ENTERTAINMENT

Πόσα κερδίζουν οι αστέρες του Χόλιγουντ σε μια ώρα;

Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία του Forbes;

Πόσα κερδίζουν οι αστέρες του Χόλιγουντ σε μια ώρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι γνωρίζουν ότι οι διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ κερδίζουν πάρα πολλά χρήματα, τόσο από την καριέρα τους στην υποκριτική, όσο και από το γεγονός ότι είναι απλώς πασίγνωστοι σε όλον τον κόσμο και άρα μπορούν να λειτουργήσουν σαν πρόσωπα διαφημιστικών για τα πάντα.

Έχετε σκεφτεί όμως πόσα μπορεί να βγάζει την ώρα ένας χολιγουντιανός αστέρας ή τρομάζετε και μόνο στη σκέψη. Πρόσφατα το Forbes έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με μερικούς από τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και το πόσα δολάρια βγάζει ο καθένας τους ανά 60 λεπτά.

Πρώτος με διαφορά όλων, είναι ο George Clooney, ο οποίος σαν σκηνοθέτης, παραγωγός, σεναριογράφος και επιχειρηματίας, κερδίζει 27.283 δολάρια ανά ώρα. Αυτό το γεγονός, δεν θα πρέπει να σας φανεί παράξενο, καθώς σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό, ο Clooney αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό για το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην δεύτερη θέση της λίστας, βρίσκεται η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, Kylie Jenner, η μικρότερη κόρη της οικογένειας Kardashian, η οποία έκανε πάταγο με την εταιρεία καλλυντικών, αλλά και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και η οποία κερδίζει 19.006 δολάρια κάθε ώρα που περνά. 

Στη συνέχεια, ακολουθεί ο ηθοποιός, τραγουδιστής, παραγωγός και επαγγελματίας παλαιστής Dweyne Johnson ή αλλιώς The Rock, ο οποίος βγάζει 14.155 την ώρα, ενώ ακολουθούν ο μπασκμπελίστας James Lebron με 9.760 δολάρια και η τραγουδίστρια Taylor Swift  με 9.132 δολάρια.

Εξίσου καλά με τα εισοδήματα της όμως τα πηγαίνει και Beyonce, η οποία κλείνει τις λίστες με τις επτά πλουσιότερες διασημότητες, κερδίζοντας 6849 δολάρια την ώρα.

Όσον αφορά του επιχειρηματίες δε, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, στην κορυφή της λίστας των πιο καλοπληρωμένων βρίσκεται ο Jeff Bezos της Amazon, με 4.474.885 δολάρια την ώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 298 / position2: 905
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb