E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έκλεψε τον γιο της από την οικογένεια που εργαζόταν ως νταντά

27 χρόνια αργότερα, ομολόγησε την πράξη της και ψάχνει τους βιολογικούς του γονείς

Έκλεψε τον γιο της από την οικογένεια που εργαζόταν ως νταντά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια πρώην νταντά στην Κίνα ομολόγησε πρόσφατα ότι απήγαγε ένα αγόρι από οικογένεια που της πρόσεχε το παιδί στο Τσόνγκκινγκ και το μεγάλωσε σαν γιο της μέχρι τα 26 του χρόνια. Η Xiaoping, 48 ετών, από το Νατσόνγκ, της επαρχίας Σετσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας, ομολόγησε την απαγωγή στις τοπικές αρχές τον περασμένο Αύγουστο. Η αστυνομία ερευνά την ιστορία της από τότε, αλλά δεν είναι σε θέση να ανοίξει ποινική υπόθεση βασισμένη αποκλειστικά στην κατάθεση της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Xiaoping ισχυρίζεται ότι γέννησε δύο παιδιά που δυστυχώς τα έχασε και τα δύο στη βρεφική τους ηλικία και αποφάσισε να ζητήσει συμβουλές από τους μεγαλύτερους στο χωριό της, ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα και να αποκτήσει επιτέλους παιδί.

Εκείνοι της είπαν ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό, θα ήταν να μεγαλώσει το παιδί μιας άλλης οικογένειας. Το 1992 λοιπόν, η Xiaoping πήγε στην πόλη Τσονγκκίνγκ με ψεύτικο δελτίο ταυτότητας και βρήκε δουλειά ως νταντά για ένα αγόρι ηλικίας 1 έτους. Ισχυρίζεται ότι μετά από τρεις ημέρες εργασίας, πήρε το αγόρι πίσω στο Νατσόνγκ μαζί της και το Liu Jinxin, όπως ήταν το όνομα του δεύτερου γιου της.

Σήμερα, το αγόρι αυτό είναι 27 ετών, αλλά κατά τη διάρκεια της ζωής του μαζί της, κανένας δεν εμφανίστηκε για να τον αναζητήσει.. Το 1995, μετά τη γέννηση της κόρης της, ο Xiaoping σκέφτηκε να επιστρέψει το αγόρι στην οικογένειά του, αλλά φοβόταν την πιθανή φυλάκιση της. Έτσι λοιπόν τον κράτησε και τον είχε σαν γιο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Ξέρω ότι έκανα κακά πράγματα", είπε σε συνέντευξή της στα τοπικά μέσα, "αλλά του φερόμουν κυριολεκτικά σαν γιο μου και ο ίδιος με έχει αντιμετωπίσει σαν την πραγματική του μητέρα".

Η Xiaoping ανέφερε ότι τελικά αυτό που την οδήγησε στο να ομολογήσει την παράνομη πράξη της, ήταν ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ που παρουσίαζε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε περάσει τα τελευταία πενήντα χρόνια της ζωής της ψάχνοντας για τον χαμένο της γιο. Η εκπομπή συγκίνησε τόσο πολύ την ίδια που είπε στον γιο της όλη την αλήθεια και πήγε στην αστυνομία για να παραδοθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα είπε στους δημοσιογράφους ότι αν και ο γιος της δεν είναι πεπεισμένος ότι εκείνη του λέει την αλήθεια, έφυγε από την περιοχή που ζούσαν μαζί λίγο μετά την ακρόαση της ομολογίας της και άρχισε να εργάζεται σε μια άλλη επαρχία.

"Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν ήταν η μαμά μου, καθώς ήταν τόσο καλή με εμένα", είπε ο Liu, ενώ συμπλήρωσε ό,τι "δε με νοιάζει αν μπορούν να βρουν τους βιολογικούς μου γονείς ή όχι".

Η αστυνομία έχει εισαγάγει τις πληροφορίες για τον Liu στη βάση δεδομένων της Κίνας για τους αγνοούμενους, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ταυτοποίηση. Επιπλέον, δεν υπάρχουν αρχεία αστυνομίας για αγνοούμενο αγόρι στο Τσονγκκίνγκ από το 1992. Η Xiaoping δήλωσε ότι θα συνεχίσει να ψάχνει για τη βιολογική οικογένεια του Liu και έχει αποδεχθεί το τίμημα της φυλάκισης της μόλις τη βρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Huang Ziqiang, δικηγόρος, δήλωσε ότι εάν η υπόθεση είναι πραγματική, η Xiaoping θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή μέχρι και πέντε ετών φυλάκισης σύμφωνα με τον ποινικό νόμο του 1979. Και μπορεί ο μέσος όρος φυλάκισης για τέτοιες παρανομίες είναι πέντε έτη και πιθανότατα δεν θα μπει στην φυλακή, ακόμα και αν καταδικαστεί.

Η πρόσφατη ιστορία έγινε πρώτο θέμα στην Κίνα, μετά την εμφάνιση της Xiaoping σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου τοπικού δικτύου, στην προσπάθεια της να βρει τη βιολογική οικογένεια του Liu.

Επιπροσθέτως, μεγάλη εφημερίδα δημοσίευσε την ιστορία της την περασμένη εβδομάδα και πυροδότησε μια έντονη συζήτηση στα κινεζικά κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, με πολλούς να ζητούν την φυλάκιση της ανεξάρτητα από το αν η αστυνομία εντοπίσει τη βιολογική οικογένεια του νεαρού άνδρα. Ο Liu, ωστόσο, δεν θέλει να την δει φυλακισμένη καθώς την θεωρεί ως την αληθινή του μητέρα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.