E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

10 γιοι διάσημων ποδοσφαιριστών που προσπαθούν κι αυτοί να τα καταφέρουν

Θα τα καταφέρουν άραγε;

10 γιοι διάσημων ποδοσφαιριστών που προσπαθούν κι αυτοί να τα καταφέρουν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι δύσκολο αν ο πατέρας σου είναι θρύλος, ειδικά σε κάποιο άθλημα και δη στο ποδόσφαιρο, να καταφέρεις να περπατήσεις στα χνάρια του. Η πιο τρανή περίπτωση πριν από περίπου 20 χρόνια, ήταν ο Ζόρντι Κρόιφ, που ναι μεν έφτασε με την Αλαβές μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου UEFA, αλλά κατά τα άλλα δεν έκανε τίποτα που να παραπέμπει στον πατέρα του, Γιόχαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο και σήμερα υπάρχουν πολλοί γιοι διάσημων ποδοσφαιριστών που θέλουν να έχουν την δική τους ευκαιρία στο ποδόσφαιρο. Οι πατεράδες τους συνήθως ενθαρρύνουν την ενασχόλησή τους με το άθλημα ως άθλημα, και όχι ως καριέρα. Αλλά ο κόσμος ακούει ένα γνωστό επώνυμο και περιμένει περισσότερα ίσως απ’ ότι θα έπρεπε. Όπως από τους παρακάτω 10 παίκτες που ψάχνουν την καταξίωση...

Justin Kluivert – Ajax

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πατέρας του, Patrick, έλαμψε στα ευρωπαϊκά γήπεδα, χαρίζοντας και στον Ajax ένα Champions League. Ο γιος του ακολουθεί ακριβώς τα χνάρια του, αφού ξεκίνησε κι αυτός στον «Αίαντα». Οι εμφανίσεις του φέτος έχουν στρέψει πολλά βλέμματα επάνω του και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει στο κορυφαίο επίπεδο.

Rivaldinho – Lefski Sofia

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O γιος του Rivaldo, που πέρασε και από την χώρα μας, είναι πλέον 23 αλλά παραμένει ένας παίκτης που συγκεντρώνει μεγάλες προσδοκίες στο πρόσωπό του. Ξεκίνησε στην Βραζιλία, πήγε στην Πορτογαλία, μετά υπέγραψε στην Dinamo Bucharest και από τον Ιανουάριο είναι κάτοικος Σόφιας. Το τι θα καταφέρει στην καριέρα του θα φανεί τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Enzo Zidane – FC Laussane/Sport

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O ένας από τους δυο γιους του Zinedine Zidane, επέλεξε να παίξει στην θέση του πατέρα του. Τολμηρός ή υπερβολικά φιλόδοξος; Ξεκίνησε στις ακαδημίες της Real, πήγε στην Alaves και τώρα αγωνίζεται στην Ελβετία. Στα 23 του κι αυτός, έχει ακόμα πολλά να αποδείξει. Εκτός αν δεν θέλει...

Luca Zidane – Real Madrid Castilla

Ο μικρότερος γιος του Zidane αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Η σύγκριση με τον πατέρα του δεν μπορεί να γίνει, ευτυχώς για αυτόν. Αγωνίζεται στην 2η ομάδα της Real και πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα. Είναι ακόμα μικρός (20 ετών), ειδικά για τερματοφύλακας, και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Christian Maldini – Racing Fondi

O 21χρονος αμυντικός έχει μεγαλύτερο φορτίο. Δεν είναι μόνο γιος του Paolo Maldini αλλά και εγγονός του Cesare Maldini. Ξεκίνησε στην Μίλαν, έφυγε για την τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας και την ίδια χρονιά μεταπήδησε μια κατηγορία ψηλότερα. Μακάρι η πορεία του να είναι έτσι ανοδική.

Luca Zahovic – Maribor

O γιος του Σλοβένου θρύλου Zlatko Zahovic, που πέρασε και από τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε στις ακαδημίες της Benfica και πήρε μεταγραφή στην Heerenveen. Η σλοβενική Maribor τον πήρε δανεικό και μετά τον αγόρασε. Φέτος, πέτυχε 15 γκολ στο πρωτάθλημα και ο 22χρονος ίσως είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Oan Djorkaeff - Nantes

Ο γιος του Yuri Djorkaeff, παγκόσμιου πρωταθλητή με την Εθνική Γαλλίας το 1998, βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 2η ομάδα της Nantes, έχοντας περάσει από τις αντίστοιχες της Montpellier, της Evian και της Saint Ettienne. Αγωνίζεται μεν στο κέντρο, αλλά λίγο πιο πίσω από τον πατέρα του. Θα τα καταφέρει άραγε σαν τον πατέρα του και τον παππού του;

Ianis Hagi – Vitorul

Είναι γιος ενός ανθρώπου που έχει το παρατσούκλι «Μαραντόνα των Βαλκανίων». Αυτό φτάνει. Ο γιος του Gheorghe Hagi, αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον πατέρα του. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα που ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης – προπονητής, την Vitorul, και στα 17 πήρε μεταγραφή στην Fiorentina. Την επόμενη κιόλας χρονιά, η Vitorul τον ξαναγόρασε και φέτος ο 19χρονος είχε μια πολύ καλή χρονιά. Που θα καταλήξει;

Giovanni Simeone – Fiorentina

Εδώ τα πράγματα έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους. Κι αυτό γιατί ο γιος του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ήδη στο ενεργητικό του δυο μεταγραφές που κόστισαν συνολικά πάνω από 20 εκατ. ευρώ. Δεν αγωνίζεται στην ιδια θέση με τον πατερα του, αλλά στην κορυφη της επίθεσης. Από την River Plate βρέθηκε στην Genoa. Στην πρώτη του χρονιά στο Campionato πέτυχε 12 γκολ και πήρε μεταγραφή για την Φιορεντίνα, όπου φέτος σημείωσε 15 γκολ. Το μέλλον του 22χρονου είναι λαμπρό.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 29
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.