E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 26/4 ‑ 2/5

Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας - Η Οδύνη - Το Απώτατο Σημείο της Ανθρωπότητας - Fortunata: Η Ασυμβίβαστη - Της Πατρίδας μου η Σημαία... - Η Ζουγκλοπαρέα - Απάτη σε Μαύρο Φόντο - Το Μπαλκόνι: Μνήμες Κατοχής

Οι ταινίες της εβδομάδας 26/4 ‑ 2/5
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 26/4/2018 έως 2/5/2018
ΑΠΡ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
ΜΑΙ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


πληροφορίες

Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας / Avengers: Infinity War

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

των Αντονι και Τζο Ρούσο. Με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ, Κρις Χέμσγουορθ, Μαρκ Ράφαλο, Κρις Εβανς, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τομ Χόλαντ, Τσάντγουικ Μπόουσμαν.

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ 149'

Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Οδύνη / La Douleur

του Εμανουέλ Φινκιέλ. Με τους Μελανί Τιερί, Μπενουά Μαζιμέλ, Μπεντζαμίν Μπιολέ.

Δραματική 2017 Βέλγιο - Γαλλία - Ελβετία 127'

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ανακαλύπτει δυο παλιά τετράδια σε ένα ξεχασμένο κουτί, η Μαργκερίτ Ντυράς θυμάται το παρελθόν της και τον ανυπόφορο πόνο του να περιμένεις. Στη Ναζιστική Γαλλία του 1944, η νεαρή και ταλαντούχα Μαργκερίτ είναι ενεργό μέλος της αντίστασης μαζί με τον άντρα της Ρομπέρ Αντέλ. Όταν η Γκεστάπο απαγάγει τον Ρομπέρ, η Μαργκερίτ μπαίνει σε έναν απελπισμένο αγώνα να τον φέρει πίσω. Ακόμα και μετά την απελευθέρωση της Γαλλίας, εξακολουθεί να τον περιμένει – δέσμια του βασανιστηρίου της απουσίας του και πέρα από κάθε ελπίδα.

Το Απώτατο Σημείο της Ανθρωπότητας / The Farthest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Εμερ Ρέινολντς.

Ντοκιμαντέρ 2017, Ιρλανδία 121'

Το 1977 η NASA εκτόξευσε το διαστημόπλοιο Voyager, το οποίο ξεκίνησε να εξερευνήσει τα πιο απόμακρα σημεία του ηλιακού μας συστήματος. Από τότε το Voyager στέλνει στην Γη εκπληκτικό οπτικό υλικό από σημεία που η ανθρώπινη εμπειρία δεν έχει αγγίξει ποτέ στο παρελθόν, από πλανήτες όπως o Ποσειδώνας, ο Ουρανός, ο Κρόνος και ο Δίας.

Fortunata: Η Ασυμβίβαστη / Fortunata

του Σέρτζιο Καστελίτο. Με τους Γιασμίν Τρίνκα, Στέφανο Ακόρσι, Χάνα Σίγκουλα.

Δραματική 2017, Ιταλία 103'

Το πορτρέτο μιας γυναίκας που τα βάζει με όλους και με όλα στην προσπάθειά της να κάνει πραγματικότητα το μικρό όνειρό της στα περίχωρα της Ρώμης, έχοντας να αντιμετωπίσει μια δύναμη που έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με αυτό που σημαίνει το όνομά της: Η Φορτουνάτα είναι άτυχη. Ή μήπως όχι;

Της Πατρίδας μου η Σημαία...

του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου. 

Ντοκιμαντέρ 2016, Ελλάδα 109'

Βούρβουρα, ένα ορεινό χωριό στην Αρκαδία του Γκαίτε. Οι άνθρωποι ζούσαν μέσα στη φύση με ό,τι οι ίδιοι παρήγαγαν. Μια αυτάρκης κοινωνία που η μόνη επαφή της με τον “έξω κόσμο” ήταν το σχολείο. Εκεί μάθαιναν γράμματα και τραγουδάκια για τη μεγάλη πατρίδα που τους κάνει περήφανους. Μετά τον πόλεμο και τη ναζιστική κατοχή, στην οποία το χωριό θα πληρώσει βαρύ φόρο αίματος, πολλοί θα ξενιτευτούν και κάποιοι θα βρεθούν στο Μαρούσι ένα γραφικό προάστιο των Αθηνών που θα γνωρίσει το βίαιο μετασχηματισμό του σε χρηματοοικονομικό κέντρο της χώρας και στο οποίο θα γίνουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004. Μια βιτρίνα εθνικής υπερηφάνειας στηριγμένη στον καταναλωτικό πυρετό και στον υπέρογκο δανεισμό. Η τραγωδία δεν θα αργήσει να ρθει. Η χρεοκοπία. Λόγω έλλειψης πόρων το σχολείο στο χωριό κλείνει. Μετά από 150 χρόνια λειτουργίας. Η σημαία που κυμάτιζε στη σχολική γιορτή τώρα υπνώττει σε κάποιο συρτάρι.

Η Ζουγκλοπαρέα / The Jungle Bunch

του Νταβίντ Αλό. Με τις φωνές των Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Χρήστου Πλαΐνη, Τάκη Σακελλαρίου, Αγγελου Λιάγκου, Δημήτρη Παπαδάτου, Βίνα Παπαδοπούλου.

Animation 2017, Γαλλία 97'

Ο Μορίς μπορεί να μοιάζει με πιγκουίνο - αλλά βαθιά μέσα του είναι πραγματικός τίγρης! Μαζί με τους φίλους του, τη Ζουγκλοπαρέα, θέλει να διατηρήσει την τάξη και τη δικαιοσύνη στη ζούγκλα, όπως έκανε η μητέρα του πριν από αυτόν. Αλλά ο Ίγκορ, το πονηρό κοάλα, με τη βοήθεια του στρατού των ανόητων μπαμπουίνων θέλει να καταστρέψει τη ζούγκλα μια για πάντα. Η Ζουγκλοπαρέα - σπεύδει στη διάσωση!

Απάτη σε Μαύρο Φόντο / Carbone

της Ευαγγελίας Κρανιώτη. Με τους Μπενουά Μαζιμέλ, Γκρανζ, Ιντίρ Σεντέρ, Λόρα Σμετ, Μίκαελ Γιούν, Ντάνι, Πάτρικ Καταλίφο, Μουσά Μαασκρί, Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Θρίλερ 2017, Γαλλία 104'

Ένας επιχειρηματίας για να διασώσει την επιχείρησή του που καταρρέει, καταστρώνει ένα σχέδιο για την κλοπή των φορολογικών κονδυλίων που διανέμει η γαλλική κυβέρνηση, στο πλαίσιο μιας αναδυόμενης αγοράς γύρω από το εμπόριο δικαιωμάτων εκπομπής ρύπων CO2. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Το Μπαλκόνι: Μνήμες Κατοχής

του Χρύσανθου Κωνσταντινίδη.

Ντοκιμαντέρ 2017, Ελλάδα 105'

Στο χωριό Λιγκιάδες της Ηπείρου συνέβη ένα από τα βιαιότερα ολοκαυτώματα των Ναζί στην Κατοχή. Σαράντα έξι χρόνια μετά ένας Γερμανός ιστορικός καταγράφει τις εμπειρίες των επιζώντων, και σήμερα οι απόγονοί τους ακούνε για πρώτη φορά τις μαρτυρίες τους.

Η Οικογένειά Μου Σε Λατρεύει / Ma Famille t' Adore Déjà

των Ζερόμ Κομαντέρ, Αλάν Κορνό. Με τους Αρτούρ Ντιπόντ, Ντέμπορα Φρανσουά, Τιερί Λερμίτ, Μαρί-Αν Σαζέλ.

Κωμωδία 2016, Βέλγιο - Γαλλία 86'

Ο Ζουλιέν είναι ένας ντροπαλός 30άρης, ειδικός στους υπολογιστές, που ερωτεύεται την όμορφη δημοσιογράφο Εύα. Η σχέση τους προχωράει και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί, έτσι ήρθε η ώρα ο Ζουλιέν να γνωρίσει την οικογένεια της Εύας. Αποφασίζουν λοιπόν να πάνε όλοι μαζί μια εκδρομή που θα τους μείνει αξέχαστη.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 44
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.