E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Παντελής Θαλασσινός Live

Ο Παντελής Θαλασσινός στον Πειραιά για μία τελευταία παράσταση

Παντελής Θαλασσινός Live
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Kremlino Stage
Ημερομηνία: 19/05/2017
ΜΑΙ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Ωρα προσέλευσης: 22:30

Γενική είσοδος : 12 ευρώ με μπύρα ή κρασι

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις 2 sold out παραστάσεις τον Φεβρουάριο επιστρέφει στον Πειραιά για μία τελευταία παράσταση, Παρασκευή 19 Μαϊου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με εξι φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη κοντραμπάσο, το Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, το Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, το Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά, και ηχολήπτες το Γιώργο Καρυώτη, κι Ευτύχιο Γιαννακούρα, κατεβαίνει στη γεννέτηρα και αφερηρία της πορείας του τον Πειραιά. Θα παρουσιάσει, με διάθεση ακουστική, και χαμηλές εντάσεις, τραγούδια απ' το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τραγούδια απ’ τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός και Με δυο ρολόγια..

Ο Παντελής Θαλασσινός, με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, ταξιδεύει τον κόσμο με τα τραγούδια του μέσα από μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών.

Θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών. Τραγούδια που ο καθένας μας θέλει να ακούσει και να τραγουδήσει. Τραγούδια του Θαλασσινού που έχουν χαραχτεί βαθιά στην καρδιά: «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμα σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», « Κράτα για το τέλος», Tραγούδια που αντέχουν στο χρόνο και τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή.

Opening act : Καλλιτενική Κολεκτίβα Πλέγμα

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.