E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ορατός είναι πλέον ο υποβιβασμός για τον Παναθηναϊκό

Εκδικάστηκαν οι προσφυγές

Ορατός είναι πλέον ο υποβιβασμός για τον Παναθηναϊκό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/3/2018 | 18:31

Κανονικά εκδικάστηκαν οι προσφυγές των Μίκαελ Εσιέν, Χοσέ Τοτσέ και Σεμπάστιαν Λέτο σε βάρος του Παναθηναϊκού, όπως συνέβη και με την υπόθεση του Γενς Βέμερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά την αναβολή που ζήτησαν οι «πράσινοι», το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό και η υπόθεση συζητήθηκε κανονικά και πλέον αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου εντός των επόμενων ημερών. Από την πλευρά του το «τριφύλλι» τόνισε ότι υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες γίνονται ακόμα μεγαλύτερες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος που δεν ευθύνεται ο Παναθηναϊκός.

Εφόσον γίνει το αναμενόμενο και δικαιωθεί η πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Παναθηναϊκός απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών για κάθε μία υπόθεση ξεχωριστά, η οποία θα ισχύσει από την επιβολή της ποινής. Η ποινή επιβάλλεται μετά τη διεξαγωγή του πρώτου χρονικά παιχνιδιού, που πλέον αναμένεται να είναι στα τέλη Μαρτίου. Από την ημέρα της επιβολής της ποινής, οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο τριών ημερών για να καταβάλουν τα οφειλόμενα στους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε: «Η διακοπή δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Σίγουρα για να έρχεται η ΦΙΦΑ στη χώρα μας είναι σοβαρά τα πράγματα. Οι απώλειες εσόδων είναι σοβαρές. Δεν ζητάμε κούρεμα. Έχουμε δώσει αρκετά λεφτά, έχουμε δώσει και στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μην πάρει άδεια από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών την συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών η Άσπα Σουλούκου τόνισε μεταξύ άλλων: «Σχετικά με τον Λέτο έχει διακανονίσει πέντε φορές οφειλόμενα από το 2013. Υπήρξε μεν καταβολή ωστόσο έχει εξαντλήσει περιθώρια υπομονής γιατί υπάρχουν και επιπλέον 178.000 ευρώ από το 2015. Ο Εσιέν έχει διακανονίσει δύο φορές οφειλόμενα. Δεν τηρήθηκε τίποτα. Έχει χάσει έναν χρόνο και θεωρούμε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή μας. Για τον Τοτσέ υπάρχουν οφειλόμενα από συμβόλαιο του 2011 και έχουμε 2018. Για ποια καλή προαίρεση να μιλήσουμε. Εάν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει την άδεια στο τέλος του μήνα θα υποβιβαστεί και οι ποδοσφαιριστές θα χάσουν τα λεφτά τους. Θέλουμε να εκδικαστούν οι προσφυγές για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν οι παίκτες τα λεφτά τους».

Η έδρα από την πλευρά της απάντησε στον Παναθηναϊκό ότι έχει εξαντλήσει τα περιθώρια, άρα πρέπει να δικάσει. Η απόφαση θα εκδοθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα με την έδρα να επισημαίνει ότι οι δύο πλευρές θα έχουν όλο το χρόνο για να τα βρουν.

Μετά την εκδίκαση των υποθέσεων η έδρα έδωσε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή στις δύο πλευρές να καταθέσουν τα υπομνήματα τους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 114 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 116 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 125 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 125 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 125 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 125 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 149 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.