E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ακυρώθηκαν 300 πολιτικοί γάμοι στη Ρόδο εξαιτίας της viral φωτογραφίας με στοματικό σεξ

Το ζευγάρι των Βρετανών δημιούργησε προβλήματα

Ακυρώθηκαν 300 πολιτικοί γάμοι στη Ρόδο εξαιτίας της viral φωτογραφίας με στοματικό σεξ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 21/4/2018 | 17:57

Ποιός θα το περίμενε ότι μια φωτογραφία θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοια ζημιά. Κι όμως, 300 από τους 700 πολιτικοί γάμοι ζευγαριών από το εξωτερικό που είχαν προγραμματιστεί για να τελεστούν κατά τη θερινή σεζόν στη Λίνδο, ακυρώθηκαν. Την πληροφορία δίνει πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Γιώργος Ελευθερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απόφαση για απαγόρευση της τέλεσης των τελετώ στο προαύλιο της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου ελήφθη από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου μετά την άσεμνη φωτογράφηση νεόνυμφων από τη Βρετανία. Και αυτό λειτούργησε αποτρεπτικά για πολλούς ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο κ. Ελευθερίου δήλωσε: «Είχαν προγραμματιστεί περίπου 700 πολιτικοί γάμοι γι’ αυτή τη σεζόν. Μέχρι σήμερα είχαμε 300 ακυρώσεις περίπου». Δυστυχώς δεν απεφεύχθησαν οι μαζικές ακυρώσεις από τους τουρ οπερέιτορς παρά την εναλλακτική λύση που δόθηκε.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος της Ρόδου έσπευσε να δώσει λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί. Πριν λίγο καιρό τοποθετήθηκε πλατφόρμα σε σημείο που φόντο θα έχει το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Παύλου, το οποίο κάθε χρόνο προσελκύει εκατοντάδες μελλόνυμφα ζευγάρια από όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λύση επελέγη ανάμεσα από τρεις εναλλακτικές επιλογές, με σκοπό να προστατευθεί το εκκλησάκι του Αγίου Παύλου, μετά το σάλο που ξέσπασε με την επίμαχη φωτογραφία που απεικόνιζε ζευγάρι να ερωτοτροπεί στο προαύλιο. Η τελική επιλογή για την χωροθέτηση της πλωτής πλατφόρμας έγινε σε συνεργασία της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινότητας με τις αρμόδιες υπηρεσίες και σύμφωνα πάντα με το γράμμα του νόμου, σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα του χώρου και το περιβάλλον.

Όπως αναφέρει ο κ. Ελευθερίου, οι πολιτικοί γάμοι αναμένεται να ξεκινήσουν με την έναρξη της σεζόν στη Λίνδο στο πρώτο δεκαήμερο Μαΐου. Σε ημερήσια βάση δεν θα τελούνται περισσότεροι από τρεις γάμοι, ενώ στο χώρο θα υπάρχει και προσωπικό φύλαξης, ώστε να αποφεύγονται τα όποια… παρατράγουδα στις τελετές.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά τον σάλο που ξέσπασε σε τοπικό, πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, όταν ζευγάρι νεονύμφων απαθανατίστηκε να ερωτοτροπεί τον Σεπτέμβριο του 2017 πίσω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου, η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου απαγόρευσε την τέλεση των γάμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού ανέβηκαν στην προσωπική σελίδα της νύφης Carly Lunn στις 5 Οκτωβρίου 2017, ο βρετανικός Τύπος «αλίευσε» την επίμαχη φωτογραφία, την δημοσίευσε και επακολούθησε αναπαραγωγή του θέματος με ποικίλα σχόλια τόσο εκτός όσο και εντός του ελλαδικού χώρου.

Ανάμεσα στις αναμνηστικές φωτογραφίες του ζευγαριού με τους συγγενείς και τους φίλους, είναι κι εκείνη που η νύφη φέρεται να κάνει στοματικό έρωτα στον γαμπρό στο πίσω μέρος του μοναστηριού, η δημοσιοποίηση της οποίας προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, με αποκορύφωμα την απόφαση του μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλου να απαγορεύσει την τέλεση πολιτικών γάμων στο γραφικό εκκλησάκι.

Η δημοσιοποίηση της επίμαχης φωτογραφίας είχε προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας, καθώς το ζευγάρι προσέβαλε όχι μόνο τον ιερό χώρο του Αγ. Παύλου αλλά τα χρηστά ήθη και έθιμα της κοινωνίας.

Η απόφαση ωστόσο για απαγόρευση τέλεσης πολιτικών γάμων στο εκκλησάκι του Αγ. Παύλου θορύβησε τους tour operators που ήδη είχαν προγραμματίσει πολλούς πολιτικούς γάμους για το 2018. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν αποφεύχθηκαν οι ακυρώσεις.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραιτήθηκαν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Μπρατάκος και Παπασταύρου

OMG Σήμερα

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους

Στο νοσκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

OMG Σήμερα

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

OMG Σήμερα

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

OMG Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

OMG Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

OMG Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

OMG Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.