E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκαριστικές καταγγελίες για τα θύματα του δράκου του Αγρινίου

Ποιος είναι ο 30χρονος «δράκος»

Σοκαριστικές καταγγελίες για τα θύματα του δράκου του Αγρινίου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/3/2018 | 10:01

«Στον γιο μου... μιλάμε τον κατέστρεψε! Δεκαπέντε λεπτά κράτησε αυτό το βασανιστήριο. Στο άλλο παιδάκι περίπου δύο λεπτά μέχρι να ολοκληρώσουν και τα δύο παιδιά. Προσπάθησε να τους κάνει και στοματικό σεξ, αντέδρασαν και τα δύο. Δεν το δέχθηκαν!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η σοκαριστική περιγραφή μιας ακόμη μητέρας από το Αγρίνιο. Ο 14χρονος γιος της και ο κολλητός του φίλος έπεσαν στα δίχτυα του 30χρονου «δράκου», αναφέρει το Star.gr

«Το παιδάκι το άλλο φοβόταν, έκλαιγε συνεχόμενα, με παρακαλούσε! "Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση, δε θα πάμε στην αστυνομία. Φοβάμαι". Είναι ακόμα φοβισμένο», εξηγεί η μητέρα.

Μετά τη σύλληψη δέχθηκα πάνω από 30 κλήσεις από μητέρες που τα παιδιά τους είχαν επαφή με τον άνδρα», λέει ο δικηγόρος Νίκος Καλατζής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν γνωστός σε πολλά παιδιά. Είχε στείλει σε πολλά παιδιά, μόνο αγόρια όμως, να συναντηθούν από κοντά, στο σπίτι του ή στο σπίτι τους. Δήθεν να παίξουν FIFA», περιγράφει μαθητής.

Ο κατηγορούμενος εντόπιζε τα ανήλικα αγόρια που του άρεσαν σε καφετέριες της περιοχής. Τα έβλεπε και στο μαγαζί που δούλευε. Ήταν εστιατόριο με γρήγορο φαγητό, για το οποίο έκανε delivery. Μετά, «ψάρευε» τα υποψήφια θύματά του μέσω Facebook. Τους έταζε αγκαλιές αλλά και… μικροποσά των 3 και 5 ευρώ για να συναντηθούν.

Nέα προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 30χρονος Δημήτρης Ματζαβίνος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων στο Αγρίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή στις 9 το πρωί της Πέμπτης, στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου αλλά εξήλθε λίγα λεπτά αργότερα καθώς θα απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο το χαμογελαστό του ύφος προκάλεσε την οργή των παρευρισκομένων.

Σε βάρος του ασκήθηκε από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για αποπλάνηση παιδιού και απόπειρα αποπλάνησης κατά συρροή και της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος είναι ο 30χρονος «δράκος»

Στη γειτονιά του 30χρονου από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων, γείτονες και επαγγελματίες δηλώνουν πως «έπεσαν από τα σύννεφα» με τις αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Μαντζαβίνο.

Ο 30χρονος είναι παιδί χωρισμένων γονιών, έχει καταγωγή από το Δοκίμι και ζούσε μαζί με τον πάτερα του και τον αδελφό του. Ο δε πατέρας του εργαζόταν για χρόνια στο εξωτερικό και αγόρασε διαμέρισμα για τα παιδιά του σε πολυκατοικία στο Αγρίνιο όπου ο «δράκος» κατοικούσε για την τελευταία οκταετία.

Ο άλλος γιος εργάζεται στην Κύπρο αυτό το διάστημα και έτσι ο 30χρονος διέμενε εκεί με τον πατέρα του. Με τη μητέρα του δεν υπήρχαν ιδιαίτερες επαφές και η ίδια δεν ήταν γνωστή στη γειτονιά.

«Πρόσεχε το σώμα του και την εμφάνισή του»

Η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται απόλυτα φυσιολογική. Γείτονες λένε πως ήταν ευγενικός, με καλούς τρόπους και με το χαμόγελο πάντα, ενώ πρόσεχε ιδιαίτερα το σώμα του και έκανε υγιεινή ζωή.

«Βέβαια δεν τον είχαμε δει ποτέ με κοπέλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Τίποτε το παράξενο δεν υπήρχε στην συμπεριφορά του, πέρα από την έγνοια που είχε να προσέχει τον εαυτό του», λέει συγκεκριμένα στο agriniopress.gr γείτονας του 30χρονου.

Γείτονες αναφέρουν ακόμη πως τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, βρέθηκαν στην οικία του αστυνομικοί, όπου όπως φαίνεται έγινε προσαγωγή του, για να αφεθεί λίγο αργότερα ελεύθερος.

Επέστρεψε στο σπίτι του το μεσημέρι μαζί με τον πατέρα του, για να συλληφθεί τελικά την Τρίτη το πρωί, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε και έρευνα στην οικία του για τυχόν υλικό αξιοποιήσιμο, αν και θεωρείται πως πιθανώς κάποια αρχεία ο ίδιος να τα έσβησε, μιας και η υπόθεση έχει γίνει γνωστή από την Παρασκευή. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο καλείται να διαχειριστεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Έχουμε πάθει σοκ…»

Στη γειτονιά του, άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν καθημερινά δεν πιστεύουν αυτά που μαθαίνουν, ενώ γυναίκες που είναι μητέρες δηλώνουν τρομοκρατημένες; «’Έχουμε πάθει σοκ…. τα παιδιά μου, έχω αγόρια, θα μπορούσε να ήταν υποψήφια θύματά του… Θεέ μου ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω…», λέει στο agriniopress.gr μητέρα-κάτοικος της γειτονιάς.

Άλλοι πάλι τονίζουν πως στο σπίτι του ο 30χρονος ανέβαινε αρκετές φορές με νεαρούς και έκανε παρέα μαζί τους, χωρίς όμως να φαίνεται οτιδήποτε το ύποπτο.

Άλλωστε, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πλέον πρόσφατη ενέργεια του σε βάρος δυο ανήλικων μαθητών, που ήταν και η αφορμή των αποκαλύψεων, έγινε σε οικία γνωστού του και όχι στη δική του.

Πού εργαζόταν και γιατί απολύθηκε

Ο 30χρονος εργάζονταν ως ντελιβεράς σε γνωστό κατάστημα εστίασης κοντά στην οικία του. Μάλιστα, όπως προκύπτει από δηλώσεις του ιδιοκτήτη του καταστήματος στο agriniowebradio, υποχρεώθηκε να τον απολύσει πριν από ενάμιση μήνα περίπου, όταν δυο μητέρες του έκαναν παράπονα για την συμπεριφορά του απέναντι στα παιδιά τους.

Στο agriniopress.gr μίλησε και πρώην συμμαθήτρια του 30χρονου: «Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, χαμογελαστό και φιλότιμο θα έλεγα. Δεν θα μπορούσε ποτέ να σου περάσει από το μυαλό. Πολύ ήσυχο παιδί. Ευγενικός, καθαρός και περιποιημένος. Υπήρχαν άλλα παιδιά που ήταν “τερατάκια” στο σχολείο, αλλά όταν έμαθα ότι ήταν αυτός δεν μπορούσα να το πιστέψω και εκεί καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβει ο καθένας μέσα του», λέει χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποκαΐδια έγιναν 400 χρόνια ιστορίας στην Κοπεγχάγη – Συγκλονιστικές εικόνες

Σήμερα

Τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί

Πασαλιμάνι: Θρήvος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκoτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο ‑ Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας

Σήμερα

Υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής - Το φορτηγό στο οποίο βρισκόταν καταπλακώθηκε από μπάζα

Παραιτήθηκε ο αμφιλεγόμενος εκλεκτός της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Μάρκους Πίπερ

Σήμερα

Αντιμέτωπη με πονοκεφάλους φαίνεται πως είναι η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ενόψει των ευρωεκλογών 2024

Αλβανικά ΜΜΕ για Μπελέρη ‑ Δήμα: Το κόμμα Μητσοτάκη έβαλε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές δύο Αλβανούς

Σήμερα

Ο Πύρρος Δήμας «προκάλεσε αναφέροντας τον όρο `Βόρεια Ήπειρος`» - Βουλευτής σχολίασε «είναι να αυτοκτονείς με την κατάντια της Ελλάδας, που έβαλε υποψήφιο έναν καταδικασμένο»

Αυτό είναι το κτίριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Σήμερα

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Σάλος σε δίκη: Επιτέθηκε στον δολοφόνο της αδερφής του και τον ακινητοποίησαν με τέιζερ

Σήμερα

Όλα έγιναν μετά την ανακοίνωση της καταδίκης του δράστη

Σταρ του TikTok πέθανε σε ηλικία 36 ετών – «Θέλετε περισσότερα; Θα σας δώσω περισσότερα»

Σήμερα

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η αιτία θανάτου της

par: 27
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.