E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γνωρίστε την Mariah Riddlespringer

Την κοπέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γνωρίστε την Mariah Riddlespringer
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κατακτήσει το NBA. Αυτό είναι πραγματικό και αδιαμφησβήτητο. Ένα παιδί που γεννήθηκε στα Σεπόλια, σε ένα φτωχό σπίτι, μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια ενασχόλησης με το μπάσκετ, έχει φτάσει να είναι δεύτερος σκόρερ στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, την χρονιά που διανύουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως εκτός από το NBA και το σεβασμό όλων, ο Γιάννης έχει κατακτήσει και την καρδιά της Mariah Riddlespringer, της κοπέλας του, με την οποία φαίνεται πως είναι πολύ αγαπημένοι και κυριολεκτικά αχώριστοι. Ποια είναι η λοιπόν η Mariah;

Η Mariah Riddlespringer λοιπόν ( τα ονόματά και των δυο είναι σιδηρόδρομοι) γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992. Αυτό σημαίνει πως είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη από τον Γιάννη. Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, με τον πατέρα της να ασχολείται πολύ με τον αθλητισμό. Έπαιξε μπάσκετ στο κολλέγιο και οι συστάσεις του λένε πως ήταν ένας εξαιρετικός αμυντικός. Σήμερα εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής σε σχολείο της Καλιφόρνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Mariah ακολούθησε τα βήματα του. Σχεδόν. Γιατί όσο σπούδαζε στο Rice University, έπαιζε βόλεϊ και μάλιστα ήταν και πολύ καλή. Αυτό φαίνεται από το γεγονός πως ήταν βασική από την πρώτη της χρονιά, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού ήταν αθλήτρια και του ακοντισμού στην ομάδα του πανεπιστημίου.

Τελείωσε το κολέγιο με πτυχίο στο sports management. Και αυτό της έδωσε το εισιτήριο για να δουλέψει στο NBA, κάνοντας αρχικά πρακτική στους Philadelphia 76ers. Αργότερα εργάστηκε για δυο χρόνια για το NBA Summer League. Μάλλον κάπου εκεί γνώρισε και τον Γιάννη. Η δουλειά της εξέπληξε τους πάντες. Δικτυώθηκε καλά και εύκολα, γνωρίζοντας προέδρους και στελέχη του ESPN. Το όνειρό της είναι να δουλέψει ως ατζέντης. Και μάλλον έχει βρει τον πρώτο της πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες για το πως ξεκίνησε η σχέση τους, είναι μαζί σχεδόν για 2 χρόνια. Μένουν μαζί στο Μιλγουόκι και πάνε μαζί παντού. Ο Γιάννης μάλιστα την πήρε μαζί του στην Ελλάδα, για να της δείξει που μεγάλωσε και να της μάθει λίγα πράγματα από την ελληνική κουλτούρα. Χαρακτηριστική είναι η φορά που μπήκαν μαζί στο λεωφορείο που έπαιρνε ο Γιάννης για να κυκλοφορεί στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι δείχνει πολύ αγαπημένο και φαίνεται πως η σχέση τους θα κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα. Η Mariah φαίνεται πως έχει κάτι που έχει και ο Γιάννης: είναι και οι δυο τους πολύ καλά παιδιά...

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι η πιο ρατσιστική

Σήμερα

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Σήμερα

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Σαν σήμερα: Γεννήθηκε ο ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλος Μελάς

Σήμερα

Θυσιάστηκε για την ελευθερία της Μακεδονίας

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Προχτές

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Προχτές

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.