E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 8/2 ‑ 14/2

Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου - Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση - Ανθρώπινη Ροή - Ημερολόγιο Φόνων - Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ

Οι ταινίες της εβδομάδας 8/2 ‑ 14/2
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 8/2/2018 έως 14/2/2018
ΦΕΒ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728


πληροφορίες

Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου / Call me by your Name

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του  Λούκα Γκουαντανίνο. Με τους Τίμοθι Σαλαμέ, Αρμι Χάμερ, Μάικλ Στούλμπαργκ, Αμιρά Καζάρ.

Δραματική 2017, Ιταλία - ΗΠΑ - Βραζιλία - Γαλλία 132'

Ο δεκαεπτάχρονος Elio περνά ένα τεμπέλικο καλοκαίρι στην ιταλική εξοχή με τους γονείς του. Την ηρεμία καταλύει ο ερχομός ενός ψηλού, μαυρισμένου Αμερικάνου, του Oliver, ο οποίος θα βοηθήσει τον καθηγητή πατέρα του Elio στην έρευνά του. Στην αρχή ο Elio αντιμετωπίζει το νεοφερμένο επιφυλακτικά και, παρόλο που ψάχνει αφορμές για να περάσει χρόνο με τον Oliver, του φέρεται με υπεροψία. Παιδί διανοούμενων ακαδημαϊκών, ο Elio κοροϊδεύει την αμερικάνικη αργκό του Oliver. Οι μεταξύ τους λεκτικές κονταρομαχίες αποκτούν ρομαντική χροιά, και σύντομα ο Elio και ο Oliver γίνονται αχώριστοι. Παρόλο που κάποια στιγμή ο Oliver πρέπει να επιστρέψει στην Αμερική, αυτή είναι η πρώτη αγάπη του Elio, και θα μείνει στην καρδιά και στο μυαλό του για πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση / Fifty Shades Freed

του Τζέιμς Φόλεϊ. Με τους Ντακότα Τζόνσον, Τζέιμι Ντόρναν, Κιμ Μπάσινγκερ, Λουκ Γκράιμς, Ρίτα Ορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δραματική 2018, ΗΠΑ 101'

Ο κύριος Christian Grey και η Anastasia Steele επιτέλους παντρεύονται, πιστεύοντας ότι έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν. Πλέον η Ana προσπαθεί να προσαρμοστεί στο να ζει πολυτελώς χωρίς να χάσει όμως την ανεξαρτησία και την αυτονομία της και ο Christian προσπαθεί να απελευθερωθεί από όλα όσα τον στοιχειώνουν. Όμως, η χαρούμενη γαλήνη στη ζωή του ζευγαριού ξαφνικά ανατρέπεται και το όνειρο γίνεται εφιάλτης. Το γαμήλιο ταξίδι του ζευγαριού διακόπτεται απότομα, όταν κάνει την εμφάνισή του ο πρώην εργοδότης της Anastasia αναζητώντας εκδίκηση, την ώρα που το παρελθόν του Christian απειλεί τη γεμάτη πάθος σχέση τους...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανθρώπινη Ροή / Human Flow

του Αϊ Γουέι Γουέι.

Ντοκιμαντέρ 2017, Γερμανία - ΗΠΑ - Κίνα 140'

Περισσότεροι από 65 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί με τη βία από τα σπίτια τους, στη μεγαλύτερη ανθρώπινη μετατόπιση από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένα επικό ταξίδι από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο εικαστικό και ακτιβιστή Ai Wei Wei. Γυρισμένο σε 23 χώρες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, το Αφγανιστάν, τη Τουρκία ως το Μεξικό, η ροή ενός κύματος ανθρώπων που κινούνται συνεχώς προς αναζήτηση δικαιοσύνης, καταφύγιου και πατρίδας.

Ημερολόγιο Φόνων / The Limehouse Golem

του Χουάν Κάρλος Μεντίνα. Με τους Μπιλ Νάι, Ολίβια Κουκ, Ντάγκλας Μπουθ, Ντάνιελ Μέις, Σαμ Ράιντ.

Θρίλερ 2017, Ην. Βασίλειο 108'

Μια σειρά φόνων αναστατώνει το Βικτωριανό Λονδίνο του 1880. Ο Επιθεωρητής Τζον Κιλντέαρ αναλαμβάνει την υπόθεση του Γκόλεμ του Λάιμχαουζ - ενός αδυσώπητου κατά συρροή δολοφόνου που σκοτώνει αθώους, χωρίς σύνδεση μεταξύ τους, ανθρώπους, αφήνοντας πίσω του πτώματα τόσο παραμορφωμένα που είναι δύσκολο να αναγνωριστούν – πάντα όμως με την διακριτική του υπογραφή… από αίμα. Στο «Ημερολόγιο Φόνων» τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, όλοι είναι ύποπτοι και ο καθένας τους έχει από ένα κρυμμένο μυστικό.

Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ / Film Stars Don’t Die in Liverpool

του Πολ Μακ Γκίγκαν. Με τους Ανέτ Μπένινγκ, Τζέιμι Μπελ, Τζούλι Ουόλτερς, Κένεθ Κράνχαμ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Στίβεν Γκράχαμ.

Δραματική 2017, Ην. Βασίλειο - ΗΠΑ 106'

Βασισμένο στη συγκινητική αυτοβιογραφία του Βρετανού ηθοποιού Πίτερ Τέρνερ, το «Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ» εξιστορεί την παθιασμένη σχέση ανάμεσα στον Τέρνερ και την εκκεντρική, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Γκλόρια Γκράχαμ («Η Ωραία και το Κτήνος»). Το δυνατό ειδύλλιο ανάμεσα στη θρυλική femme fatale και τον νεαρό εραστή της μετατρέπεται σύντομα σε μια βαθιά σχέση, με τον Τέρνερ να γίνεται το μοναδικό άτομο στο οποίο εκείνη βρίσκει παρηγοριά και δύναμη κατά τις τραγικές τελευταίες στιγμές της. Σαγηνευτική όσο ποτέ, η Γκράχαμ αφήνεται στον Τέρνερ, δίνοντας την τελευταία της συγκλονιστική παράσταση.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 25
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.