E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σταυροί βάπτισης: νονός & νονά παραμένουν οι «πρωταγωνιστές»!

Ένα ισόβιο πνευματικό δέσιμο

Σταυροί βάπτισης: νονός & νονά παραμένουν οι «πρωταγωνιστές»!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μυστήριο της βάπτισης είναι από τα πιο σημαντικά σε κάθε πολιτισμό. Στη Χριστιανική θρησκεία ειδικά κατέχει ξεχωριστή θέση, γι’ αυτό τον λόγο δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή σε κάποιον ή κάποια να αναλάβει τον ρόλο του νονού ή της νονάς αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για πνευματικό δέσιμο ισόβιο που στιγματίζει τις ζωές και των δύο μια για πάντα. Σύμβολο μιας τόσο σημαντικής σχέσης είναι ο σταυρός. Αυτά όλα όμως είναι γνωστά. Εκείνα που προκαλούν εντύπωση στη σύγχρονη εποχή είναι ορισμένα στατιστικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν με διαφορετικό τρόπο τόσο την αξία του εν λόγω μυστηρίου, όσο και την επιθυμία πολλών ανθρώπων να θέλουν να αναλάβουν τον ρόλο του πνευματικού γονέα.

Σύμφωνα με έρευνες στα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μείωση των χριστιανών σε όλο τον κόσμο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σε αντίθεση με αυτό το γεγονός όμως, έχει σημειωθεί αύξηση σε νονούς & νονές, που δείχνει ότι η επιθυμία για ένα τέτοιο πνευματικό δέσιμο όπως αυτό με την βάπτιση είναι αναλλοίωτο και ξεπερνά όλα τα εμπόδια.Την ίδια στιγμή, εξίσου μεγάλος φαίνεται να είναι και ο αριθμός των ανθρώπων που, αν και δεν ανήκουν σε καμία θρησκεία, επιθυμούν να βαπτίσουν, αποδεικνύοντας ότι η αξία του βαπτίσματος για ένα βρέφος είναι σημαντική ανεξάρτητα από οτιδήποτε. 

Ένα ακόμα φαινόμενο που παρατηρείται επίσης, είναι και η αύξηση των βαπτίσεων σε σχετικά μεγαλύτερη ηλικία από το συνηθισμένο, φτάνοντας μέχρι και τους 11 μήνες ζωής. Αυτό βέβαια ποικίλει ανάλογα και με τις εξωτερικές συνθήκες. Για παράδειγμα, πολλοί γονείς σκόπιμα αποφεύγουν τους πιο ψυχρούς μήνες ή περιόδους κακοκαιρίας για να προφυλάξουν το μωρό από πιθανό κρύωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοντά σε αυτά τα δεδομένα, ακόμα και η μόδα που συνοδεύει τις βαπτίσεις μοιάζει επηρεασμένη. Τα κλασικά και κάπως υπερβολικά βαπτιστικά ρουχαλάκια & φορέματα έχουν περιοριστεί σε πιο μοδάτα & casual ρούχα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι βαπτιστικοί σταυροί αρχίζουν να ξεφεύγουν από τα πιο κλασικά στυλ με το φορτωμένο design, που τους έκανε σχετικά δύσκολους για να φορεθούν καθημερινά ως κόσμημα στη μετέπειτα ζωή ενός ανθρώπου. Οι τάσεις ακολουθούν πλέον μοδάτες γραμμές που «παίζουν» με σχέδια & χρώματα, με αποτέλεσμα να μετατρέπουν το πιο ιερό σύμβολο για τη ζωή καθενός σε ένα μοντέρνο, ευκολοφόρετο και λαμπερό κόσμημα για όλες τις εμφανίσεις.

Όλα τα παραπάνω, παρότι αποτυπώνουν σύγχρονα δεδομένα όσον αφορά το μυστήριο της βάπτισης, στην ουσία επιβεβαιώνουν μια αλήθεια: η βάπτιση είναι το ιερότερο γεγονός στη ζωή ενός ανθρώπου. Γι’ αυτό τον λόγο κάθε υποψήφιος νονός ή νονά δεν ρισκάρει και επιλέγει στα σίγουρα Dimasis.gr!

Ανακαλύψτε online χειροποίητους βαπτιστικούς σταυρούς άριστης ποιότητας σε χρυσό, λευκόχρυσο, ροζ χρυσό ή δίχρωμο σχέδιο, με κατασκευή από χρυσό 9, 14 ή 18 καρατίων. Όλοι οι σταυροί βάπτισης συνδυάζονται με αλυσίδα, δημιουργώντας το ιδανικό βαπτιστικό πακέτο σταυρού και αλυσίδας που χρειάζεται κάθε νονός & νονά. Με ένα κλικ στο dimasis.gr θα βρεθείτε ανάμεσα σε μια πλούσια συλλογή με σταυρούς βάπτισης σε μοντέρνα ή περισσότερο κλασικά σχέδια, με ειδικά σχεδιασμένους σταυρούς βάπτισης για κορίτσια, που διαθέτουν επιπλέον πέτρες ζιργκόν ή διαμάντια μπριγιάν.

Στο ιδιόκτητο εργαστήριο χρυσοχοΐας τροποποιούμε κάποιο από τα υπάρχοντα σχέδια & προσαρμόζουμε τα καράτια κατασκευής του σταυρού στις δικές σας απαιτήσεις για ένα υψηλό αισθητικά & προσιτό οικονομικά αποτέλεσμα. Για βαπτιστικούς σταυρούς που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά, η επιλογή είναι μία: Dimasis.gr.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε αυτά τα εστιατόρια θα φας την καλύτερη deep dish pizza της Αθήνας

Πριν λίγο

Για σένα που θέλεις να δοκιμάσεις την deep dish pizza καλό είναι να ξέρεις και που θα βρεις την καλύτερη!

Tι μπορείς να τρως το βράδυ που να βοηθά να έχεις έναν ήσυχο ύπνο

Πριν λίγο

Ό,τι τρως μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου

Η πόλη που θα ερωτευτείς αν είσαι λάτρης της τέχνης

Πριν λίγο

Αξίζει οπωσδήποτε να την επισκεφτείς μια φορά στη ζωή σου

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Πριν λίγο

Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Βρίσκεται η απιστία στα γονίδια; Τι λένε οι μελέτες

Πριν λίγο

Τι έδειξαν οι έρευνες σε δίδυμους

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Χτες

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Τι είναι το Σύνδρομο του Βαμπίρ

Χτες

Τα βαμπίρ είναι αληθινά ...κάποιες φορές!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Χτες

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.