E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Stranger Things: Όσα ξέρουμε για τη τρίτη σεζόν της κορυφαίας σειράς

Ο,τι θέλετε να μάθετε χωρίς spoilers

Stranger Things: Όσα ξέρουμε για τη τρίτη σεζόν της κορυφαίας σειράς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την τρίτη σεζόν του Stranger Things να βρίσκεται τώρα στο στάδιο της παραγωγής και το πρώτο teaser να είναι επίσημα διαθέσιμο για τους οπαδούς της σειράς του Netflix, ήρθε η ώρα να κάνουμε έναν απολογισμό για το πού αφήσαμε την υπόθεση και τι θα ακολουθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έχουν υπάρξει πολλές ενδείξεις μέχρι στιγμής, όσον αφορά το πού θα πάει η ιστορία, αλλά τα κομμάτια του παζλ  που ανακαλύπτουμε υπόσχονται το ίδιο νοσταλγικό ύφος που μας έχει συνηθίσει η σειρά.

Τι ξέρουμε ως τώρα;

Η αλλαγή έρχεται στο Hawkins - αλλά όχι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τρίτη σεζόν των Stranger Things δεν θα κάνει το ντεμπούτο της μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο αντιπρόεδρος πρωτότυπου περιεχομένου του Netflix, Cindy Holland, επιβεβαίωσε την καθυστέρηση σε συνέδριο της ένωσης τηλεκριτικών λέγοντας πως "Οι αδελφοί Duffer και Shawn Levy έχουν δουλέψει πραγματικά σκληρά, και καταλαβαίνουν ότι οι προσδοκίες είναι υψηλές". "Θέλουν να δώσουν κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο από αυτό που έκαναν πέρυσι. Και έτσι θέλουν πραγματικά  το χρόνο τους για να το κάνουν σωστά. "

Η τρίτη σεζόν επίσης έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω, καθώς ο Noah Schnapp, που παίζει τον Will Beyers, επιβεβαίωσε ότι θα διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1985, υποδεικνύοντας πιθανώς πως θα δούμε τους χαρακτήρες τις σειράς στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Εν τω μεταξύ, στο πρώτο teaser  όποιος είναι εξοικειωμένος με την αισθητική της δεκαετίας του 1980 στις ΗΠΑ, αναγνωρίζει στο νέο εμπορικό κέντρο Starcourt του Hawkins, ιστορικά καταστήματα όπως τα Claire και τα Sam Goody. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Steve Harrington (Joe Keery) παρουσιάζεται να εργάζεται στο παγωτατζίδικο  Scoops Ahoy μαζί με την νεοφερμένη στη σειρά Robin (Maya Hawke, κόρη του Ethan Hawke και της Uma Thurman).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, η νέα σεζόν πρόκειται να αποτελείται από οκτώ επεισόδια και φαίνεται να είναι η προτελευταία μας επίσκεψη στο Hawkins. "Σκέφτομαι ότι θα είναι τεσσάρων σεζόν και μετά τέλος", δήλωσε ο σκηνοθέτης Ross Duffer πέρυσι, σημειώνοντας ότι το νεαρό cast της σειράς θα συνεχίσει να μεγαλώνει ( ήδη ξεκίνησαν παιδιά και γίνοται πλέον έφηβοι) και ότι θα ήταν γελοίο να αντιμετωπίζουν ένα καταστροφικό γεγονός ανά έτος.

Θα υπάρχουν και άλλα νέα πρόσωπα στο Hawkins, και μεγαλύτεροι ρόλοι για κάποια ήδη γνωστά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν επισκεφθήκαμε για τελευταία φορά τον Hawkins, το τέρας Mind Flayer επικρατούσε στο γυμνάσιο του Hawkins , καθιστώντας σαφές ότι η εξαφάνιση του Will Byers (Noah Schnapp) ήταν μόνο η αρχή των προβλημάτων της πόλης.

Η δεύτερη περίοδος έδωσε περισσότερες ερωτήσεις από τις απαντήσεις, επεκτείνοντας τους μύθους της σειράς και βουτώντας βαθύτερα στο Upside Down, καθώς και τις υπερδυνάμεις της Eleven (Millie Bobby Brown).

Αν και το βασικό cast είναι έτοιμο να επιστρέψει για την τρίτη σεζόν, όπως και οι προσθήκες της δεύτερης σεζόν, η τρίτη φέρνει επίσης φρέσκο αίμα. Εκτός από την Robin, υπάρχει μια έφηβος στην πόλη που ονομάζεται Heather (Francesca Reale), "μια δημοφιλής ναυαγοσώστρια στην δημοτική πισίνα τουHawkins".

Θα δούμε επίσης δυο γνωστούς ηθοποιούς στους ρόλους του πολιτικού και του δημοσιογράφου όπως επίσης και τον χαρακτήρα μιας 70χρονης γυναίκας που θα συμβουλεύει τα παιδιά.

Μερικοί γνωστοί χαρακτήρες θα έχουν μεγαλύτερους ρόλους . Μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις της δεύτερης εποχής των Stranger Things ήταν ότι ο Martin Brenner (Matthew Modine), πατέρας τηςEleven, είναι ακόμα ζωντανός. "Ο Brenner είναι εκεί έξω", επιβεβαίωσαν οι αδελφοί Duffer.

Οι χαρακτήρες όλο και μεγαλώνουν, όπως και οι σχέσεις μεταξύ τους

Στο τέλος της δεύτερης σεζόν είδαμε τον Mike και την Eleven ζευγάρι, καθώς και τον Lucas (Caleb McLaughlin) και την Max (Sink). Αν και θα υπάρξει ένα ελαφρύ άλμα χρόνου πριν ξεκινήσει η τρίτη σεζόν, οι Duffers έχουν πει ότι και τα δύο ζευγάρια θα είναι μαζί, αλλά η έναρξη της εφηβείας - και οι προκλήσεις του έρωτα- μπορούν να δοκιμάσουν τα μέλη της ομάδας ακριβώς όπως και κάθε τέρας.

Ο αστυνομικός Hopper (David Harbour) γίνεται επίσημα ο πατέρας της Eleven, και παρόλο που η δεύτερη σεζόν τελείωσε με καλό κλίμα μεταξύ τους, η σχέση τους θα περάσει από δοκιμασίες.

Ο κόσμος των Stranger Things μεγαλώνει επίσης, με την ανακάλυψη των αδερφών της Eleven, που είναι ακόμα εκεί έξω, και την υπονοούμενη ασταμάτητη εμφάνιση του Upside Down.

«Παρουσιάζουμε αυτή την ιστορία από την σκοπιά πολύ ανθρώπινων χαρακτήρων», εξήγησε ο Duffers, καθιστώντας σαφές ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρουμε απαντήσεις σε κάθε μυστήριο που περιέχεται στη σειρά. "Δεν υπάρχει περίπτωση να κατανοήσουμε ποτέ πλήρως αυτό το μέρος." 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 23
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.