E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Νικόλας Ουρανός ξέρει πώς μπορείς να βρεις την ευτυχία

Και δεν το κρύβει, απλώς πρέπει να μάθεις τον τρόπο

Ο Νικόλας Ουρανός ξέρει πώς μπορείς να βρεις την ευτυχία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρωτώντας το Νικόλα Ουρανό, τον πιο διάσημο Relationship Coach αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και την Κύπρο (σίγουρα τον έχεις δει στα περιοδικά, σε συνεντεύξεις ακόμη και στην Ελένη Μενεγάκη), όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για τις θετικές σκέψεις, την αλλαγή στη ζωή μας και τα κλειδιά της ευτυχίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζητήσαμε από το κοινό, σε live streaming του, να καταγράψουν τις δικές τους ερωτήσεις και ο Νικόλας τις απαντά όσο πιο σύντομα μπορεί! Γιατί να αγοράσεις τα βιβλία του, γιατί να πας σε ένα από τα σεμινάριά του; Μάθε...

Πώς μπορούμε να σταματήσουμε τις αρνητικές σκέψεις; Το βιβλίο Ευ ζην Τώρα προτείνει κάποια μέθοδο; Από που μπορεί κάποιος να αντλήσει δύναμη;

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις αρνητικές σκέψεις αλλά με γνώση μπορούμε να τις αφοπλίσουμε αρχικά και να τις αποσύρουμε αργότερα αλλάζοντάς τες με θετικότερες. Στο νέο μας bestseller «Ευ ζην Τώρα» παρουσιάζουμε σε 136 χορταστικές σελίδες, τα 3 κλειδιά με τα οποία μπορούμε να ανοίξουμε την πόρτα σε μια νέα ζωή, η οποία δε θα χαρακτηρίζεται από άγχος, λάθος σχέσεις και αποτυχία αλλά από ευτυχία, νίκες και γαλήνη.

Δύναμη μπορούμε να αντλήσουμε από τον επανασχεδιασμό της ζωής μας με επίκεντρο τα προσωπικά μας θέλω και τις δικές μας προτεραιότητες και ιεραρχήσεις. Συνήθως αυτό δεν συμβαίνει με επακόλουθο να ζούμε μια ζωή με βάση τις επιταγές και τα προστάγματα «κάποιου» άλλου δηλαδή μια ζωή που δεν μας ικανοποιεί βαθύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κράτησε τη θέση σου για το σεμινάριο του Νικόλα «Shine Inside Out» εδώ

Πως να μην επηρεάζομαι από τους άλλους;

Για να μην επηρεάζομαι πλέον τόσο πολύ από τους γύρω μου αλλά και από γεγονότα και καταστάσεις γύρω μου έχω μόνο μια επιλογή. Να δυναμώσω μέσα μου με γνώση και πειθαρχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορώ να αρχίσω να διαβάζω κάποια βιβλία αυτοβελτίωσης, να παρακολουθώ σχετικά σεμινάρια ή ακόμα να κάνω και συνεδρίες με κάποιον life coach ή ακόμα καλύτερα να σπουδάσω και εγώ ο ίδιος Life Coaching. Η Global Academy of Coaching εκπαιδεύει coaches οι οποίοι υποστηρίζουν τους πελάτες τους ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους, και ταυτόχρονα είναι και οι ίδιοι τους ηγέτες-πρότυπα μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

To Global Academy of Coaching Certificate είναι διαπιστευμένο από την International Coach Federation (τον μεγαλύτερο οργανισμό επαγγελματιών coaches παγκοσμίως). Για όποιον θέλει να πάει την ζωή του στο επόμενο επίπεδο, οι σπουδές αυτές το εγγυώνται. Γιατί όπως χαρακτηριστικά αναφέρουμε και στη σελίδα 54 του «Ευ Ζην Τώρα»: «Όταν έχω κουραστεί να πονάω, όταν έχω σιχαθεί τα πισωγυρίσματα, όταν με πληγώνει η αναβλητικότητά μου, τότε ένα νέο ξεκίνημα είναι δυνατό. Επιλέγω τον κατάλληλο σύμμαχο, τον κατάλληλο Coach, τον κατάλληλο ειδικό και κάνω μια μικρή ή μεγάλη επένδυση, δεσμεύω χρόνο, χρήμα και ενέργεια δουλεύοντας πάνω στην ουσιαστική πρόοδο και αλλαγή μου»

Πώς δυναμώνει η πίστη μας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα -εν μέσω κρίσης- είμαστε πιο “έτοιμοι” να ακούσουμε, να μάθουμε, να ψάξουμε, να εκπαιδευτούμε. Σίγουρα αποτυχία δεν υφίσταται, υπάρχουν μόνο μαθήματα και στο “σχολείο” της ζωής, η ερωτική σχέση είναι η πιο ταχύρρυθμη “τάξη”. Όταν δουλεύεις ψυχικά με τον εαυτό σου περνάς τις «τάξεις» και τα «μαθήματα» και έτσι δεν χρειάζεται να βιώνεις ίδιους χωρισμούς, παρόμοιους «λάθος» συντρόφους και σπας τις συνθήκες του συστήματος των παλαιών πεποιθήσεών σου που σε οδήγησαν σε καθετί που σε πόνεσε. Άλλωστε η μόνη μετοχή που βρίσκεται σε διαρκές limit up είναι αυτή που έχει να κάνει με τον εαυτό μας.

Η πίστη μας για μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας δυναμώνει όταν θεραπεύω εσφαλμένες πεποιθήσεις και αντιλήψεις και κάνω υπερβάσεις απέναντι σε όσα με περιόριζαν να ανακαλύψω τη δύναμη και την αλήθεια που κρυβόταν μέσα μου.

Υπάρχει αληθινή αγάπη στον Δυτικό κόσμο;

Υπάρχουν οι φορές που παίρνουμε τα πράγματα πολύ προσωπικά στις σχέσεις μας: «Γιατί το λες εσύ αυτό και γιατί το λες σε μένα;» και άλλες φορές τα μπολιασμένα από τον θυμό και την ένταση συναισθήματα μας μας κάνουν να ξεστομίσουμε λόγια για τα οποία λίγο αργότερα θα ντρεπόμαστε.

Όλα συνηγορούν πώς δεν έχουμε μάθει και ούτε εκπαιδευτεί για τους κανόνες της επικοινωνίας και της ενεργητικής ακρόασης. Έτσι την έντονη διαφωνία ή τον τσακωμό ακολουθεί η απόσταση, η συναισθηματική απομάκρυνση και ένα μακρόσυρτο “κενό” στην επικοινωνία. Οι άνθρωποι λοιπόν έχουμε κενό στην επικοινωνία μας όταν έχουμε συναισθηματικό χάσμα μεταξύ μας.

Όταν πραγματικά επικοινωνείς, τότε αναγνωρίζεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου ώς εξίσου σημαντικά με τα δικά σου. Τα περνάς από τα φίλτρα της αποδοχής της κατανόησης της ενσυναίσθησης. Μπαίνεις με άλλα λόγια στα «παπούτσια του άλλου».

Και όσον αφορά τα δικά σου αρνητικά σου συναισθήματα, δεσμεύεσαι να τα χειριστείς με πλήρη ατομική υπευθυνότητα, εντός των προσωπικών σου τειχών.

Δεν είναι η αγάπη που μας πληγώνει. Είναι η έλλειψή της που το κάνει. Είναι η μη επάρκειά μας. Είναι η μη ολοκληρία μας. Η μη εστίασή μας στην ένωση. Και για αυτό ευθύνεται κυρίως, η ελλιπής διαχείριση και αντιμετώπιση του χάσματος της επικοινωνίας των δυο φύλων.

ΒΙΟ:

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Relationship Coach και #1 international best selling συγγραφέας του βιβλίου φαινόμενο Αγάπη Τώρα. Υποστηρίζει με την εμπειρία, τις γνώσεις και την πιστοποιημένη εξειδίκευσή του γυναίκες που θέλουν να ζήσουν την ιδανική σχέση με το άλλο τους ολόκληρο. Επίσης, ως ο Course Director του Create Love Relationship Coaching Certification της Global Academy of Coaching, εκπαιδεύει μαζί με εκλεκτούς καθηγητές από όλο τον κόσμο, νέους coaches στις αρχές και στις αξίες του relationship coaching. Εμφανίζεται και αρθρογραφεί στα ελληνικά και στα κυπριακά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το μνημείο στην Αθήνα που όλοι ξεχνούν να επισκεφτούν

Πριν 10 ώρες

Κι όμως, περνάμε καθημερινά από εκεί!

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Πριν 10 ώρες

Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Σε αυτά τα εστιατόρια θα φας την καλύτερη deep dish pizza της Αθήνας

Πριν 10 ώρες

Για σένα που θέλεις να δοκιμάσεις την deep dish pizza καλό είναι να ξέρεις και που θα βρεις την καλύτερη!

Tι μπορείς να τρως το βράδυ που να βοηθά να έχεις έναν ήσυχο ύπνο

Πριν 10 ώρες

Ό,τι τρως μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Χτες

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

Τι είναι το Σύνδρομο του Βαμπίρ

Χτες

Τα βαμπίρ είναι αληθινά ...κάποιες φορές!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Χτες

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Προχτές

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τι μπορεί να κρύβει ο πόνος στα δόντια

Προχτές

Πότε πρέπει να ανησυχήσουμε;

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Προχτές

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

par: 22
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.