ΣΧΕΣΕΙΣ

Όταν πρέπει να υποκρίνεσαι για να μη νιώσει το ταίρι σου άσχημα

«Η ζωή μου μαζί του ήταν σαν μια μεγάλη θεατρική παράσταση»

Όταν πρέπει να υποκρίνεσαι για να μη νιώσει το ταίρι σου άσχημα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jude περιγράφει σε περιοδικό πώς η ανασφάλεια του αγοριού της έγινε... καθημερινή δουλειά της προσπαθώντας να την ικανοποιήσει!

"Γνωριστήκαμε και όλα μπήκαν σε μια ροή πολύ γρήγορα. Εγώ ήμουν σε μια πολύ καλή φάση στα επαγγελματικά μου, είχα ρολλάρει τα πάντα και επιτέλους απολάμβανα τη ζωή μου. Είχα ενέργεια και καλή διάθεση.

Πρότεινα ένα σωρό δραστηριότητες και εκδρομές, βόλτες και αυθόρμητα ταξιδάκια, και μια ζωή χαλαρή και πολύ δημιουργική. Εκείνος ακολούθησε τα πάντα, με χαρά και όρεξη. Ένας νέος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά του και περνούσε υπέροχα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές γνωριμίες και επαφές, νέα μέρη και εμπειρίες - τι να μη σου αρέσει από αυτή τη ζωή;

"Η δική του ανασφάλεια με έβγαλε νοκ άουτ σε 12 μήνες"

Όμως η ζωή δεν είναι πάντα διασκεδαστική και εύκολη, και τα χρήματα πολλές φορές τελειώνουν πριν το πάρεις χαμπάρι. Σε δύσκολες φάσεις και όσο η σχέση μας προχωρούσε, βρέθηκα κουρασμένη, ξενερωμένη, απλώς ταλαιπωρημένη και ήθελα να ηρεμήσω, να χαλαρώσω σπίτι μου. Εκείνος όμως, μετέφραζε κάθε κούρασή μου σε αδιαφορία, κάθε χασμουρητό μου μετά από 10 ώρες δουλειάς σε τεμπελιά και έπαιρνε τα πάντα στραβά.

Για να μη νιώθει άσχημα έπρεπε να χαμογελάω συνεχώς και να είμαι στην τσίτα. Η μέρα μου ήταν χαλαρή σχεδόν όση ώρα ήμουν μακριά του και όταν τον έβλεπα... ήταν σα να ξεκινούσε η δουλειά"

Βρες το κέφι σου, βρες τη διάθεσή σου μου έλεγε συνέχεια, λες και ήμουν από κάπου υποχρεωμένη να είμαι ο κλόουν της βραδιάς. Με απογοήτευε διαρκώς που αντί να μου συμπαραστέκεται, ήθελε εγώ να υποκρίνομαι.

Δεν μπορούσα να πω τα παράπονά μου, δεν μπορούσα να θυμώσω ούτε να έχω νεύρα γιατί έπρεπε να υπηρετήσω την εικόνα που εκείνος μου έδωσε, την οποία δεν ήθελα.

Μια μέρα που γύρισε σπίτι κι εγώ κοιμόμουν στον καναπέ, μου είπε να σηκωθώ και να 'βρω τον εαυτό μου'. Γύρισα πλευρό και κοιμήθηκα όσο εκείνος έφευγε από το σπίτι γιατί δεν τον καταλάβαινα. Ήμουν απλώς κουρασμένη και πλέον δεν είχα καμία όρεξη να απολογηθώ..."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 133 / position2: 575
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb