E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυστηρή δικαστική απόφαση για την Angelina Jolie

Αυστηρή προειδοποίηση αν η σταρ δε συμμορφωθεί με τις αποφάσεις

Αυστηρή δικαστική απόφαση για την Angelina Jolie
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/6/2018 | 22:25

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση διαζυγίου Jolie-Pitt. Σύμφωνα με το lifestyle site The Blast, o δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση διαζυγίου των δύο σταρ διαπίστωσε ότι η έλλειψη «μιας σχέσης με τον πατέρα τους είναι επιβλαβής» για τα έξι παιδιά του ζευγαριού και ανέφερε ότι «είναι κρίσιμο κάθε ένα από αυτά να έχει μια υγιή και ισχυρή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα τους». Μάλιστα το γνωστό site US Weekly επιβεβαίωσε την εγκυρότητα των δικαστικών εγγράφων που αναφέρει το The Blast και αναφέρει επιπροσθέτως ότι ο δικαστής διέταξε τη Jolie να κανονίσει τηλεφωνική επικοινωνία των παιδιών με τους γιατρούς τους, ώστε να τους εξηγήσουν ότι «το δικαστήριο αποφάσισε ότι καθένα από αυτά πρέπει να νιώθει ασφαλές με τον πατέρα τους». Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Brad Pitt απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών από το FBI και το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Los Angeles το Νοέμβριο του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δικαστήριο όρισε συγκεκριμένες ώρες και ημερομηνίες που η 43χρονη ηθοποιός πρέπει να έχει διαθέσιμα τα παιδιά -δηλαδή τον 16χρονο Maddox, τον 14χρονο Pax, τη 13χρονη Zahara, η 12χρονη Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox, ηλικίας εννέα χρονών- στον πατέρα τους αυτό το καλοκαίρι, τόσο στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας «Maleficent 2», όσο και στο Λος Άντζελες. Ο δικαστής ωστόσο έχει συμπεριλάβει μία εξαίρεση και επιτρέπει στον μεγαλύτερο υιοθετημένο γιο του πρώην ζευγαριού, τον 16χρονο Maddox, να επιλέξει αυτός πόσο χρόνο θέλει να περνά με τον πατέρα του. Η Jolie επίσης πρέπει να δώσει στον Pitt την δυνατότητα επικοινωνίας με κάθε ένα από τα παιδιά ξεχωριστά, παρέχοντάς του τον αριθμό τηλεφώνου τους και επιτρέποντάς του να επικοινωνεί μαζί τους όποτε το επιθυμεί χωρίς να της επιτρέπεται να ελέγχει την επικοινωνία τους.

Τέλος σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, υπάρχει αυστηρή προειδοποίηση αν η σταρ δε συμμορφωθεί με τις αποφάσεις. «Εάν τα ανήλικα παιδιά παραμείνουν αποκομμένα από τον πατέρα τους και, ανάλογα με τις περιστάσεις που περιβάλλουν αυτή την κατάσταση, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του χρόνου που περνούν με την Τζολί και μπορεί να οδηγήσει το Δικαστήριο να ορίσει την πρωταρχική επιμέλεια στον Πιτ», αναφέρουν τα έγγραφα.

Η Angelina κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt το Σεπτέμβριο του 2016, ισχυριζόμενη ότι ο χωρισμός ήταν «για την υγεία της οικογένειας». Το διάσημο ζευγάρι είχε μπει σε πολύμηνη δημόσια διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, μετά την αίτηση διαζυγίου από τη Τζολί όμως τον Ιανουάριο του 2017, μετά από κοινή τους δήλωση τα πνεύματα φαίνεται ότι είχαν ηρεμήσει για τους δύο, καθώς είχαν ανακοινώσει ότι θα προσπαθήσουν από κοινού να βρουν μία λύση και να διαχειριστούν το διαζύγιο περισσότερο ιδιωτικά.

Οι εκπρόσωποι του Pitt και της Jolie δεν έχουν προβεί ακόμη σε σχόλια.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Πριν 10 ώρες

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Πριν 10 ώρες

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Πριν 10 ώρες

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Πριν 10 ώρες

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.