SKIN CARE

Πως θα αντιμετωπίσεις με ασφαλή τρόπο τις τρίχες που γυρνάν μέσα;

Δες πως θα απαλλαγείς από το ενοχλητικό πρόβλημα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πως θα αντιμετωπίσεις με ασφαλή τρόπο τις τρίχες που γυρνάν μέσα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποτρίχωση είναι ένα θέμα που αφορά όλες τις γυναίκες, αφού καμιά δεν θέλει να δείχνει απεριποίητη και να μην είναι άνετη με την εμφάνιση της. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την απομάκρυνση της τρίχας από το δέρμα, με τους πιο δημοφιλείς να είναι το ξύρισμα και η αποτρίχωση με κερί, ενώ τα τελευταία χρόνια, μεγάλο κοινό έχει αποκτήσει και η αποτρίχωση με laser, ως η πιο αποτελεσματική μέθοδος σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Δυστυχώς όμως για εκείνες που χρησιμοποιούν ξυράφι ή κερί, υπάρχει αρκετές φορές η πιθανότατα της θηλακίτιδας, δηλαδή του να γυρίσει η τρίχα αντίστροφα, μέσα στο δέρμα και να δημιουργήσει ερεθισμό και πόνο. Σε περίπτωση που αυτό σου συμβεί, τότε ο πιο ασφαλής τρόπος για να αφαιρέσεις την τρίχα από το δέρμα σου, είναι με ένα αποστειρωμένο τσιμπιδάκι φρυδιών. Αφού κάψεις τις άκρες του για μερικά δευτερόλεπτα, πέρασε τις με καθαρό οινόπνευμα και στη συνέχεια τράβηξε την προβληματική τρίχα.

Φυσικά, για να αποφύγεις τέτοια θέματα, θα πρέπει να κάνεις ένα καλό scrub πριν από την αποτρίχωση σου κάθε φορά, μιας και αυτή η πρακτική μειώνει τις πιθανότητες της θυλακίτιδας. Αν όμως το πρόβλημα σου παραμένει και έχεις ευαισθησία, τότε θα πρέπει να αλλάξεις τρόπο αποτρίχωσης και να προτιμήσεις το laser, που είναι η πιο αποτελεσματική και μόνιμη λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 450 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb