ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kέρδισε τα πιο παιχνιδιάρικα σκουλαρίκια

Χρώματα και διάθεση για παιχνίδι παρουσιάζει η συλλογή Chrisapiti

Kέρδισε τα πιο παιχνιδιάρικα σκουλαρίκια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρώματα και διάθεση για παιχνίδι παρουσιάζει η συλλογή Chrisapiti! Σαν να ξεπήδησαν από κουτί με παιχνίδια, τα αξεσουάρ αυτά θα σου χαρίζουν πάντα ένα χαμόγελο!

"Αντλώ επιρροές απο την δική μου καθημερινή και χρωματιστή πραγματικότητα,τον γιο μου και τις ομορφες γειτονιές της Αθήνας.Tα υλικά που χρησιμοποιώ ειναι plexiglass, ακρυλικό, φτερά, πον πον, τρουκς, lego, γυαλί, χάντρες, δερμα και καθε είδους ανακυκλώσιμο υλικό".



"H συλλογή μου έχει επιρροές από pop, Africa chic,easy Glam και 90s.Animal Prints κάθε είδους και εννοείται το χρώμα δεν φεύγει ποτέ".

Υπάρχει κάποιο υλικό που αγαπάτε ιδιαίτερα;
"Αυτο το οποίο θα μου κεντρίσει την συγκεκριμένη στιγμή το ενδιαφέρον"

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Λατρεύουμε τους μέους σχεδιαστές και τα έντονα χρώματα! Εσύ; Διαγωνισμός Instagram Pink! Kέρδισε τα πιο παιχνιδιάρικα σκουλαρίκια @chrisapiti κάνοντας follow το λογαριαμό μας και like στο post! Κλήρωση 28 Σεπτεμβρη! @giveawaysgr #greek #greekdesigner #greekgiveaways

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official) στις

Πόσο εύκολο είναι για έναν νέο σχεδιαστή να βρει το κοινό του και να καθιερωθει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν πραγματικα αυτο που κανεις το αγαπάς πολυ και το κανεις με όρεξη,σιγουρα θα εχει το σωστό αντίκτυπο στο κοινό το οποίο ενδιαφέρει! Και φυσικά με κόπο και υπομονή καποια στιγμή ερχετε και η επιβράβευση!

Θέλεις να κερδίσεις τα παιχνιδιάρικα κοσμήματα Chrisapti; Κάνε follow το Pink στο Instagram και χάρισε μια καρδούλα στο post!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 250 / position2: 3960
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb