BED TALK

Καμιά δεν φαντάζεται ότι αυτό ξενερώνει τους άντρες στο σeξ!

Εσύ το κάνεις πάνω στο πάθος, όμως σε αυτόν δεν αρέσει καθόλου

Καμιά δεν φαντάζεται ότι αυτό ξενερώνει τους άντρες στο σeξ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον έρωτα και τον πόλεμο λένε ότι όλα επιτρέπονται, στο σeξ όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Για παράδειγμα, μπορεί μια συνήθεια σου, η οποία για εσένα να θεωρείται άκρως αισ8ησιακή, να είναι κάτι που ο σύντροφος/παρτενέρ σου να σιχαίνεται!

Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη ανάμεσα σε άντρες και τους ρωτούσε ποια θεωρούν τη χειρότερη γυναικεία συνήθεια στο σeξ, αποκάλυψε κάτι που ίσως καμιά δεν είχε αντιληφθεί και σκεφτεί, ίσως και ποτέ της. Τα ενδιαφέροντα και απροσδόκητα ευρήματα τις παραπάνω μελέτης λοιπόν, ότι η νούμερο ένα συνήθεια που ξερώνει τα αρσενικά, δεν είναι ούτε προσποίηση του οpγασμού, ούτε το αν είσαι αξύριστη ή δεν φοράς σούπερ σeξι εσώpουχο, αλλά το δάγκωμα!

Φαίνεται ότι στους άντρες δεν αρέσουν καθόλου οι δαγκωματιές και ειδικά σε ευαίσθητα σημεία. Ο λόγος δε, είναι διότι συχνά είναι αρκετά επίπονες και μπορούν ακόμα να φτάσουν στο σημείο να τους κάνουν να χάσουν εντελώς την διάθεση τους για παιχνίδια, ενώ μπορεί να τους χαλάσουν τόσο πολύ, που να παρατήσουν την σύντροφο/παρτενέρ τους την ίδια στιγμή.

Από εδώ και πέρα λοιπόν, αν έχεις όρεξη για φαγητό, οι άντρες δεν είναι η λύση! Αν θέλεις να μασήσεις κάτι, φάε στην τελική μια τσίχλα, εκτός και αν θέλεις να σε δαγκώσει και ο άλλος, αλλά να είσαι προετοιμασμένη για μεγάλο πόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 274 / position2: 1076
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb