E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Επιασα τον σύντροφό μου επΆ αυτοφόρω στο κρεβάτι με...

Γι' αυτό χώρισε

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Επιασα τον σύντροφό μου επΆ αυτοφόρω στο κρεβάτι με...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/9/2015 | 00:04

«Τους έπιασα κανονικά στο κρεβάτι! Μου είπαν το κλασικό: "Δεν είναι αυτό που νομίζεις"», αποκάλυψε η γνωστή θεατρολόγος μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αποκαλύπτει σε συνέντευξή της τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, αποκαλύπτοντας παράλληλα και πιπεράτες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή,

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η γνωστή θεατρολόγος στο περιοδικό:

Φαντάζομαι ότι αυτό το καλοκαίρι πρέπει να ήταν δύσκολο για εσένα, γιατί με τον σύζυγό σου, Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, πήρατε την απόφαση να χωρίσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που βλέπει πάντα τα πράγματα θετικά, η λέξη «δύσκολο» δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιό μου. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, το είδα ως μία πρόκληση, για να επέλθει η αναγέννηση στην οικογένειά μου και να προχωρήσουμε και ο Κωνσταντίνος και εγώ ένα βήμα μπροστά. Αυτήν τη στιγμή, λοιπόν, είμαστε και οι δύο ελεύθεροι να συνεχίσουμε τη ζωή μας, να απελευθερωθούμε από τα δεσμά του γάμου, αλλά στην πραγματικότητα να έρθουμε πολύ πιο κοντά. Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά από τότε που πήραμε με τον Κωνσταντίνο την απόφαση να χωρίσουμε, έχουμε έρθει πιο κοντά! Πραγματικά, τώρα με τον άντρα μου είμαστε καλύτερα από ποτέ! Είμαστε πιο ευτυχισμένοι!

Γιατί χωρίσατε;

Δεν μπορώ να μιλήσω για λογαριασμό του Κωνσταντίνου. Αυτό που άλλαξε στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο, είναι ότι μου γεννήθηκε η επιθυμία να ξαναγυρίσω στη δουλειά μου και αυτό ανέτρεψε όλη μου την προσωπικότητα. Από εκεί που το επίκεντρο ήταν ο άντρας μου, τα παιδιά μου, η οικογένειά μας, ξαφνικά ένιωσα την ανάγκη να επιστρέψω σε κάτι που αγαπώ πάρα πολύ, που είναι το θέατρο. Η επιθυμία μου αυτή έφερε κάποιες εντάσεις, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν και οι δύο ρόλοι. Εννοείται ότι δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος. Κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε ότι σταματήσαμε να εξελισσόμαστε μαζί, κι ένας λόγος που δίνω αυτήν τη συνέντευξη είναι γιατί θα ήθελα να περάσω το μήνυμα στις παντρεμένες γυναίκες που δεν το τολμούν, ότι δεν υπάρχει λόγος να μένεις σε μία σχέση, αν αισθάνεσαι μέσα σου ότι έχει τελειώσει! Πρέπει να χωρίζεις! Μην ξεχνάς, ότι ήμασταν και δέκα χρόνια μαζί με τον Κωνσταντίνο, οπότε δεν μπορούσαμε να είμαστε όπως στην αρχή. Πόσο μάλλον, όταν και οι δύο είχαμε μάθει να ζούμε ανεξάρτητοι και ελεύθεροι. Με τον Κωνσταντίνο, ακόμα και όταν παντρευτήκαμε, δεν μέναμε στο ίδιο σπίτι! Όταν γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί ουσιαστικά αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σου έχει τύχει ποτέ να πιάσεις σύντροφό σου επ' αυτοφώρω;

Ναι. Μου έχει τύχει σύντροφός μου να με απατήσει, και μάλιστα με στενή μου φίλη! Είχαμε πάει διακοπές όλοι μαζί στη Μύκονο και μέναμε μάλιστα και στο ίδιο σπίτι. Ένα βράδυ που είχαμε κανονίσει να βγούμε με την παρέα μας, εκείνος προφασίστηκε ότι ήταν άρρωστος και εκείνη ότι δεν είχε όρεξη να ξενυχτήσει. Τους άφησα λοιπόν στο σπίτι και όπως περνούσα έξω από το κοσμηματοπωλείο του Καίσαρη, γιατί το σπίτι μας ήταν στη Χώρα, αισθάνθηκα ότι κάτι δεν μου πήγαινε καλά! Ξέρεις, για μένα που είμαι θεατρολόγος, αυτά που βλέπω και ακούω τα αντιμετωπίζω λίγο κινηματογραφικά, κι έτσι κάτι που είχα δει λίγο πριν στη σκηνή, που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια μου, δεν μου κολλούσε δραματολογικά. Αποφάσισα λοιπόν να γυρίσω πίσω και μπήκα στο σπίτι από την πίσω πόρτα!

Και τι είδες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τους έπιασα κανονικά στο κρεβάτι! Μου είπαν το κλασικό «Δεν είναι αυτό που νομίζεις», σαν να παίζαμε σε ταινία του Woody Allen, κι εγώ τους απάντησα: «Επειδή είστε στο σπίτι μου, σηκωθείτε και φύγετε αυτήν τη στιγμή και συνεχίστε όπου θέλετε αυτό που κάνετε»! Περιττό να πω, ότι με παίρνουν ακόμα και τώρα και οι δύο τηλέφωνο και δεν το σηκώνω.

Ρώτησες ποτέ τον Κωνσταντίνο αν σε έχει απατήσει;

Ναι, τον ρώτησα! Αλλά ποιος άντρας θα παραδεχτεί ότι έχει απατήσει τη γυναίκα του; (γελάει). Θυμάμαι, όταν του είχα κάνει αυτήν την ερώτηση, μου είχε πει με το χιούμορ που τον διακρίνει: «Φυσικά και δεν σε έχω απατήσει, αλλά αν το είχα κάνει, με έχεις τόσο ηλίθιο για να στο πω;». Κι έχει δίκιο! Κάποια πράγματα πρέπει να κρατούνται μυστικά.

Εσύ, τον έχεις απατήσει;

Σκέφτηκα δεκάδες φορές να τον απατήσω και μπορώ να σου πω και συγκεκριμένα πρόσωπα που μου άρεσαν, αλλά δεν το έκανα ποτέ, γιατί ως Κριός, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κρυφτώ! (γελάει). Ξέρω πολλά ζευγάρια που έχουν παράλληλες σχέσεις ή μπορεί να κάνουν one night stands, χωρίς ποτέ να το αποκαλύψουν στον/στη σύντροφό τους. Εγώ ενθουσιάζομαι τόσο πολύ όταν μου αρέσει κάποιος, που δεν θα μπορούσα να το κρύψω.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κιάνου Ριβς: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Πριν 10 ώρες

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019.

Αργεντινή: Χώρισε με την εντυπωσιακή σύντροφό του Φατίμα Φλόρες ο πρόεδρος Χαβιέρ Μιλέι

Χτες

Η Φατίμα Φλόρες είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών

Παντελής Καναράκης: «Η Βίκυ Σταυροπούλου με έπεισε να κάνω γυμνισμό, μου είπε βγάλ’ το»

Χτες

`Της λέω εσύ δεν το βγάζεις; Και μου είπε όχι δεν μπορώ. Και της λέω, μα, ξεβρακώθηκα εγώ`, ανέφερε ο Παντελής Καναράκης

Αννα Κουτσαφτίκη: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από τη «Μουρμούρα» μετά από 7 χρόνια

Χτες

Η «Ξένια» επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τη σειρά

Ο αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ την κοροϊδεύει σε βίντεο

Χτες

Φοράει περούκα και παριστάνει πως είναι έγκυος

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: «Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν»

Χτες

Η κηδεία του ηθοποιού, όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16 Απριλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Οι No Doubt στη σκηνή του Coachella σαν να ήταν 1995

Χτες

H Gwen Stefani το ζει στη σκηνή του Coachella σαν να ήταν 1995

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.