E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 13/9 ‑ 19/9

Ο Κυνηγός - The Equalizer 2 - Τσε: Ο Επαναστάτης - Γλυκιά Πατρίδα - Στις Τρεις Κορυφες - Η Τζούλιετ, Γuμνή - Ο Κατάσκοπος που με Παράτησε - Ο Λούης και οι Εξωγήινοι - Ωραίο Μου Διαζύγιο

Οι ταινίες της εβδομάδας 13/9 ‑ 19/9
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κυνηγός / Predator

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Σειν Μπλακ. Με τους Μπόιντ Χόλµπρουκ, Τρεβάντε Ρόουντς, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Ολίβια Μαν, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Aλφι Aλεν, Τόμας Τζέιν, Αουγκούστο Αγκιλέρα, Τζέικ Μπάσεϊ, Ιβόν Στραχόβσκι.

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ 108'

Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς Κυνηγός του Σέιν Μπλακ. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και ένας θυμωμένος καθηγητής επιστημών θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

The Equalizer 2

του Αντουόν Φουκουά. Με τους  Ντένζελ Γουάσινγκτον, Πέδρο Πασκάλ, Αστον Αντερς, Μπιλ Πούλμαν, Μελίσα Λίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ 121'

Ο Denzel Washington επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε έναν από τους πιο γνωστούς του ρόλους και στο πρώτο σίκουελ της καριέρας του. Ο Robert McCall απονέμει δικαιοσύνη στο πλευρό των καταπιεσμένων και αδύναμων. Πόσο μακριά θα φτάσει όμως για κάποιον που αγαπάει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τσε: Ο Επαναστάτης / Che: Part Two

του Στίβνεν Σόντερμπέργκ. Με τους Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Κάρλος Μπαρδέμ, Ντεμιάν Μπισίρ, Χοακίμ Ντε Αλμέιντα, Εντουάρντ Φερνάντεζ, Μαρκ-Αντρέ Γκροντέν, Όσκαρ Χαενάδα, Καλίλ Μέντεζ, Ελβίρα Μίνγκεζ, Ματ Ντέιμον, Τζόρντι Μογιά, Φράνκα Ποτέντε.

Βιογραφία 2008, Ισπανία - Γαλλία - Γερμανία - ΗΠΑ 131'

Το δεύτερο μέρος της «επαναστατικής» βιογραφίας του Στίβεν Σόντερμπεργκ. Αμέσως μετά την κουβανική επανάσταση ο Τσε οργανώνει αντάρτικο στα βουνά της Βολιβίας με στόχο το ξέσπασμα μιας μεγάλης επανάστασης της Λατινικής Αμερικής, μια προσπάθεια η οποία θα τον φέρει στα όριά του.

Γλυκιά Πατρίδα / Sweet Country

του Γουόρικ Θόρντον. Με τους Σαμ Νιλ, Μπράιαν Μπράουν.

Γουέστερν 2017, Αυστραλία 113'

Ο Σαμ, ένας μεσήλικας Αβορίγινας, δουλεύει για έναν ιεροκήρυκα στη Βόρεια Αυστραλία. Όταν ο Χάρι Μαρτς, ένας πικρόχολος βετεράνος πολέμου μετακομίζει σε ένα γειτονικό σταθμό, ο ιεροκήρυκας στέλνει τον Σαμ και την οικογένεια του να τον βοηθήσουν να εγκατασταθεί. Αλλά η γνωριμία τους με τον σκληρό και οργισμένο Χάρι σύντομα οδηγεί σε ένα βίαιο ξέσπασμα.

Στις Τρεις Κορυφες / Three Peaks

του Γιαν Ζαμπέιλ. Με τους Αλεξάντερ Φέλινγκ, Μπερενίς Μπεζό, Αριάν Μοντγκόμερι.

Δραματική 2017, Ιταλία - Γερμανία 94'

Ένας άντρας ταξιδεύει με την σύντροφό του και τον γιο της στο βουνό, όπου οι προσπάθειές του να πλησιάσει το αγόρι θα πυροδοτήσουν μια απρόβλεπτη αντίδραση από το παιδί την οποία καλείται να διαχειριστεί ρισκάροντας τη ζωή του.

Η Τζούλιετ, Γuμνή / Juliet Naked

του Τζέσι Πέρετς. Με τους Ρόουζ Μπερν, Ιθαν Χοκ, Κρις Ο’Ντάουντ.

Δραματική Κομεντί 2018, Ην. Βασίλειο - ΗΠΑ 105'

Η Άννι έχει μακροχρόνια σχέση με τον Ντάνκαν, φανατικό θαυμαστή ενός ξεπεσμένου ροκ σταρ, ονόματι Τάκερ Κρόου. Ο Ντάνκαν είναι περισσότερο αφοσιωμένος στο μουσικό του είδωλο παρά στη σύντροφό του. Όλα αυτά μέχρι η Άννι να γνωρίσει τον Τάκερ… Μια συγκινητική ιστορία για την αγάπη, τη μοναξιά και την απροσδόκητη πορεία της ζωής. Βασισμένη στο best-seller του Νικ Χόρνμπι.

Ο Κατάσκοπος που με Παράτησε / The Spy Who Dumped Me

της Σουζάνα Φόγκελ. Με τους Μίλα Κούνις, Κέιτ ΜακΚίνον.

Κωμωδία 2018, ΗΠΑ 117'

Δύο κολλητές φίλες θα βρεθούν απρόσμενα μπλεγμένες σε μια διεθνή κατασκοπική πλεκτάνη, όταν ο πρώην φίλος της μίας χρειαστεί απεγνωσμένα τη βοήθειά τους για να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Ο Λούης και οι Εξωγήινοι / Luis and the Aliens

των Βόλφγκανγκ Λαουενστάιν, Κρίστοφ Λαουενστάιν, Σον ΜακΚόρμακ. Με τις φωνές των Χαρά Κατσίκα, Ροζαλία Παπαϊωάννου, Θεολόγου Λινάκη, Αγγελου Λιάγκου.

Animation 2018, Γερμανία - Λουξεμβούργο - Δανία 86'

Τι θα έκανες αν ξαφνικά ερχόσουν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν, ή μάλλον τρεις εξωγήινους; Σε αυτή την ξεκαρδιστική ιστορία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα μικρό αγόρι θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά του με τη βοήθεια των τριών θεότρελων νέων φίλων του… που τυχαίνει να μην είναι από το δικό μας πλανήτη! Γέλιο, περιπέτεια και συγκίνηση σε μια ιστορία για το μεγαλύτερο μάθημα για όλους: «οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις».

Ωραίο Μου Διαζύγιο / Brillantissime

της Μισέλ Λαρόκ. Με τους Μισέλ Λαρόκ, Καντ Μεράντ, Φρανσουάζ Φαμπιάν, Ρόσι Ντε Πάλμα.

Κωμωδία 2018, Γαλλία 95'

Η Angela μοιάζει να ζει μια ονειρεμένη ζωή στη Νίκαια σε ένα όμορφο διαμέρισμα με τον αγαπημένο της σύζυγο και την έφηβη κόρη της. Την παραμονή των Χριστουγέννων όμως όλα μοιάζουν να καταρρέουν, όταν ο σύζυγός της ξαφνικά την εγκαταλείπει. Τότε η Angela αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της. Ένα πραγματικό στοίχημα, καθώς θα πρέπει να το κατορθώσει σε πείσμα της νευρωτικής κολλητής της, της τυρρανικής μητέρας της και του ψυχίατρου με τις πειραματικές μεθόδους. Η αισιόδοξη Angela ανανεώνει την προβληματική σχέση με την έφηβη κόρη της και ανοίγει τα φτερά της στη νέα ζωή ως ελεύθερη γυναίκα πια, γεμάτη όρεξη για καινούργιες περιπέτειες. Η νέα ζωή της δείχνει να έχει πολλές υποσχέσεις πια. Αλλά και πολλές ανατροπές…

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 44
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.