά, αρκεί να περιποιείται σωστά την επιδερμίδα του, κάτι που χαρίζει ένα λαμπερό δέρμα. Ο πατέρας μου εδώ και χρόνια μου λέει: «Μην βάφεσαι. Είσαι ακόμα πιο ωραία χωρίς μακιγιάζ. Όταν περάσουν τα χρόνια, θα το εκτιμήσεις. Τώρα που μπορείς να το υποστηρίξεις, καν' το». Και ο σύντροφός μου με προτιμά χωρίς μακιγιάζ. Όλοι οι άντρες θεωρούν πως οι γυναίκες είναι πιο ωραίες φυσικές».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Σήμερα

Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

Σήμερα

Με ένα στιγμιότυπο στο Instagram, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση.

Νότης Σφακιανάκης: Σημαντική απώλεια για τον τραγουδιστή ‑ Πέθανε στενός φίλος και συνεργάτης του

Σήμερα

Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν από τους λίγους που είχε επικοινωνία τελευταία

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Σήμερα

Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Σήμερα

Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Σήμερα

Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

par: 30
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.