E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Να γιατί κανείς δεν πρέπει να ονομάσει ποτέ το παιδί του.... Donald Trump

Η ιστορία ενός δύσμοιρου πατέρα, που η ζωή του πάει από το κακό στο χειρότερο, επειδή ονόμασε έτσι τον γιο του

Να γιατί κανείς δεν πρέπει να ονομάσει ποτέ το παιδί του.... Donald Trump
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Αύγουστο του 2016, ο τότε 28χρονος δάσκαλος Sayed Asadullah Poya, από το Αφγανιστάν, έγινε πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού, για το οποίο φυσικά - όπως κάθε γονιός - ευχήθηκε τα καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος αυτός όμως, τον οδήγησε στο να κάνει ένα μεγάλο λάθος, που αντί για καλύτερη, μέχρι στιγμής έχει κάνει χειρότερη τη ζωή του σχεδόν δυο ετών παιδιού του, σήμερα. Ο νεαρός πατέρας, ονόμασε το αγόρι του Donald Trump, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε, τίποτα δε μπορεί να πάει καλά δίπλα σε αυτό το όνομα.

Ο ίδιος όμως, δεν παρακινήθηκε από την πολιτική καριέρα του Αμερικανού προέδρου, αλλά από την επαγγελματική του,  ως επιχειρηματία, καθώς και από τον έξυπνο τρόπο που ο ίδιος κινούνταν, ώστε να αυξήσει την περιουσία του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα ξεκίνησαν το 2004, όταν ο Poya διάβασε το βιβλίο του Trump με τίτλο, Trump: How to Get Rich και εντυπωσιάστηκε τόσο, που θεώρησε ότι αυτό έπρεπε να είναι το όνομα του γιού του, ο οποίος γεννήθηκε με μια παράξενη ξανθιά τούφα μαλλιών. Μάλιστα, όπως πρόσφατα εξομολογήθηκε ο 30χρονος, έκανε πολύ εκτενή έρευνα πριν δώσει ττην ονομασία και διαβάζοντας για το βίο και την πολιτεία του Trump, σκεφτόταν ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά προικισμένο άντρα, πολύ καλό με τα οικονομικά, τις επιχειρήσεις και την πολίτικη. Πιο πολύ όμως του άρεσε ο δυναμικός χαρακτήρας του και το γεγονός ότι κατάφερνε να κατακτήσει ό,τι εκείνος έβαζε στο νου του.

Όσο για τους γονείς του Poya, ήταν έξαλλοι που ο εγγονός τους πήρε ένα μη μουσουλμανικό όνομα, ενώ το ζήτημα πήρε προσωπικά και ο τοπικός Ιμάμης, ο οποίος έκανε μια ολόκληρη κατήχηση στους κατοίκους της περιοχής σχετικά με το περιστατικό και το ότι αυτό αποτελούσε προσβολή στην θρησκεία του Ισλάμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σκάνδαλο ήταν τόσο μεγάλο, που ο Poya αγανάκτησε να ακούει τα σχόλια του κόσμου και έτσι παραιτήθηκε από τη δουλειά του και μετακόμισε με την οικογένεια του, στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ. Κάθε φορά που φώναζε το όνομα αμερικανικό όνομα του γιού του, ο πατέρας του γινόταν έξαλλος, μέχρι που δε μπορούσε να διαχειριστεί άλλο αυτήν την κατάσταση και έτσι η οικογένεια τους χωρίστηκε.

Τα πράγματα όμως δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα και στον νέο τόπο κατοικίας του Poya, αφού πριν από λίγο καιρό οργισμένοι γείτονες, ζήτησαν από τον σπιτονοικοκύρη του να τον πετάξει στο δρόμο, λόγω του βέβηλου ονόματος που έδωσε στον γιο του. Άλλοι πάλι, λένε ότι ονόμασε Trump το παιδί του για να κερδίσει τη συμπάθεια του Αμερικανού προέδρου και να πάρει άσυλο για τις Η.Π.Α., κάτι που ο ίδιος αρνείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, τόσο ο Poya όσο και η σύζυγος τους έκλεισαν τα προφίλ τους στο Facebook εξαιτίας του καταιγισμού των αρνητικών σχολίων και των απειλών που λάμβαναν εκεί. Κάποιος έφτασε μέχρι και στο σημείο να τους πει ότι τέσσερις άντρες έρχονταν στο σπίτι τους για να τους σκοτώσουν.

Πάντως, παρά το θερμό επεισόδιο που έχει προκαλέσει ο 30χρονος με το αντι-μουσουλμανικό όνομα του γιου του, υποστηρίζει ότι αυτή είναι η απόφαση του και ότι θα μείνει έτσι, μέχρι το παιδί να μεγαλώσει και να το αλλάξει, να το θέλει. Και μπορεί να γνωρίζει ότι πηγαίνοντας σχολείο, το αγόρι θα γίνει στόχος bullying, όμως δεν προτίθεται να αλλάξει το όνομα και να πάνε όλοι στον αγύριστο!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.