E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κεφαλονιά: Σοκάρει ο ιατροδικαστής για το 20χρονο μοντέλο

«Μη δείτε το παιδί σας» η συμβουλή του ιατροδικαστή στη μητέρα

Κεφαλονιά: Σοκάρει ο ιατροδικαστής για το 20χρονο μοντέλο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/9/2018 | 10:45

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει το θάνατο της Sinead McNamara, που βρέθηκε κρεμασμένη στο γιοτ Mayan Queen IV ενώ αυτό βρισκόταν στην Κεφαλονιά. Το 20χρονο μοντέλο βρέθηκε απαγχονισμένο όμως οι συνθήκες του θανάτου της, που για την ώρα αποδίδεται σε αυτοκτονία, εξακολουθούν να βρίσκονται στο σκοτάδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην κατοχή των ελληνικών αρχών, που ερευνούν την υπόθεση, βρίσκεται video από τις κάμερες ασφαλείας του γιοτ, το οποίο, σύμφωνα με το news.com.au, φέρεται να έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Και ίσως αυτό να μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που ζητούν οι δικοί της άνθρωποι για να μάθουν υπό ποιες συνθήκες άφησε την τελευταία της πνοή η 20χρονη. Εκτός από το video, οι αρχές εξετάζουν και το κινητό της άτυχης κοπέλας και κυρίως τα μηνύματα που ίσως δέχτηκε ή έστειλε το μοιραίο βράδυ.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε η σορό του 20χρονου μοντέλου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της προήλθε από απαγχονισμό. Ωστόσο, θα χρειαστεί να περάσουν εβδομάδες ή ακόμα και μήνες για να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στη σορό της. Ο θάνατός της αποδίδεται μεν σε αυτοκτονία, υπάρχουν όμως πολλά σκοτεινά σημεία στην υπόθεση που έχει σοκάρει την Αυστραλία και την τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς.

Το 20χρονο μοντέλο βρέθηκε κρεμασμένο με σχοινιά στην πρύμνη του γιοτ (όπου εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος) τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (31.08.2018). Έκανε την τελευταία της βάρδια στο Mayan Queen IV, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, όταν έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της. Η Sinead McNamara περίμενε τη μητέρα και την αδερφή της για να περάσει μαζί τους μερικές μέρες διακοπών, πριν επιστρέψει στην Αυστραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μη δείτε το παιδί σας»
Αφού ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή, η σορός της άτυχης 20χρονης θα επιστρέψει στην Αυστραλία για να ταφεί. Στην Ελλάδα βρίσκονται ήδη η μητέρα και η αδερφή της, που βρίσκονταν εν πτήσει όταν έμαθαν τα τραγικά νέα.

Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 20χρονη έφυγε τόσο ξαφνικά και με τέτοιο τρόπο από τη ζωή. Μια ακόμη σοκαριστική πτυχή της υπόθεσης είναι αυτή που φέρνει στο φως η Daily Mail. Όπως αναφέρει, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της προήλθε από απαγχονισμό, συμβούλευσε τη μητέρα και την αδερφή της να μην επισκεφτούν το νεκροτομείο! «Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι απέτρεψε τη μητέρα της Sinead McNamara, Κάιλι και την αδερφή της Λόρεν, από το να επισκεφτούν τη σορό της στο νοσοκομείο, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να πάνε να τη δουν σε τόσο κακή κατάσταση», αναφέρει η Daily Mail.

Οι πρώτες τραγικές στιγμές
Ο άνθρωπος που βρήκε το 20χρονο κρεμασμένο στο πίσω κατάστρωμα του υπερπολυτελούς γιοτ περιέγραψε στο news.com.au τις τραγικές στιγμές. Πως προσπάθησαν να της σώσουν τη ζωή και πως περιπολικό της αστυνομίας είχε περάσει μερικά λεπτά πριν από το σημείο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν ο καπετάνιος ενός γιοτ που ήταν «δεμένο» κοντά στο Mayan Queen IV, στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με έναν φίλο του, επέστρεφε στο πλοίο του περίπου στη 01:45 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν είδε τη νεαρή γυναίκα. Ο καπετάνιος, σύμφωνα με τον φίλο του, της φώναξε «τι κάνεις;» και όταν εκείνη δεν απάντησε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αμέσως, στο σημείο έφτασαν άνδρες του λιμενικού αλλά και μέλη της ασφάλειας του γιοτ.

Σύμφωνα με την κατάθεση του καπετάνιο, κατά τραγική ειρωνεία, από το σημείο είχε περάσει λίγα λεπτά πριν ένα περιπολικό αλλά δεν είδε τη νεαρή γυναίκα. Ο ίδιος περιέγραψε τις αγωνιώδεις προσπάθειες των αστυνομικών και των γιατρών να σώσουν τη ζωή της άτυχης Sinead McNamara. Μισή ώρα αφού τη βρήκαν, αποφασίστηκε να γίνει αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας.

«Στην ουσία πανηγυρίζαμε στην αρχή γιατί πιστεύαμε πως είχε σωθεί. Αργότερα, όμως, μάθαμε ότι πέθανε», είπε ο φίλος του καπετάνιου. Το 20χρονο μοντέλο άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, ώρες αφού είχε πέσει σε κώμα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Lufthansa στη Ρόδο

Χτες

Υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του

Βίντεο με την φρεγάτα «Ύδρα» να περιπολεί στα στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ της Ερυθράς Θάλασσας

Χτες

Το ελληνικό πολεμικό πλοίο παρέχει προστασία σε εμπορικά πλοία

«Ανοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου ‑ Πατρών: Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Χτες

Διάβρωση η οποία οδηγεί και σε σημαντική καθίζηση του οδοστρώματος σημειώνεται σε μήκος 35 ολόκληρων χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στην Αθηνών‑Κορίνθου ‑ Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου

Χτες

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Πάτρα: Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι χιλιάδες επισκέπτες του καρναβαλιού – Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ

Χτες

Τα λεωφορεία αναχωρούν ανά δεκάλεπτο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού

Εύβοια: 21χρονος έπεσε από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Χτες

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει για νοσηλεία

«Στην Ελλάδα των Τεμπών»: Το συγκλονιστικό τραγούδι για τα 57 θύματα της τραγωδίας

Χτες

Το τραγούδι για το δυστύχημα στα Τέμπη αποτελεί σύμπραξη δέκα καλλιτεχνών

Στο Αυτόφωρο οι 49 συλληφθέντες στο ΑΠΘ – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Χτες

Σε εξέλιξη ξεχωριστή έρευνα για τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν κατά τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σάλος στη Γερμανία από τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας: Οι μαθητές να προετοιμάζονται και για πόλεμο

Χτες

Οι ασκήσεις για καταστροφές είναι κομμάτι της καθημερινής ζωής, υποστηρίζει η Μπετίνα Σταρκ-Βάτσινγκερ που υποστηρίζει ότι οι νέοι πρέπει να έχουν επίγνωση των απειλών

Πώς γίνεται το πέταγμα του χαρταετού ‑ Αναλυτικές οδηγίες

Χτες

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα

Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι: 300.000 προφυλακτικά θα διατεθούν στο Ολυμπιακό Χωριό

Χτες

Περίπου δύο την ημέρα για κάθε έναν και κάθε μία από τους 9.000 αθλητές και αθλήτριες που θα φιλοξενηθούν στη γαλλική πρωτεύουσα – Από… χαρτόνι τα κρεβάτια

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.