E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο έστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης

Τι λέει στο εξώδικό του ο ηθοποιός

Εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο έστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/3/2018 | 17:08

Ο Μάνος Παπαγιάννης μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικο στον Απόστολο Γκλέτσο για δηλώσεις που έκανε σχετικά με το επεισόδιο στο θέατρο Χυτήριο, με πρωταγωνιστές τον Μάνο Παπαγιάννη και τη συμπρωταγωνίστριά του, Σοφία Παυλίδου. Ο δήμαρχος Στυλίδας και πρωταγωνιστής στη σειρά «Τατουάζ» σε συνέντευξη στο περιοδικό You είχε πει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν γίνονται αυτά! Μπορεί να διαφωνήσουμε και να ανταλλάξουμε κάποιες βαριές κουβέντες, αλλά η χειροδικία είναι ανεπίτρεπτη και ειδικά στο θέατρο που είναι ιερός χώρος. Καταδικάζω την πράξη του Μάνου Παπαγιάννη. Όποιος πράττει ανάλογα πρέπει ο χώρος να τον αποβάλλει. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να αλλάξει επάγγελμα”, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Το ίδιο το σινάφι τον ξερνάει, δεν πιστεύω να του δώσει δουλειά κανένας πια. Μέσα στο θέατρο να δείρει συνάδελφο; Δεν γίνεται, να φύγει… Ας απευθυνόταν στον σκηνοθέτη και στον παραγωγό να κάνει τα παράπονά του, κάθεται και χτυπάει τον συνάδελφό του και μάλιστα μια γυναίκα; Και εγώ είχα τσακωθεί και είχα ανταλλάξει κουβέντες με συναδέλφους, μπορεί να μην έλεγα καλημέρα με κάποιον για 2 μήνες και ας παίζαμε στην ίδια παράσταση αλλά δεν πλακώθηκα ποτέ».

Τα συγκεκριμένα λόγια του Απόστολου Γκλέτσου ενόχλησαν τον Μάνο Παπαγιάννη ο οποίος και απέστειλε εξώδικη δήλωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα αποσπάσματα της συνέντευξης με τις δηλώσεις που τον ενόχλησαν.
«Επειδή οι δηλώσεις σας είναι απολύτως ψευδείς, άκρως συκοφαντικές και διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα, προλαμβάνουν τη δικαστική κρίση για ένα ζήτημα για το οποίο η Δικαιοσύνη και τα αρμόδια δικαστήρια δεν έχουν αποφανθεί και επηρεάζετε την κοινή γνώμη και το κοινό που με παρακολουθεί στο θέατρο και στην τηλεόραση αλλά και τους ανθρώπους του χώρου, ήτοι παραγωγούς κ.λ.π. αρνητικά και εις βάρος μου. Επειδή συκοφαντήσατε και προσβάλλατε με δόλιο και ανήθικο τρόπο την προσωπικότητά μου και μου προκάλεσαν ανεπανόρθωτη βλάβη και τεράστια ζημία στην εργασία μου και σε εμένα τον ίδιο προσωπικά αλλά και στην οικογένειά μου. Σας οχλώ για την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας.

Διαμαρτύρομαι έντονα για την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας. Σας καλώ να άρετε την προσβολή και να προβείτε δημοσίως στην άμεση ανάκληση και αποκατάσταση των όσων συκοφαντικών αναφέρατε για το άτομό μου ζητώντας μου δημόσια συγνώμη καθώς και να διαβάσετε την παρούσα εξώδικο το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την λήψη της παρούσας με δήλωσή σας που θα γνωστοποιηθεί σε όλα τα έντυπα και τηλεοπτικά μέσα. Άλλως, Σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Σήμερα

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.