E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κοσμήματα: διαχρονική αξία – μοναδική σχέση!

Αξεσουάρ που δεν περιορίζεται μόνο στο αισθητικό κομμάτι

Κοσμήματα: διαχρονική αξία – μοναδική σχέση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα κοσμήματα έχουν διαχρονική αξία καλύπτοντας κάθε πτυχή της ανθρώπινης καθημερινότητας. Αποτελούν αξεσουάρ που δεν περιορίζεται μόνο στο αισθητικό κομμάτι. Η τάση των ανθρώπων να συνοδεύουν με χρυσά κοσμήματα ή ασημένια κοσμήματα μερικές από τις πιο σημαντικές περιστάσεις της ζωής αποτελεί διαχρονική συνήθεια σε κάθε χρονολογία ή πολιτισμό. Αυτό συμβαίνει κυρίως για αισθητικούς λόγους αφού μια ολοκληρωμένη επίσημη εμφάνιση δεν ολοκληρώνεται μόνο με ρούχα, παπούτσια ή ακόμα και μακιγιάζ, χτένισμα. Αν απουσιάζουν τα κατάλληλα κοσμήματα, τότε απουσιάζει η λάμψη που απογειώνει κάθε καλή εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τους ιδιαίτερους χρωματισμούς, τα πολύτιμα πετράδια, την επεξεργασία του χρυσού για τις εξαιρετικές ιδιότητες που αποδίδει και φυσικά, την έμπνευση του εκάστοτε χρυσοχόου, τα κοσμήματα έχουν ένα μοναδικό τρόπο να γοητεύουν το βλέμμα. Βραχιόλια, δαχτυλίδια, μονόπετρα, σκουλαρίκια & κολιέ είναι κοσμήματα για τα δάχτυλα, τον λαιμό ή τον καρπό του χεριού που φοριούνται εύκολα μόνα τους ή σε συνδυασμό χαρίζοντας φινέτσα σε κάθε σας επίσημη στιγμή.

Ο άλλος λόγος, ωστόσο, που διαχρονικά οι άνθρωποι έχουν ταυτίσει τα κοσμήματα με τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους είναι κυρίως η διαχρονική και αναγνωρίσιμη από όλους, αξία του χρυσού. Η είσοδος του χρυσού στην κοσμηματοποιία, λόγω των φινετσάτων χαρακτηριστικών που μόνο σε αυτό το μέταλλο συναντάμε, έδωσε στα κοσμήματα την ιδιαίτερη αξία που όλοι παραδέχονται. Η αντίσταση στον χρόνο, η σταθερά υψηλή αξία καθώς και η σπανιότητα αποτελούν βασικούς λόγους που τα χρυσά κοσμήματα έγιναν σύμβολα σημαντικών στιγμών της ζωής ενός ανθρώπου που θέλει να θυμάται για πάντα.

Στο Dimasis.gr εκτιμούμε απόλυτα αυτή την αυθεντική σχέση των ανθρώπων με τα κοσμήματα και την διαχρονική τους αξία στις σημαντικές σας στιγμές. Επισκεφθείτε το ανανεωμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα & επιλέξτε το επόμενο κόσμημα που σας ταιριάζει μέσα από την πλούσια γκάμα μας σε χρυσά κοσμήματα με καράτια στα 9Κ, 14Κ και 18Κ ή σε ασημένια κοσμήματα από ασήμι 925.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον πληρέστερο online κατάλογο της αγοράς με κοσμήματα Dimasis.gr μπορείτε να βρείτε κοσμήματα χειροποίητα σε μεγάλο εύρος τιμών ώστε να ικανοποιούν κάθε οικονομική απαίτηση και να υποστηρίζουν άνετα είτε μια casual είτε μια επίσημη εμφάνιση. Δαχτυλίδια χρυσά, μονόπετρα, βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια και σταυροί βάπτισης σε κλασικά, μοντέρνα ή εκκεντρικά στυλ είναι εδώ, έτοιμα να συνοδεύσουν κάθε σας outfit με λάμψη.

Το Dimasis.gr σε προσκαλεί στο κορυφαίο eshop κοσμημάτων που διαθέτει για να απολαύσεις τις υπέροχες συλλογές του. Μπορείς ακόμα να επισκεφθείς το φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για επίδειξη στο showroom της εταιρίας.

Ολοκλήρωσε σήμερα την παραγγελία σου και επωφελήσου από τη δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, σε πολυτελή συσκευασία δώρου όπως αρμόζει στην περίσταση, πάντα μαζί με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας κάθε κοσμήματος.

Η επιλογή στο κόσμημα δεν θέλει δεύτερη σκέψη: Dimasis.gr.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Σήμερα

Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Cocktail trends για το 2024

Χτες

Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Χτες

Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Χτες

Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Οι 10 καθημερινές συνήθειες που μας κάνουν εξυπνότερους

Προχτές

«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα… για να λειτουργήσουν πρέπει να είναι ανοιχτά», όπως λέει και διάσημο ρητό

Το μόνο μπουφάν που χρειάζεσαι την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτό

Προχτές

Προσθέτει μια νότα casual κομψότητας σε κάθε σύνολο

Kαθάρισε το πρόσωπό σου σωστά: Πώς να το κάνεις σαν επαγγελματίας

Προχτές

Μαθαίνουμε από τις celebs που έχουν στις ομάδες τους, τους καλύτερους beauty experts

Κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα

Πριν 3 μέρες

Τα tips που θα κάνουν τη διαφορά

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.