E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

5 + 1 Λόγοι για να μη χάσεις το Athens Pride φέτος!

Γιατί είναι ένα μάθημα πολιτισμού και αξίζει την υποστήριξη σου

5 + 1 Λόγοι για να μη χάσεις το Athens Pride φέτος!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας την Υπερηφάνειας, καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο, το συγκεκριμένο μήνα τιμώνται τα δικαιώματα των ατόμων της  LGBTQI+. τόσο στον έρωτα, όσο και στο κοινωνικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το λόγο αυτό, όλες οι μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου στήνουν τις δικές του γιορτές Υπερηφάνειας, με σκοπό  να προωθήσουν την ελευθερία και την ισότητα ανάμεσα στους πολίτες.

Φυσικά, η Αθήνα δε θα μπορούσε να μη διοργανώνει το δικό της Pride κάθε χρόνο, μέσα από το οποίο προσπαθεί να υπενθυμίσει σε όλους το πόσο βασική είναι η έννοια της ελευθερίας και του σεβασμού προς τους άλλους για τη ζωή και τις επιλογές τους.

Το e-radio.gr και το e-daily.gr, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και τη φετινή, υποστηρίζει το Pride Athens και σου παραθέτει 5 + 1 για τους οποίους αξίζει να το παρακολουθήσεις φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Είναι μια γιορτή που ουσιαστικά αφορά όλους τους πολίτες αφού προάγει αξίες όπως η ισότητα, η ελευθερία της επιλογής, η αποδοχή και η μη κρίση του άλλου και πάνω από όλα, κάνει σαφές ότι ο φόβος είναι μια συνθηκή χωρίς καμία βάση, που μόνο προβλήματα επιφέρει.

2. Ακριβώς επειδή είναι μια γιορτή, αποτελεί τέλεια πρόταση για το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς περιλαμβάνει μουσική, χορό, bpdy painting, αλλά και ομιλίες, οπότε καλύπτει κάθε γούστο και επιθυμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3. Πρόκειται για ένα θεσμό που πάνω από όλα προβάλλει και τονίζει τη σημαντικότητα της ενότητας και της ομόνοιας, όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

4. Επιπλέον, όσος περισσότερος κόσμος το στηρίξει, τόσο πιο πολύ θα συμβάλλει στην εξάλειψη των προκαταλήψεων και των στερεοτύπων, καθώς θα γίνει το ζωντανό παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

5. Σίγουρα θα γνωρίσεις πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους εκεί.

6. Και στην τελική, γιατί να μη στηρίξεις την προσπάθεια μιας κοινωνικής ομάδας που θέλει να εντρυφήσει στην κοινωνία και να ζήσει τη ζωή της χωρίς φόβο και κρίση, απλά και μόνο επειδή διαφέρει;

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.