E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 24/5 ‑ 30/5

Solo: A Star Wars Story - Ταξίδι Αναψυχής - Ξυπόλυτοι στο Παρίσι - Taxi 5 - Τερματικός Σταθμός - Μια Αληθινή Ιστορία

Οι ταινίες της εβδομάδας 24/5 ‑ 30/5
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 24/5/2018 έως 30/5/2018
ΜΑΙ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


πληροφορίες

Solo: A Star Wars Story

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Ρον Χάουαρντ. Με τους Αλντεν Ερενραϊκ, Γιούνας Σουοτάμο, Γούντι Χάρελσον, Εμίλια Κλαρκ, Ντόναλντ Γκλόβερ, Τάντι Νιούτον.

Επ. Φαντασίας 2018, ΗΠΑ 135'

Επιβιβαστείτε στο Millennium Falcon για ένα ταξίδι σ’ ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά στο Solo: A Star Wars Story, μια καινούρια ιστορία με τον πιο αγαπημένο απατεώνα του διαστήματος. Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Han Solo γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Chewbacca και συναντά τον περιβόητο τζογαδόρο Lando Calrissian, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος που λέγεται Star Wars.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταξίδι Αναψυχής / Leisure Seeker

του Πάολο Βίρτζι. Με τους Ελεν Μίρεν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Κρίστιαν ΜακΚέι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κομεντί 2017, Γαλλία - Ιταλία 112'

Ο Τζον και η Έλα έχουν μοιραστεί περισσότερα από πενήντα χρόνια υπέροχης κοινής ζωής. Στα ογδόντα τους, λαχταρώντας μια τελευταία περιπέτεια μαζί, αποφασίζουν να ξεφύγουν μακριά από τα ενήλικα παιδιά τους και τους γιατρούς, σε ένα απαγορευμένο ταξίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξυπόλυτοι στο Παρίσι / Paris Pieds Nus

των Ντομινίκ Αμπέλ και Φιόνα Γκόρντον. Με τους Ντομινίκ Αμπέλ, Φιόνα Γκόρντον, Εμανουέλ Ριβά, Πιερ Ρισάρ.

Κομεντί 2016, Βέλγιο - Γαλλία 83'

Η Φιόνα, μια βιβλιοθηκάριος από μια μικρή καναδική πόλη, λαμβάνει γράμμα απελπισίας από την ηλικιωμένη θεία της που ζει στο Παρίσι και αποφασίζει να ταξιδέψει μέχρι εκεί για να τη συναντήσει. Όταν ανακαλύπτει ότι η θεία της είναι εξαφανισμένη, ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι στην πόλη του φωτός για να την βρει.

Taxi 5

του Φρανκ Γκασταμπίντ. Με τους Φρανκ Γκασταμπίντ, Μαλίκ Μπενταλά, Μπερνάρ Φαρσί, Σαλβατόρε Εσποζίτο.

Κωμική περιπέτεια 2018, Γαλλία 102'

Ο Σιλβέν Μαρό, ένας επιτυχημένος Παριζιάνος αστυνομικός και άσος στην οδήγηση, μετατίθεται παρά τη θέλησή του στο αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας. Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, Ζιλμπέρτ, που είναι πια Δήμαρχος της πόλης (αλλά πάντα χαμηλά στις δημοσκοπήσεις), του αναθέτει να σταματήσει τη δράση της «Ιταλικής Συμμορίας» που ληστεύει κοσμηματοπώλες και καταφέρνει να ξεφεύγει χάρη σε μια γρήγορη Ferrari. Για να τα καταφέρει, ο Μαρό δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνασπιστεί με τον ανιψιό του χειρότερου οδηγού Uber στη Μασσαλία που, όμως, είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον βοηθήσει.

Τερματικός Σταθμός / Terminal

του Βον Στάιν. Με τους Μάργκο Ρόμπι, Σάιμον Πεγκ, Ντέξτερ Φλέτσερ, Μάικ Μάγιερς.

Περιπέτεια 2018, Ιρλανδία - Ην. Βασίλειο - ΗΠΑ - Χονγκ Κονγκ - Ουγγαρία 90'

Σε μια άναρχη πόλη, οι ζωές δύο πληρωμένων δολοφόνων, ενός δασκάλου που δίνει μάχη με μια θανατηφόρα ασθένεια, ενός αινιγματικού επιστάτη και μιας σερβιτόρας που ζει μια επικίνδυνη διπλή ζωή, διασταυρώνονται φέρνοντας δολοφονικές συνέπειες.

Μια Αληθινή Ιστορία / Based On A True Story

του Ρόμαν Πολάνσκι. Με τους Εμανουέλ Σενιέ, Ευα Γκριν, Βενσάν Περέζ, Ντομινίκ Πινόν.

Θρίλερ 2017, Γαλλία - Πολωνία - Βέλγιο 100'

Η Ντελφίν είναι η συγγραφέας ενός best-seller, μιας ιδιαίτερα προσωπικής νουβέλας, αφιερωμένης στην μητέρα της. Εξουθενωμένη από τις αμέτρητες υποχρεώσεις και εύθραυστη εξαιτίας των αναμνήσεων της, η Ντελφίν βασανίζεται από ανώνυμα γράμματα που την κατηγορούν ότι έχει ρίξει την οικογένεια της στα λιοντάρια. H συγγραφέας βρίσκεται σε τέλμα ενώ παραλύει μόνο με την ιδέα ότι θα πρέπει να γράψει ξανά. Μέχρι που στον δρόμο της συναντά την Ελ, μια νέα γοητευτική, έξυπνη και διαισθητική γυναίκα. Την καταλαβαίνει καλύτερα από όλους με αποτέλεσμα η Ντελφίν να αναπτύξει ιδιαιτέρα αισθήματα για την Ελ, να την εμπιστεύεται τυφλά και να της ανοίγεται. Μέχρι που θα φτάσει η Ελ όταν μετακομίσει στο διαμέρισμα της Ντελφίν; Έχει έρθει για να συμπληρώσει ένα κενό ή για να δημιουργήσει ένα νέο; Για να δώσει στην Ντελφίν κίνητρο ή για να της κλέψει την ζωή;

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 29
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.