E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ζει στο αυτοκίνητό του για να αποφύγει την βίαιη σύντροφό του

Η μετακόμιση στην Αγγλία δεν πήγε όπως την περίμενε

Ζει στο αυτοκίνητό του για να αποφύγει την βίαιη σύντροφό του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/7/2018 | 12:56

Ο Ρόμπεν Κόζενς, ένας Αμερικανός μεσήλικας, αποφάσισε προ πενταετίας να αφήσει πίσω του τη ζωή που είχε στις ΗΠΑ και να μετακομίσει στο Χαλ της Αγγλίας για να συζήσει με μια γυναίκα που γνώρισε online παίζοντας διαδικτυακό πόκερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόνο που η σχέση τους δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε, καθώς η γυναίκα αποδείχθηκε ότι ζήλευε παθολογικά σε σημείο μάλιστα να ασκεί πάνω του βία.

Όπως παραδέχεται ο 59χρονος μηχανικός, από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους η γυναίκα, την οποία δεν κατονομάζει, έδειξε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ων «καμπανάκι», αλλά δεν έδωσε σημασία.

Στις αρχές της σχέσης τους, πριν ακόμα μετακομίσει στο Χαλ, του είχε ζητήσει να ταξιδέψει στην Αγγλία για να την δει, αλλά εκείνος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να τον απειλήσει λέγοντάς του ότι θα έστελνε στο αφεντικό του πολύ προσωπικές φωτογραφίες του. Εκείνος θεώρησε πως με αυτή τη συμπεριφορά ήθελε να του δείξει πόσο πολύ ήθελε να τον δει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την ώρα ωστόσο που μετακόμισε στο σπίτι της, η κατάσταση ξέφυγε, όπως περιγράφει μιλώντας στο metro.co.uk.

«Στην αρχή περνούσαμε τόσο ωραία μαζί, αλλά μετά άρχισε να αλλάζει. Έψαχνε συνέχεια το κινητό μου και με ρωτούσε συνεχώς που είμαι και με ποιο μιλάω. Ενεργοποίησε ακόμα και την τοποθεσία στο κινητό μου ώστε να μπορεί να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκομαι. Δεν με πίστευε όταν της έλεγα πως ήμουν για ψώνια και έλεγχε τους λογαριασμούς μου και τα εκκαθαριστικά του τραπεζικού μου λογαριασμού καθώς με κατηγορούσε ότι έστελνα χρήματα σε άλλη γυναίκα στις ΗΠΑ».

Αρκετές φορές μάλιστα έβγαινε εκτός ορίων επιδεικνύοντας βίαιη συμπεριφορά απέναντί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με χτύπαγε και με δάγκωνε και στη συνέχεια ζητούσε συγνώμη. Έλεγε πως δεν θα το ξανακάνει και πως θα ζητούσε βοήθεια για τη συμπεριφορά της. Σε αρκετές περιπτώσεις έφευγα από το σπίτι αλλά πάντα κατάφερνε να με πείθει να επιστρέψω λέγοντάς μου πως λείπω στα εγγόνια της», περιγράφει.

Ο 59χρονος άνδρας βίωνε σε καθημερινή βάση έναν εφιάλτη καθώς η σύντροφός του ήταν τόσο απρόβλεπτη, στα όρια ψυχοπαθούς, που δεν ήξερε τι να περιμένει. Κάποιες μέρες που είχε ρεπό, εκείνη δεν πήγαινε στη δουλειά της, αλλά κρυβόταν σε δωμάτια του σπιτιού χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, για να τον ελέγχει.

Μετά από όλα αυτά ο Ρόμπεν Κόζενς έφυγε από το σπίτι και μέχρι να βρει νέα εστία, ζει στο αυτοκίνητό του. Η αρρωστημένη σχέση είχε αντίκτυπο και στην ψυχική του υγεία, καθώς όπως λέει πάσχει από κατάθλιψη, γεγονός που τον ανάγκασε να αφήσει τη δουλειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει για την δυσάρεστη εμπειρία του είναι να για να προστατεύσει ανθρώπους που μπορεί να βρεθούν στην ίδια θέση με αυτόν.

«Αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό να μιλήσω για την περιπέτειά μου, γιατί πολλοί άνθρωποι γνωρίζονται στο διαδίκτυο αλλά στην πραγματικότητα είναι άγνωστοι μεταξύ τους και τότε είναι που μπορεί να χαθεί ο έλεγχος. Δεν θέλω γυναίκες σαν κι αυτήν να νομίζουν ότι μπορούν να συμπεριφέρονται στους ανθρώπους με τέτοιο τρόπο και να τη γλυτώνουν. Υπάρχει υποστήριξη εκεί έξω αν τη χρειαστείτε. Και προς θεού, μην γυρίζετε πίσω. Λένε ότι θα αλλάξουν, αλλά δεν πρόκειται να το κάνουν».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διέρρευσε έκθεση της CIA: Η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να εξαπολύσει θανατηφόρο ιό στον πλανήτη

Πριν 11 ώρες

Σοκάρουν τα στοιχεία για τη δράση της Πιονγκγιάνγκ

Καιρός: Πότε θα «χτυπήσει» τη χώρα ο πολικός αεροχείμαρρος

Πριν 11 ώρες

Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες

Καιρός: Η σκόνη φεύγει, ο αεροχείμαρρος έρχεται

Χτες

Η πρόγνωση του meteo και η ανάρτηση Τσατραφύλλια για τις επόμενες ημέρες

Πασχαλινό ωράριο: Πότε ξεκινάει ‑ Τι ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Χτες

Στις 25 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα

Χάος σε Ντουμπάι, Ομάν, Μπαχρέιν και Κατάρ από τις βροχοπτώσεις‑ρεκόρ ‑ Αδιανόητες εικόνες στα εμπορικά κέντρα

Χτες

Κάτω από το νερό το αεροδρόμιο του Ντουμπάι - Σ΄ένα 24ωρο η ποσότητα νερού που έπεσε αντιστοιχεί σε δύο χρόνια βροχής - Στο Ομάν 19 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους

Θεσσαλονίκη: Αναμορφωτικά μέτρα σε ανήλικους που λήστεψαν καθηγητή λυκείου έξω από σχολείο

Χτες

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείτο ένας ακόμη ανήλικος που απηλλάγη της κατηγορίας

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.