E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα ζώδια του μήνα: Mάρτιος

Tι μας περιμένει το νέο μήνα

Τα ζώδια του μήνα: Mάρτιος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια για το Μάρτιο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Όσοι εμπλέκεστε σε σπουδές θα ανακαλύψετε ότι ανοίγουν νέες πόρτες και νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Σε όσους εργάζονται, να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους γιατί το αντικείμενο γίνεται πιο δύσκολο. Η λαχτάρα σας για υλικό πλούτο και κοινωνικό κύρος, θα σας ωθήσει να διαπρέψετε. Στα ερωτικά σας βέβαια επικρατεί ένας πανζουρλισμός, όπου φαινομενικά όλα είναι εντάξει, αλλά σαν γνήσιος Κριός τη θέλετε την αναμπουμπούλα σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής, η περιπέτεια κάνει την ρουτίνα και πάλι γλυκιά, λίγος κίνδυνος δυναμώνει το μυαλό και την αντοχή. Αυτά τα κλισέ μπορούν επιτέλους να μπουν στο κεφάλι σας Ταυράκια και να βγείτε από το comfort zone σας! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα απολαύσετε κάθε είδους καλλιτεχνικής και δημιουργικής ψυχαγωγίας, με άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες, θα λάμψετε σαν τη Ζωζώ Σαπουντζάκη όταν χορεύει με τις κλακέτες της, και θα αποκτήσετε φανατικούς θαυμαστές όπως η Ζωή Λάσκαρη όταν φορούσε μαγιό. Γενικώς όλα μπόμπα αυτό το μήνα, αλλά ετοιμαστείτε για μια μικρή κρίση τον Απρίλιο, τίποτα σημαντικό, θα περάσει σύντομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη φρικάρετε αλλά είναι πιθανό να προκύψει σήμερα μια εισοδηματική απώλεια γιατί αποφασίσατε να ρισκάρετε. Στα προσωπικά σας τραβάτε μια κόκκινη γραμμή. Και όταν λέμε "Κόκκινη Γραμμή", ο Θεοφάνους ξέρει τι γράφει. Θα είναι καλύτερα να διώξετε τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας. Ε και μην ξεχνάτε, αφήστε τη δίαιτα, ο οργανισμός χρειάζεται πέντε γεύματα την ημέρα!

ΛΕΩΝ

Στα βράχια της Αλόνησσου βρήκα το παντελόνι σου, στην όμορφη Καστέλλα σακάκι και φανέλα. Μα τι ερωτικός οίστρος είναι αυτός, ως και η Έφη Σαρρή τραγουδά για εσάς και σας ψάχνει από πόρτα σε πόρτα, από ραγισμένη καρδιά σε ραγισμένη καρδιά. Σε αυτό έδωσαν ρεσιτάλ και τα social media σας, που τρελαθήκατε να ανεβάζετε selfies και όσο να'ναι αυτό δίνει πόντους στο φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήπως είμαι τρελός, μήπως τα'χω χαμένα; Το να πλανάστε όσο αφορά την ικανοποίησή σας από την προσωπική σας ζωή, δεν είναι υγιές. Όταν δεν μας παίρνουν τηλέφωνο σημαίνει ότι δεν θέλουν, όταν έχουμε να δουμε καιρό κάποιον είναι επειδή δεν θέλει να μας δει, και τα likes στο Facebook δεν μετρούν. Η πραγματική ζωη ευτυχώς, είναι αναλογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εντάξει μήνας χαλαρός για εσάς, μη σας πω θα είστε με ένα στάχι στο στόμα, θα πετάτε φελούς σε ένα βαρέλι σαν να είμαστε στον αμερικανικό νότο. Ζωή ανέμελη και παιδιάστικη, ό,τι πρέπει για τη διάθεσή σας. Βέβαια θα βολευτείτε, θα κάνετε βλακείες στη δουλειά και μετά θα τρέχετε. Αλλά είστε έτσι από τη φύση σας τι να σας κάνουμε.

ΖΥΓΟΣ

Αντί να δηλώνετε συχνά άρρωστοι και να περιφέρεστε άπραγοι στο σπίτι, βγείτε και αναζητήστε μια καινούργια δουλειά που θα την απολαμβάνετε. Αφήστε την γκρίνια κατά μέρους, για ό,τι συμβαίνει φταίτε κι εσείς. Ξέρουμε δα τι τεμπελάκοι είστε όταν δεν σας αρέσει κάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Μια νέα εποχή αρχίζει και θα αποχαιρετήσετε μια και καλή το άσχημο παρελθόν ή τις άλυτες καταστάσεις που σας πήγαιναν πίσω. Μεγάλη δύσκολη περίοδος γενικά, με όμορφες αναλαμπές χαράς.  Όσοι είχατε πάντα τη διάθεση να γράψετε ένα βιβλίο, να αρχίσετε ένα σεμινάριο, να ασχοληθείτε με τις τέχνες η περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε την αρχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά, θα γίνει επιτέλους το μεγάλο βήμα για μια μεγάλη δουλειά που κυνηγάτε. Στα προσωπικά, είναι η ιδανική στιγμή για να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να παραδεχθείτε αν χρειάζεστε κάποια επιπλέον βοήθεια στη ζωή σας, από τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ως μια συντροφιά το βράδυ. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα θα πέσει φως σε όσες πτυχές της ζωής σας είναι ακατάστατες, από το σκονισμένο πάτωμα ως τα ερωτικά σας που τα παραμπερδέψατε. Μην σπαταλήσετε καθόλου χρόνο σε περισυλλογή για όσα βλέπετε, αξιοποιήστε την καλή τύχη σας για να στρώσετε κρεβάτι, να στρώσετε τα οικονομικά σας, να στρώσετε επιδερμίδα. Γενικώς να τα ισιώσετε όλα.

ΙΧΘΕΙΣ

Γκρινιάξατε πως τα νερά είναι στάσιμα στη δική σας λίμνη και τα αστέρια σας άκουσαν - θα δείτε μεγάλες αλλαγές που θα προκύψουν από την μεριά του άλλο σας μισού. Ίσως προκύψει μια παρεξήγηση που σας βγάλει εκτός εαυτού, όμως μόλις αρχίσετε να είστε απόλυτοι και ανυποχώρητοι, η ζωή θα σας βάλει λίγο φρένο, γιατί ως γνωστόν εσείς μπορεί να είστε υπομονετικοί αλλά σε καυγάδες παραπαίρνετε φόρα και χρειάζεστε ένα στοπ, σαν αυτά που βάζουμε στις πόρτες για να μην κλείσουν με θόρυβο.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το χαρακτηριστικό αξιοθέατο της Θεσσαλονίκης που προοριζόταν για μαυσωλείο, αλλά δεν έγινε ποτέ

Πριν 6 ώρες

Είναι μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και ήταν κλειστό για 40 χρόνια

Τα ζώδια σήμερα: 19 Μαρτίου

Πριν 6 ώρες

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Αγχος του ύπνου: Τι είναι και πώς να το αντιμετωπίσεις

Πριν 6 ώρες

Το άγχος του ύπνου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συνολική ευεξία και την ποιότητα ζωής, αλλά δεν χρειάζεται να ελέγχει τις νύχτες σας.

Τι προτείνουν οι ειδικοί αν θες περισσότερο σeξ στη ζωή σου

Πριν 6 ώρες

Τελικά, η γοητεία του πάθους δεν πηγάζει από το απρόβλεπτο του;

Ζώδια Εβδομάδας: Ανησυχίες, ντροπές και πολλά κομπλιμέντα

Χτες

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!

To μυστικό για τέλεια τηγανητά καλαμαράκια

Χτες

Τι κι αν έχουν αρκετές θερμίδες, τα καλαμαράκια είναι το φαγητό που δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί!

Λόγοι που ξυπνάς με πρησμένο πρόσωπο

Χτες

Μήπως κάνεις ή δεν κάνεις κάποια από τα παρακάτω;

Έξυπνα tips για να απολυμάνετε σωστά το μπάνιο σας

Χτες

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός

Σε αυτό το χωριό ζουν «πραγματικές Ραπουνζέλ»

Προχτές

Εδώ μεγαλώνουν κορίτσια με πολύ μακριά μαλλιά και τ ακόβουν μόνο μια φορά

Τα ζώδια σήμερα: 17 Μαρτίου

Προχτές

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

par: 38
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.