ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ο Karl Lagerfeld πουλά το παλάτι του στο Αμβούργο

Αν σας περισσεύουν 10 εκατομμύρια ευρώ, σκεφτείτε το!

Ο Karl Lagerfeld πουλά το παλάτι του  στο Αμβούργο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για την υπερπολυτελή κατοικία ενός από τους βασικούς πυλώνες της σύγχρονης βιομηχανίας της μόδας, ο οποίος είναι γνωστός για την εξαιρετική αισθητική του και το λεπτό του γούστο.

Ο Karl Lagerfeld, φαίνεται ότι αποφάσισε να πουλήσει τη Villa Jako, η οποία αποτελεί ένα καλλιτεχνικό στολίδι και όταν δείτε τις φωτογραφίες της, θα καταλάβετε ακριβώς το λόγο. Με αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από τη Ρωμαϊκή εποχή, χτισμένη το 1920 σε μια ιδιωτική έκταση στο Αμβούργο της Γερμανίας, αυτή η βίλα είναι ο ιδανικός τόπος για απομόνωση μέσα στην πολυτέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Villa Jacko πήρε το όνομα της από τον αγαπημένο και επί 18 χρόνια σύντροφο του γνωστού σχεδιαστή, Jacques de Bascher, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή, κάνοντας αβάσταχτη την απώλεια για τον Lagerfeld. Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο ίδιος αποφάσισε να της βάλει πωλητήριο και τώρα η βίλα αναζητεί τον καινούργιο της ιδιοκτήτη, ο οποίος θα καλείται να πληρώσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να την αποκτήσει.

Για ποιο λόγο όμως, αυτή η κατοικία είναι τόσο ακριβή; Αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για ένα διώροφο κτίσμα, κλασικής αρχιτεκτονικής που καταλαμβάνει 445 τ.μ., ενώ διαθέτει και αποκλειστική θέα στον ποταμό Elbe και παράλληλα βρίσκεται σε μια ήσυχη, ιδιωτική περιοχή του Αμβούργου, που φημίζεται για την πολυτέλεια της.

Εκτός των άλλων, διαθέτει 3 master κρεβατοκάμαρες με τα δικά τους μπάνια και τις δικές τους γκαρνταρόμπες, καθιστικό 80 τ.μ., μεγάλη τραπεζαρία, αίθριο και μία τεράστια βιβλιοθήκη. Αυτό όμως που αποτελεί το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του σπιτιού, είναι οι οροφές του, οι οποίες έχουν επενδυθεί με χρυσό.

Αν δεν αξίζει αυτή η βίλα τα 10 εκατομμύρια, τότε ποιο σπίτι τα αξίζει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 218 / position2: 807
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb