E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Διαγωνισμός E‑Daily Instagram: Κερδίστε το βιβλίο του καλοκαιριού «Καίει ο Ήλιος τα Μεσάνυχτα;»

Aπό την Πολύμνια Κοσσόρα

Διαγωνισμός E‑Daily Instagram: Κερδίστε το βιβλίο του καλοκαιριού «Καίει ο Ήλιος τα Μεσάνυχτα;»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο τυχεροί νικητές μπορούν να κερδίσουν το βιβλίο της Πολύμνιας Κοσσόρα «Καίει ο Ήλιος τα Μεσάνυχτα;» μέσα από το Instagram του Ε-Daily!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την επιτυχημένη διαδρομή του πρώτου βιβλίου της «Ανοξείδωτη Μνήμη», η Πολύμνια Κοσσόρα επιστρέφει με το «Καίει ο ήλιος τα μεσάνυχτα;». Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που διεκδικεί επάξια μια θέση στην καρδιά του αναγνώστη, αλλά και στην βαλίτσα των διακοπών.

Και αυτό γιατί διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία του συναρπαστικού αναγνώσματος: Σασπένς και ανατροπές, πάθη, μισές αλήθειες με κόστος μεγαλύτερο και από το πιο μεγάλο ψέμα, διαφορετικές κουλτούρες και δρόμους παράλληλους που γυρεύουν σημείο σύγκλισης.

Κερδίστε ένα αντίτυπο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάντε μας follow στο Instagram και like στο post, για να μπείτε στην κλήρωση!

Ήρωες που συμμερίζεσαι και εικόνες- πλασμένες από λέξεις που ρέουν αβίαστα, από την Ελλάδα και την Νορβηγία που σε ταξιδεύουν. Στα παραπάνω, προσθέστε το μικρό μέγεθος του βιβλίου (κυκλοφορεί σε pocket size), το οποίο το καθιστά ιδιαίτερα ευκολοδιάβαστο.

«Καίει ο ήλιος τα μεσάνυχτα;» Πάει ένας χρόνος…

Πού πάνε τα βιβλία έναν χρόνο μετά; Μένουν στα ράφια των ανθρώπων που τα αγάπησαν; Στις καρδιές τους; Μήπως διψάνε για νέους φίλους; Για φρέσκα μάτια που θα τα διαβάσουν και θα συγκινηθούν; Ταξιδεύουν σε νέα χέρια, μαζί με τη φαντασία του νέου τους ιδιοκτήτη; Δίνουν χαρά, ενδιαφέρον, χαμόγελο ή αγωνία; Τα καλά βιβλία δεν γερνάνε ποτέ. Ένα βιβλίο ζει και έξω από τις προθήκες των βιβλιοπωλείων. Εκεί θα δεις φρέσκιες και γυαλιστερές μόνο τις νέες εκδόσεις, νέα εξώφυλλα, τίτλους και χρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πού πάει το «Καίει ο ήλιος τα μεσάνυχτα;» τώρα που έκλεισε ένας χρόνος από την κυκλοφορία του; Διένυσε μια έντονη χρονιά. Από χέρι σε χέρι, από στόμα σε στόμα, αγαπήθηκε, προκάλεσε συζητήσεις, γέννησε απορίες. Σε μένα, τη δημιουργό του, η πορεία του χάρισε συγκίνηση, περηφάνεια, αλλά και προβληματισμό. Οι ερωτήσεις που δέχτηκα ανέδειξαν και πτυχές της ιστορίας που δεν είχα συνειδητοποιήσει. Είδα τους ήρωές μου να πραγματώνονται με πολλά πρόσωπα μέσα από το βλέμμα του αναγνώστη. Έζησα στην πράξη αυτό που λέγεται, ότι «κάθε αναγνώστης και μια διαφορετική ματιά».

Κερδίστε ένα αντίτυπο!

Κάντε μας follow στο Instagram και like στο post, για να μπείτε στην κλήρωση!

Πού πάει τώρα λοιπόν; Σίγουρα πάει παραλία να πάρει τον αέρα του. Στις σελίδες του θα κρυφτεί λίγη άμμος, ίσως και κάποιοι μικροί λεκέδες από χέρια που θα το αγαπήσουν και δεν θα θέλουν να το αποχωριστούν μέχρι την τελευταία σελίδα. Θα πετάξει σε πτήσεις μακρινές. Θα σκαρφαλώσει σε βράχια, θα αναπαυθεί σε πυκνούς ίσκιους. Αλλά θα γεμίσει και ήσυχες ώρες, μοναχικές, που διψούν για ένα ταξίδι συναισθημάτων. Για μια ανθρώπινη ιστορία, με αληθινούς χαρακτήρες και ρεαλιστικές ανατροπές. Μια ιστορία για την τρυφερότητα, την αγάπη και την απώλεια. Μια τέτοια ιστορία δεν παλιώνει ποτέ, έστω και αν δεν βρίσκεται πια στην πρώτη εμπορική γραμμή. Περιμένει να διαβαστεί από νέους αναγνώστες, να κουβεντιαστεί από στόμα σε στόμα, να συνεχίσει την πτήση της.

Πολύμνια Κοσσόρα

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.