SKIN CARE

Μάθε πως πρέπει να φροντίζεις τον λαιμό σου αν δεν θέλεις να δεις δυσάρεστες επιπτώσεις

Μπορεί να αμελείς την περιποίηση του, όμως αυτό το σημείο χρειάζεται μεγάλη προσοχή

Μάθε πως πρέπει να φροντίζεις τον λαιμό σου αν δεν θέλεις να δεις δυσάρεστες επιπτώσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δέρμα στην περιοχή του λαιμού, αποτελεί μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές όσον αφορά τα σημάδια γήρανσης και δυστυχώς, ελάχιστες γνωρίζουν πως πρέπει να το φροντίζουν.

Για αυτό λοιπόν, εμείς αποφασίσαμε να σου παρουσιάσουμε πως θα πρέπει να φροντίζεις την περιοχή του λαιμού σου καθημερινά, ώστε να αποφύγεις τα ανεπιθύμητα σημάδια του χρόνου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να εντάξεις 4 μικρές συνήθειες στην περιποίηση σου και δεν θα αργήσεις να απολαύσεις τα θεαματικά τους αποτελέσματα.

  • Σωστή ενυδάτωση: Όταν απλώνεις την ενυδατική κρέμα του προσώπου σου, θα πρέπει να συνεχίζεις και στην περιοχή του λαιμού, ενώ αν θεωρείς ότι χρειάζεσαι κάτι πιο δυνατό για αυτήν την περιοχή, τότε μπορείς να προμηθευτείς μια αντίστοιχη κρέμα.
  • Αντηλιακή προστασία: Επειδή και ο λαιμός σου εκτίθεται καθημερινά στον ήλιο, δεν θα πρέπει να ξεχνάς να του αλείφεις αντηλιακό, μέχρι και τη βάση του.
  • Πρόσεχε την στάση σου μπροστά στον υπολογιστή: Οι περισσότερες σίγουρα θα γέρνατε το κεφάλι μπροστά και αυτό σίγουρα δεν κάνει καθόλου καλό, τόσο στον αυχένα, όσο και στον λαιμό. Αντιθέτως, η σωστή θέση μπροστά στον υπολογιστή, είναι με την οθόνη στο ύψος των ματιών σου. Έτσι, θα βοηθήσεις και την πλάτη σου, πέρα από τον αυχένα και τον λαιμό σου.
  • Επέλεξε το σωστό μαξιλάρι: Με σκοπό να διατηρείς στον ύπνο την σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης και κατά συνέπεια, του λαιμού σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 202 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb