E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αύγουστος και ζώδια: Ανεβαίνει το θερμόμετρο του έρωτα

Ερωτικές προβλέψεις για τις μέρες που η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη

Αύγουστος και ζώδια: Ανεβαίνει το θερμόμετρο του έρωτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/8/2015 | 00:00

Η Αφροδίτη έχει πλέον γυρίσει ανάδρομη από τις 26 Ιουλίου. Έχει προλάβει να φλερτάρει ελάχιστα με την πρώτη μοίρα της Παρθένου και επιστρέφει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα για όλο τον μήνα. Η αναδρομή αυτή του πλανήτη σε βάζει να επαναξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις στα ερωτικά σου αλλά και στις συνεργασίες σου. Σε διατάζει επιτακτικά πια να κοιτάξεις μέσα σου και να νταντέψεις την παιδικότητά σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η Αφροδίτη σε θέλει να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά, αλλά πρώτα πρέπει μέσα από εμπόδια και ταλαιπωρίεςνα διώξεις ό,τι δεν σου αξίζει για να επιστρέψεις σε μια σχέση πιο δυναμικά πλέον. Αυτή η επιστροφή δεν γίνεται από ανασφάλεια αλλά γιατί πια μπορείς να δεις καθαρά πως μέσα από αυτή την σχέση μπορείς να περάσεις καλά και να εξελιχθείς . Τώρα όμως θα χρειαστεί να βάλεις πολύ νερό στο κρασί σου και να δεις πραγματικά τον άλλον γι' αυτό που είναι και όχι γι' αυτό που θα ήθελες να είναι.

Ας δούμε πώς θα κινηθούν τα αισθηματικά θέματα των ζωδίων αυτό τον μήνα.
Για συμπληρωματικές πληροφορίες διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Κριός
Είσαι ανοιχτός στον έρωτα και τον περιμένεις με ανοιχτές αγκάλες. Έρχονται πολλές ευκαιρίες όμως είναι όλες μετ' εμποδίων. Τα εμπόδια τα ξεπερνάς όταν κοιτάς πραγματικά βαθιά μέσα στην ψυχή σου και αναγνωρίζεις γιατί επιλέγεις τον άνθρωπο αυτό δίπλα σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά τα πράγματα κινούνται πιο εύκολα. Μπορείς να απολαύσεις χωρίς τύψεις τις διακοπές σου και το φλερτ. Ξαφνικές αλλαγές θα σου φέρουν μεγάλη χαρά αφού διεκδικείς την ανεξαρτησία σου και την ελευθερία σου που έχεις τόσο ανάγκη μέσα σε μια σχέση. Προσοχή χρειάζεται τις τελευταίες μέρες του μήνα όπου μπορεί να γίνεις πιο απόμακρος κι αυτό να φέρει κάποιες παρεξηγήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Είσαι από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την αναδρομή της Αφροδίτης. Ο Αύγουστος θα φέρει στην ερωτική σου ζωή δυσκολίες αφού γίνεται πολύ δύσκολο να επικοινωνήσεις. Αναπολείς το παρελθόν και η πιθανότητα να γυρίσεις σε έναν παλιότερο έρωτα είναι μεγάλη. Αν τολμήσεις κάτι τέτοιο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα κινηθείς. Τις πρώτες μέρες του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσεις από καρδιάς και να εντυπωσιάσεις τον άλλον αλλά κι αυτό έρχεται μέσα από εντάσεις και κάποιου είδους καταπίεσης για εσένα. Στα μέσα του μήνα βοηθιέσαι από την οικογένειά σου για να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Επιπλέον, αυτές τις μέρες λυτρώνεσαι από το παρελθόν και προχωράς μπροστά με το κεφάλι ψηλά. Ζητάς πράγματα πιο αντισυμβατικά από ό,τι συνήθως. Οι τελευταίες μέρες του μήνα φέρνουν κάποιες εντάσεις με φίλους για τις ερωτικές επιλογές σου.

Δίδυμος
Έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτό όμως στην παρούσα φάση είναι αρκετά δύσκολο, αφού όσα λες μπορούν τελικά να καταλήξουν σε παρεξηγήσεις. Ευνοείσαι όμως για να λύσεις παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος κοντά στα μέσα του μήνα. Πρακτικές δυσκολίες της καθημερινότητας σού δίνουν την δυνατότητα να δείξεις ότι θέλεις τον άλλον δίπλα σου με πιο ουσιαστικό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φίλους και παρέες μπορείς να κάνεις μια καινούρια γνωριμία αναπάντεχα. Στα τέλη του μήνα θα μπορέσεις να τοποθετήσεις την σχέση σου σε μια θέση όπου κανείς δεν θα μπορεί να την μετακινήσει από εκεί.

Καρκίνος
Αυτός ο μήνας φέρνει εντάσεις στα ερωτικά σου. Αναζητάς συνεχώς την επιβεβαίωση από τον άλλον κι αυτό μπορεί να τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση αφού ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος. Μπορείς να ηρεμήσεις τα πνεύματα στις αρχές του μήνα αν εστιάσεις σε πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης και δώσεις στον άλλον τον χώρο να εκφραστεί ελεύθερα. Αν είσαι ελεύθερος, στα μέσα του μήνα το πράγμα γίνεται πιο καυτό και μπορείς να κάνεις μια καλή γνωριμία. Σταδιακά, είτε είσαι σε σχέση είτε ελεύθερος, αναγνωρίζεις πλέον τι πραγματικά θέλεις από μια σχέση και αρχίζεις να το διεκδικείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων
Η Αφροδίτη είναι πλέον ανάδρομη στο ζώδιό σου. Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να κοιτάξεις πίσω και να αναγνωρίσεις τα λάθη σου. Η επιστροφή σε μια παλιότερη σχέση είναι αρκετά πιθανή και θα είναι και αρκετά ουσιαστική αν συμβεί μέσα στο πρώτο εικοσαήμερο του μήνα. Τις πρώτες μέρες του Αυγούστου ευνοούνται ιδιαίτερα οι επικοινωνίες σου και οι νέες γνωριμίες, οι οποίες όμως θέλουν αρκετό χρόνο μέχρι να γίνουν πραγματική και ουσιαστική σχέση. Η οικογένειά σου μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στην ευτυχία σου και να φέρει δυσκολίες που όμως ξεπερνιούνται πιο εύκολα από όσο πιστεύεις. Από τα μέσα του μήνα και μετά κάπως χαλαρώνει η ένταση που έχεις μέσα σου και αυτό βοηθάει να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά.

Παρθένος
Αυτός ο μήνας δεν σε ευνοεί για να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα. Θες να περάσεις χρόνο μόνος σου και με τους φίλους σου για να μπορέσεις να αναδιοργανωθείς. Αν είσαι σε σχέση, επειδή έχεις ανάγκη να μείνεις με τον εαυτό σου θα έρθουν κάποιες εντάσεις που όμως ξεπερνιούνται με ευκολία αν ακούσεις τις συμβουλές της οικογένειάς σου και μπορέσεις να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό την κατάλληλη στιγμή. Αυτός ο μήνας σε βοηθάει να δεις μέσα σου τι πραγματικά αναζητάς από μια σχέση και να βάλεις τέλος σε κάποια σχέση που τελικά δεν σε αφορά και απλά υπάρχει στην ζωή σου εδώ και καιρό χωρίς να προσφέρει κάτι.

Ζυγός
Ζεις για την παρέα και τους φίλους. Δεν αφήνεις ευκαιρία να πάει χαμένη και σκέφτεσαι μόνο εξόδους, διακοπές και χαβαλέ. Αυτόν τον μήνα έτσι βιώνεις την χαρά της ζωής. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις αρκετές γνωριμίες εκεί που δεν το περιμένεις. Αν κάποια απο αυτές σου γυαλίσει για κάτι παραπάνω από ένα βράδυ, έχε στο μυαλό σου ότι θα αργήσει να εξελιχθεί και θα μείνει σε πλατωνικό επίπεδο για κάποιο χρονικό διάστημα. Η ανασφάλειά σου μπορεί να φέρει ένταση με το ταίρι σου που θα χαλαρώσει αν βγείτε έξω με φίλους και διασκεδάσετε. Από τα μέσα του μήνα ανανεώνεσαι και μέχρι το τέλος Αυγούστου καταφέρνεις να λύσεις διαδικαστικά προβλήματα που εμπόδιζαν την ευτυχία στην σχέση σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκορπιός
Σε προβληματίζει αρκετά ο περίγυρός σου και το τι λένε για το ταίρι σου. Σε επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και αυτό φέρνει εντάσεις μεταξύ σας, ειδικά αν έχει γενηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας σου τραβάει το ενδιαφέρον και σου δείχνει με ποιό τρόπο μπορείς να νοιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Ευχάριστα νέα από την εργασία σου βοηθούν στο να χαλαρώσεις τις εντάσεις μεσα στην σχέση σου. Στα τέλη του μήνα, είσαι πιο σοβαρός και μπορείς να χαλιναγωγήσεις τον ενθουσιασμό σου και να μην παρασυρθείς, πράγμα γενικότερα σπάνιο για εσένα.

Τοξότης
Νοιώθεις πως το ταίρι σου προσπαθεί να σου δημιουργήσει τύψεις και αυτό σε περιορίζει να είσαι ο εαυτός σου. Αυτό τον μήνα αναζητάς την ελευθερία σου ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να μην καταστρέψεις όλα όσα έχεις χτίσει. Έτσι, βρίσκεις τρόπους να περνάς καλά με το ταίρι σου ακόμα κι όταν εσύ δυσκολεύεσαι. Από τα μέσα του μήνα και μετά είσαι πιο ευδιάθετος. Έρχονται ιδέες και προτάσεις για χαλάρωση και διασκέδαση εκεί που δεν το περιμένεις. Αν είσαι ελεύθερος, γνώριζεις κάποιον που θα σου πάρει τα μυαλά. Αν είσαι σε σχέση, μπορείτε και οι δύο να απολαύσετε το καλοκαίρι σας και να έρθετε πιο κοντά. Οι τελευταίες μέρες του μήνα σε αναγκάζουν να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και κάποιο δικό τους θέμα που σε έχει ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό.

Αιγόκερως
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας για εσένα που σε ταλαιπωρεί στα ερωτικά σου αρκετά. Αμφισβητείς όσα σου λέει ο άνθρωπός σου και δεν μπορείς να δείξεις την εμπιστοσύνη που χρειάζεται. Υπάρχουν και αρκετοί καλοθελητές που σε επηρεάζουν αρνητικά. Αυτό σε ταλαιπωρεί ιδιαίτερα. Μπορείς όμως να το χειριστείς αν βασιστείς στο ένστικτό σου και στις συμβουλές που παίρνεις από το κοντινό σου περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος, η οικογένειά σου σε φέρνει σε επαφή με έναν άνθρωπο που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή σου. Στα τέλη του μήνα ανακαλύπτεις έναν καινούριο τρόπο επικοινωνίας που σίγουρα θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πιο χαλαρός και να μιλήσεις πιο ειλικρινά.

Υδροχόος
Έχει έρθει η ώρα να δεις το θέμα δέσμευση ακόμα κι εσύ διαφορετικά. Το ζήτημα σε απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά αυτός ο μήνας είναι ο τελευταίος μήνας που σε παιδεύει έτσι. Έχει έρθει η ώρα να πάρεις κάποια απόφαση! Ή θα βουτήξεις στα βαθιά ή θα πλατσουρίζεις για πάντα στην ακρογιαλιά. Η κοινωνικότητά σου σε βοηθάει να χαλαρώνεις από αυτή την ένταση που έχεις μέσα σου και βγαίνεις συχνά έξω στις αρχές του μήνα. Ταυτόχρονα όμως, νοιώθεις από το περιβάλλον πίεση για να επισημοποιήσεις την σχέση σου, κάτι που σε περιορίζει. Οι συζητήσεις με τον άνθρωπό σου που σε καταλαβαίνει όμως θα σβήσουν την φωτιά και δε θα ρίξουν κι άλλο λάδι. Γι' αυτό μίλα ανοιχτά και ειλικρινά με την σχέση σου για τους προβληματισμόυς σου. Αν είσαι ελεύθερος, στα τέλη του μήνα βλέπεις πιο ξεκάθαρα το πρόσωπο ενός γλυκού ανθρώπου που μπορεί να σου δείξει τον δρόμο της ευτυχίας.

Ιχθύς
Αυτός ο μήνας για εσένα μπορεί να περιγραφεί με μία μόνο φράση: ''όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη σε ενδιαφέρουσα''. Κάθε φορά που θα προσπαθείς να οργανώσεις κάτι για να περάσεις καλά με το ταίρι σου, έρχονται τα πάνω κάτω και σου το χαλάνε. Έχει έρθει η ώρα να μάθεις να αφήνεσαι κάπως στα πράγματα. Μην οργανώσεις τίποτα και άσε τα πράγματα να γίνουν μόνα τους. Ας πάρει και μια πρωτοβουλία ο άλλος. Επικεντρώσου σε πιο πρακτικά ζητήματα και σε θέματα εργασίας που μπορούν να σου αποσπάσουν την προσοχή. Στα μέσα του μήνα θα δεις τα πράγματα να κινούνται κάπως πιο χαλαρά και βρίσκεις τρόπο να είσαι πιο ήρεμος αν εμπιστευτείς το ένστικτό σου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 114 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 116 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 116 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 125 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 125 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 125 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 125 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 149 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.