E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 17/5 ‑ 23/5

Deadpool 2 - Η Τελευταία Σημαία - Βασιλικοί Γάμοι - 50 Φορές Άνοιξη - Too Much Info Clouding Over My Head - Το Ταλέντο - Εσύ Διαλέγεις

Οι ταινίες της εβδομάδας 17/5 ‑ 23/5
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 17/5/2018 έως 23/5/2018
ΜΑΙ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


πληροφορίες

Deadpool 2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Ντέιβιντ Λιτς. Με τους Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Τζος Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ.

Κωμική περιπέτεια 2018, ΗΠΑ 107'

Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας – κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρωμόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τελευταία Σημαία / Last Flag Flying

του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Με τους Μπράιαν Κράνστον, Στιβ Καρέλ, Λόρενς Φίσμπερν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περιπέτεια 2017, ΗΠΑ 124'

Αυτοί οι πεζοναύτες έχουν μια αποστολή. Τριάντα χρόνια αφού υπηρέτησαν μαζί στο Βιετνάμ, ο Λάρι αναζητεί το Σαλ και το Ρίτσαρντ για να αποχαιρετήσουν μαζί το γιο του, που σκοτώθηκε στον πόλεμο του Ιράκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασιλικοί Γάμοι / L'Échange des Princesses

του Μαρκ Ντουγκέν. Με τους Λαμπέρ Γουιλσόν, Αναμαρία Βαρτολομέι, Ολιβιέ Γκουρμέ, Κατρίν Μουσέτ.

Δραματική 2017, Γαλλία - Βέλγιο 100'

1721. Ο Φίλιππος της Ορλεάνης, Αντιβασιλέας της Γαλλίας, έχει μια τολμηρή ιδέα... Ο εντεκάχρονος Λουδοβίκος ΙΕ' πρόκειται να στεφθεί βασιλιάς και μια «πριγκιπική ανταλλαγή» θα επέτρεπε στη χώρα να διασφαλίσει την ειρήνη με την Ισπανία μετά από μακροχρόνιο πόλεμο, ο οποίος έπληξε οικονομικά και τα δύο βασίλεια. Ο Αντιβασιλέας προτείνει να παντρευτεί ο διάδοχος του Ισπανικού θρόνου την κόρη του, Δεσποινίδα του Μονπενσιέ, και σε αντάλλαγμα να παντρευτεί ο Λουδοβίκος ΙΕ' την τετράχρονη πριγκίπισσα της Ισπανίας. Έτσι, οι μικροί μελλόνυμφοι θα γίνουν, παρά τη θέλησή τους, πιόνια στα παιχνίδια εξουσίας των ενηλίκων.

50 Φορές Άνοιξη / Aurore

της Μπλαντίν Λενουάρ. Με τους Ανιές Ζαουί, Τιμπό ντε Μονταλεμπέρ, Πασκάλ Αρμπιγιό, Λου-Ρόι Λεκολινέτ.

Κομεντί 2017, Γαλλία 89'

Η ζωή της 50χρονης Ορόρ φαίνεται να πηγαίνει από το κακό στη χειρότερο: χωρίζει, χάνει τη δουλειά της, μαθαίνει πως πρόκειται να γίνει γιαγιά, κι όλα αυτά ενώ παλεύει με τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα την κάνει να δει τη ζωή με άλλο μάτι.

Too Much Info Clouding Over My Head

του Βασίλη Χριστοφιλάκη. Με τους Κίττυ Παιταζόγλου, Βασίλης Χριστοφιλάκης, Νικολίτσα Ντρίζη, Ζήσης Ρούμπος, Ελένη Ουζουνίδου, Ελίνα Ριζου, Λένα Δροσάκη, Aλκηστις Πουλοπούλου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκος Μαγδαληνός.

Κωμωδία 2017, Ελλάδα 95'

Ένας φιλόδοξος τριαντάρης σκηνοθέτης γεμάτος ψυχαναγκασμούς και σε υπαρξιακή κρίση μπαίνει σε περιπέτειες προσπαθώντας να μαζέψει χρήματα για μια ταινία που δεν θέλει να κάνει.

Το Ταλέντο / Le Brio

του Ιβάν Ατάλ. Με τους  Ντανιέλ Οτέιγ, Καμέλια Τζορντάνα.

Δραματική κωμωδία 2017, Γαλλία - Βέλγιο 95'

Όταν ένας κορυφαίος καθηγητής Νομικής, γνωστός για τις εκρήξεις του, επιτίθεται φραστικά και άδικα σε μια μαθήτριά του με καταγωγή από την Αλγερία, η διεύθυνση του πανεπιστημίου τον αναγκάζει να την εκπαιδεύσει για τη συμμετοχή της σε ένα διαγωνισμό debate.

Εσύ Διαλέγεις / L' Embarras du Choix

του Ερίκ Λαβέν. Με τους Αλεξάντρα Λαμί, Τζέιμι Μπαμπέρ, Αρνό Ντικρέτ.

Κωμωδία 2017, Γαλλία - Βέλγιο 95'

Καθημερινά καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσά σε διάφορα πράγματα η Τζουλιέτ όμως αδυνατεί να αποφασίσει. Έχει μάθει να αποφασίζουν άλλοι για αυτήν μέχρι που γνωρίζει δύο γοητευτικούς άνδρες…αυτή την φορά θα πρέπει μόνη να επιλέξει ποιος πραγματικά της αρέσει!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 35
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.