SKIN CARE

Κάνε βελούδινες τις σκασμένες φτέρνες σου το καλοκαίρι

Πώς γίνεται βήμα - βήμα

Κάνε βελούδινες τις σκασμένες φτέρνες σου το καλοκαίρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βήμα προς βήμα, η ξηρή επιδερμίδα μπορεί να οδηγήσει σε σκασμένες φτέρνες! Eιδικά το καλοκαίρι οι σκασμένες φτέρνες είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα των ποδιών, ιδιαίτερα καθώς η αφυδάτωση της επιδερμίδας γίνεται όλο και περισσότερη, με τα πόδια μας να ταλαιπωρούνται με τις σαγιονάρες, το αλάτι και την άμμο.

Να τα βήματα για το σωστό και σωτήριο pedicure.

Moυλιάζετε
Όλα ξεκινούν με ένα ενυδατικό ποδόλουτρο. Είτε στο μπάνιο ή σε μια λεκάνη ποδιών βάλτε ζεστό νερό, άλατα, και ίσως λίγο jojoba ή άλλο ενυδατικό λάδι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τώρα, απολέπιση
Το επόμενο βήμα είναι να απαλλαγούμε από το ξηρό, τραχύ δέρμα. Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρόπετρα στις φτέρνες σας ή μια καλή ράσπα και δοκιμάστε ένα καλό scrub ποδιών! Δεν τρίβουμε πολύ σκληρά. 

Ενυδάτωση
Αφού ξεπλύνετε και στεγνώσετε τα πόδια σας με την πετσέτα, ενώ είναι ακόμα νωπά από την ζεστή υγρασία, ενυδατώστε αμέσως! Χρειάζεστε μια βαθιά ενυδατική κρέμα που θα διεισδύσει ακόμα και το τραχύ δέρμα. Ιδανικό το λάδι καρύδας!

Τώρα, θεραπεία!
Αν έχετε ξηρό δέρμα αλλά και σχισμές στο δέρμα, χρειάζεται επιπλέον φροντίδα. Ξεκινήστε με μια ενυδατική μάσκα ανακατεύοντας μέλι με λάδι καρύδας! Μικρό μυστικό, να αλείψετε στις φτέρνες μια μαυρισμένη μπανάνα!

Αποθεραπεία
Έπειτα, φορέστε μια μαλακή βαμβακερή κάλτσα και κοιμηθείτε. Το πρωί τα πόδια θα είναι βελουδένια! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 311 / position2: 555
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb