E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Hugo Barriol στο Kremlino

Για μία μοναδική συναυλία που θα μας ξυπνήσει συναισθήματα θαμμένα

Ο Hugo Barriol στο Kremlino
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ημερομηνία: 11/5/2018
ΜΑΙ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Ωρα προσέλευσης: 21:30

από 15 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Η Love Light και το Kremlino σε συνεργασια με το Κασετοφωνο παρουσιαζουν για πρωτη φορα στην Αθηνα των Hugo Barriol , στο Κρεμλινο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γάλλος Hugo Barriol έχει καταφέρει κάτι φαινομενικά δύσκολο: Σε ηλικία μόλις 28 ετών προκάλεσε αίσθηση με την αγγλόφωνη folk μουσική του σε μία χώρα όπου η παρέκκλιση από τη μητρική γλώσσα αντιμετωπίζεται συνήθως με καχυποψία. Όλα έγιναν… υπογείως πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Hugo και η κιθάρα του ξεκίνησαν να κρατούν συντροφιά στους επιβάτες μερικών από τους σταθμούς μετρό του Παρισιού.

Εκεί, περιτριγυρισμένος από πλήθος και θορύβους, περνούσε τουλάχιστον τέσσερις ώρες την ημέρα πλάθοντας πρωτότυπες μελωδίες. «Το μετρό με έκανε να βρω τη φωνή μου» συνηθίζει να λέει. Είχε ήδη προηγηθεί η συμμετοχή του σε δύο μπάντες, στους The Handcuffs και στους Enjoy Walace, καθώς και ένα μεγάλο ταξίδι στην Αυστραλία, το οποίο τον άλλαξε σημαντικά.

Η ιδιαίτερη φωνή του τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών περαστικών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και μουσικοί παραγωγοί. Κάπως έτσι βρέθηκε στο στούντιο το 2015 για να ηχογραφήσει τα πρώτα του κομμάτια. Πλέον ο δρόμος ήταν ανοιχτός για να παρουσιάσει στο κοινό τις ιδέες του όπως ακριβώς τις είχε στο νου του. Το αποτέλεσμα; Ένα μουσικό σταυροδρόμι όπου ο Jeff Buckley ή ο Michael Kiwanuka συναντούν τους Bon Iver και το Jose Gonzales.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα χρόνο αργότερα, το 2016, ψηφίστηκε από το κοινό και έλαβε –τι άλλο− το Metro Music Award, ένα βραβείο που δίνεται στους καλύτερους μουσικούς του παρισινού μετρό. To 2017 έδωσε στην κυκλοφορία το On the Road, ένα βιωματικό κομμάτι που περιλαμβάνεται στο επερχόμενο πρώτο του EP. Το κομμάτι γνώρισε μεγάλη απήχηση στην πατρίδα του αλλά και στη χώρα μας, δημιουργώντας σε πολλούς την επιθυμία να τον ακούσουν από κοντά. Αυτή η στιγμή ήρθε.

Την Παρασκευή 11 Μαΐου ο Hugo Barriol θα εμφανιστεί στο Kremlino για μία μοναδική συναυλία που θα μας ξυπνήσει συναισθήματα θαμμένα αλλά πάντα τόσο επίκαιρα.

 

Τιμές Εισιτηρίων:
Early Bird: 15€
Κανονικό Εισιτήριο:18€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.