THE ULTIMATE PARTY GIRL GUIDE MAKEUP

Skin Gilding: Ξέχνα το highlighter, αυτή είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ!

Μάθε τι είναι και πως μπορείς να το κάνεις και εσύ!

Skin Gilding: Ξέχνα το highlighter, αυτή είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το highlighting είναι ίσως η πιο λαμπερή τεχνική στο μακιγιάζ, η οποία δίνει μια υπέροχη φρεσκάδα στο πρόσωπο, αρκεί φυσικά να γίνεται σωστά. Διαφορετικά, θα γυαλίζεις ολόκληρη σαν ντισκόμπαλα και αυτό δεν το θέλει καμία κυρία.

Τώρα όμως, η μάστερ του μακιγιάζ Charlotte Tilbury, θέλει να σου προτείνει μια νέα τάση για το make up σου, η οποία αντί για το highlighting, θέλει να κάνεις Skin Gilding, το οποίο κυριολεκτικά μεταφράζεται ως «επιχρύσωση της επιδερμίδας», χωρίς βέβαια να εννοεί αυτό ακριβώς, αλλά θα σου εξηγήσουμε παρακάτω το πως να το πετύχεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Darlings, to create this soft, bright matte lip for @temperleylondon , I applied two Hot Lip lipsticks inspired by two of my INCREDIBLE friends, Tell Laura and Super Cindy, and gently smudged for a softer edge. These MESMERISING eyes were created using my NEW! Bar of Gold highlighter palette and Eyes to Mesmerise in Bette!! ⭐💋💄 #Regram @sofiaschwarzkopftilbury - - - #CharlotteTilbury #CTHollywood #PerfectSkinDay #BackstageMakeup #BackstageBeauty #Beauty #Makeup #TemperleyLondon #LFW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) στις

Σκοπός της Tilbury, ήταν να καταφέρει να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή στα πρόσωπα των μοντέλων του οίκου Temperley London, τα οποία περπάτησαν με την φθινοπωρινή/χειμερινή συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η οποία ήταν η φρεσκάδα, η λάμψη και η ομορφιά.

Το αποτέλεσμα του μακιγιάζ που έκανε στα πρόσωπα, τα ντεκολτέ και τα πόδια των μοντέλων ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά και επιτυχημένα, γεμάτα με χρυσαφένιες λάμψεις, τις οποίες δημιούργησε χρησιμοποιώντας τις σκιές της νέας της παλέτας, Bar of Gold, σε τόνους bronze, rose gold και gold.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την ίδια τη μακιγιέρ, το μυστικό σε όλη αυτήν την τεχνική είναι η χρήση χρυσαφένιων highlighter, τα οποία δίνουν μια ζεστή λάμψη στο πρόσωπο και τα οποία πρέπει να βάζεις στην εσωτερική γωνία των ματιών σου, όπως και στα καπάκια τους, στα ζυγωματικά σου και στο τόξο των χειλιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

For the @TemperleyLondon SS19 show, I worked with my darling friend @alicetemperley to create this GORGEOUS makeup look – it was all about achieving the Tilbury glow using my NEW! Magic Away Concealer and Hollywood Flawless Filter!! 💫⭐️ - - - #CharlotteTilbury #CTHollywood #PerfectSkinDay #BackstageMakeup #BackstageBeauty #Beauty #Makeup #TemperleyLondon #LFW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) στις

Εννοείται ότι μπορείς να πετύχεις αυτό το μακιγιάζ με οποιοδήποτε golden highlighter, επιλέξεις ή έχεις ήδη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 257 / position2: 4116
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb