E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανατροπή στη Θεσσαλονίκη: Ψεύτικη τελικά η καταγγελία 27χρονης για επίθεση

Ο ανακριτής εντόπισε σωρεία αντιφάσεων και άρνηση της 27χρονης να συνεργαστεί για την επιβεβαίωση των γεγονότων

Ανατροπή στη Θεσσαλονίκη: Ψεύτικη τελικά η καταγγελία 27χρονης για επίθεση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 21/4/2018 | 19:02

Μετά την περίπτωση της 25χρονης που υποστήριξε (ψευδώς) πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο Πεδίον του Άρεως, μια ακόμη παρόμοια υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Φερόμενο ως θύμα αυτή τη φορά είναι μια 27χρονη στη Θεσσαλονίκη που είχε καταγγείλει πως δέχτηκε επίθεση από έξι άτομα στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την υπόθεση της επίθεσης που είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, είχαν γίνει δύο συλλήψεις και η γυναίκα είχε μιλήσει και στην τηλεόραση περιγράφοντας τα όσα είχε βιώσει. Ωστόσο μάλλον υπάρχει και εδώ ανατροπή καθώς ο ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση ύστερα από αίτημα των κατηγορουμένων, προχώρησε τελικά στην αποφυλάκιση των δύο αδελφών που είχαν συλληφθεί. Επίσης αμφισβητεί ευθέως τα όσα κατήγγειλε η 27χρονη.

Η στάση της 27χρονης τόσο την πρώτη περίοδο της επίθεσης, όσο και στην πορεία κατά τη διάρκεια των ερευνών αφήνει πολλά ερωτηματικά. Το ρεπορτάζ από το "Πρώτο Θέμα" αναφέρει πως ο ανακριτής παραθέτει σειρά αντιφάσεων.

Για παράδειγμα η καταγγέλλουσα δεν απέδειξε σε κανένα σημείο ότι ήταν έγκυος, έδωσε στοιχεία γιατρού που δεν εντοπίστηκε και στη συνέχεια έλεγε ότι δεν θυμόταν το επώνυμό της γιατρού παρ' ότι την παρακολουθούσε τέσσερα χρόνια. Έπειτα αρνήθηκε να εξεταστεί για να αποδειχτεί ότι είχε κάταγμα ακόμη και όταν έπαυσε να είναι έγκυος, καθώς ανέφερε πως είχε διακόψει την κύηση χωρίς πάλι να προσκομίζει κανένα στοιχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μολονότι κλήθηκε να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της δεν υπήρξε συνεργάσιμη, κατέθεσε στοιχεία προς επίρρωση των καταγγελλομένων τα οποία δεν επιβεβαιώθηκαν κατά την ανακριτική διαδικασία που ακολούθησε, περαιτέρω δε, αρνήθηκε να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων που αποδείκνυαν την ύπαρξη των επικαλούμενων τραυμάτων της», αναφέρεται στη διάταξη του ανακριτή με την οποία τα δύο αδέρφια αποφυλακίστηκαν τέσσερις μήνες μετά.

«Προέκυψαν σαφείς ενδείξεις ότι η καταγγέλλουσα είπε ψέματα. Τόσο ότι οι πελάτες μου ήταν οι δράστες που υπέδειξε όσο και για την εγκυμοσύνη. Άποψή μας βέβαια είναι επίσης πως ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο επεισόδιο ληστείας. Δεν είναι δυνατόν να σε χτυπούν έξι άτομα και να μην έχεις ούτε ένα σημάδι», ανέφερε ο συνήγορος των δύο αδερφών Ιωάννης Κωστίκας.

Η 27χρονη σύμφωνα με τη διάταξη του ανακριτή, παρ' ότι είχε υποστηρίξει ότι ράγισε το δεξί πλευρό της αρνήθηκε να υποβληθεί σε ακτινογραφία για να μην τεθεί σε κίνδυνο το έμβρυο που έλεγε ότι κυοφορούσε, τόσο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου μετέβη όσο και στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Όμως απέφυγε την ακτινογραφία ακόμη και μετά τη διακοπή της κύησης, όταν ο ανακριτής με παραγγελία του ζήτησε από το ακτινολογικό του ΑΧΕΠΑ να την υποβάλει σε ακτινογραφία αλλά η γυναίκα δεν εμφανίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης αρνήθηκε να υποβληθεί και σε γυναικολογική – μαιευτική εξέταση, όπως ζήτησε ο ανακριτής. Ενδιαφέρον όμως έχουν όσα περιγράφονται σχετικά με τα στοιχεία που ζητήθηκαν για την εγκυμοσύνη της και κανένα απ' αυτά δεν επιβεβαιώθηκε. «Επικαλέστηκε ενώπιον των αστυνομικών αρχών όσο και ενώπιόν μας (σ.σ. του ανακριτή) ότι κατά τον χρόνο των καταγγελλόμενων απ' αυτήν πράξεων διήγε τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, πλην όμως, όχι μόνον δεν προσκόμισε προς επίρρωση του ισχυρισμού της οιοδήποτε ιατρικό έγγραφο που να πιστοποιεί το γεγονός αυτό, αλλά δεν κατονόμασε ούτε την ιατρό – γυναικολόγο της», σημειώνεται στην πρόταση και αναφέρεται στη γιατρό που την παρακολουθεί 4 χρόνια και ήταν αυτή που έκανε την επέμβαση διακοπής της κύησης τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Ενώ στην αρχή κατέθεσε ότι η ιατρός της ονομάζεται Πηνελόπη Β., χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει επακριβώς τη διεύθυνσή της και να αναφέρει το τηλέφωνο επικοινωνίας της, εν συνεχεία κατέθεσε ότι δεν ήταν σίγουρη για το επώνυμο της γιατρού», αναφέρει η ανακριτική διάταξη και συμπληρώνεται πως από την έρευνα στον ιατρικό σύλλογο Θεσσαλονίκης δεν βρέθηκε τέτοιο όνομα γιατρού που ανέφερε η 27χρονη.

Ο λόγος που η γυναίκα μπήκε σε αυτή τη διαδικασία στοχοποιώντας τα δύο αδέρφια που έμειναν για τέσσερις μήνες στη φυλακή λόγω των καταγγελιών της είναι ακόμη άγνωστος. Οι δύο πρώην φυλακισμένοι, έχουν κινηθεί σε βάρος της καταθέτοντας μήνυση από τον περασμένο Ιανουάριο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιοι Έλληνες celebrities θα είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές

Πριν λίγο

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στα ψηφοδέλτιά τους πολλά γνωστά ονόματα

Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Χτες

Τα χαλάσματα του κτιρίου καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυνομικό

Η ομιλία Μητσοτάκη στη διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Χτες

Ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου εκπροσώπους ιδρυμάτων που ειδικεύονται στην προστασία των ωκεανών

Τρόμος στην Κοπεγχάγη: Εργάτες σώζονται τελευταία στιγμή από τη φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Πολιτιστική καταστροφή στη Δανία από την πυρκαγιά στο εμβληματικό κτίριο

Βρετανία: Πήραν «κατά λάθος» διαζύγιο ‑ Το τραγικό λάθος των δικηγόρων

Χτες

Το διαζύγιο για το ζευγάρι στη Βρετανία που μετρούσε 21 χρόνια κοινής ζωής, οριστικοποιήθηκε 21 λεπτά αφού πραγματοποίησαν την αίτηση

Η EasyJet αναστέλλει τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ έως τα τέλη Οκτωβρίου

Χτες

Νεότερη ενημέρωση της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας, για τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ, στον απόηχο της ανάφλεξης μεταξύ Ιράν και Ισραήλ

Αποκαΐδια έγιναν 400 χρόνια ιστορίας στην Κοπεγχάγη – Συγκλονιστικές εικόνες

Χτες

Τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί

Βραζιλία: Εντοπίστηκαν τουλάχιστον 20 πτώματa σε προχωρημένη σήψη σε πλοίο

Χτες

Οι vεκροί εκτιμάται ότι δεν είναι υπήκοοι Βραζιλίας αλλά πιθανά από την Καραΐβική

Πασαλιμάνι: Θρήvος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκoτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο ‑ Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας

Χτες

Υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής - Το φορτηγό στο οποίο βρισκόταν καταπλακώθηκε από μπάζα

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.